Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Τις Finkbrau τις 250άρες λες, ναι, τις φέρνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Τις φερνει κ το lidl Τις τιμησα το καλοκαιρι με το Mundial , εχουν κ το easy καπακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ναι σαν αυτές του lidl αλλά έχω την εντύπωση ότι είχαν άλλο όνομα.. Αυτές τις φέρνουν τα περισσότερα carrefour ή μόνο τα μεγάλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Οι Finkbrau πάντως δεν είναι μπύρες έτσι; Είναι κάτι άλλο. Εμένα με έπιανε πονοκέφαλος μετά από 2-3 τέτοιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δεν είσαι μαθημένος στη μπύρα γιαυτό Πάντως, αυτές που είχα πάρει εγώ (ακόμα νομίζω ότι δεν ήταν αυτές του lidl) πινόντουσαν χωρίς "παρενέργειες".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Oi finkbrau δεν ειναι στα πρασινα μπουκαλακια? Αν ειναι αυτες, μονο μπυρα δεν είναι. Πιο πολυ σε νερο φερνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Υπερβολες , δεν ειπε κανεις οτι ειναι αριστουργημα αλλα οταν τις βαζει προσφορα το Lidl κ παιρνεις την κουτα μια χαρα ειναι για casual Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) την ίδια λογική έχει πχ κι ο κολλητός μου, προτιμάει να δώσει ένα Χ ποσό και να πιεί ποσότητα από το να πιει το 1/3 (ή 1/4) σε ποιότητα... δεν μιλάω προφανώς όταν έχει καλέσει κόσμο στο σπίτι και πρέπει ποτίσει πολλούς για να πεις ότι θα του βγει ακριβότερα αν πάει σε ποιότητα... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2015 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Και η GrafenWalder STRONG του LIDL μπορω να πω ειναι αξια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosalcatel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 για μενα η μπυρα ειναι μια fisher tradition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δεν είσαι μαθημένος στη μπύρα γιαυτό Πάντως, αυτές που είχα πάρει εγώ (ακόμα νομίζω ότι δεν ήταν αυτές του lidl) πινόντουσαν χωρίς "παρενέργειες".. Μα σκέψου ότι είναι 250άρες, όχι 500άρες. Ενώ Ζέος πίνω και τρεις του λίτρου στην καθησιά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 καραμελοχρωμα δεν λενε οτι εχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 εχεις βρει κανεις να πουλανε πουθενα kilkenny? ή αλλες κοκκινες ιρλανδικες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εδώ είχα βρει μερικές πολύ καλές ιρλανδικές, αν δεν σε πειράζει να πληρώσεις μεταφορικά (και θες ποσότητα), μπορεί να στέλνει Ελλάδα. http://www.comptoir-irlandais.com/fr/bieres-ambrees/1681-kilkenny.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 καταλαβαίνω ότι είναι γούστα, αλλά damn... http://www.ratebeer.com/beer/kilkenny/4788/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα