frenzy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 H amstel δεν είναι μπύρα. Είναι κομμουνιστικό σύμβολο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εχω κάνει διατριβή στις περιπτερόμπυρες πιστευω οι πεντε καλύτερες για μένα είναι με την σειρά... fixed... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν trollopost. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 εμένα μου αρέσουν οι περιπτερομπίρες όπως τις λές , εδώ υπάρχουν άτομα που πίνουν φιξ και κράζετε την kaiser σαν περιπτερομπίρα η την βεργίνα που βγήκε η καλύτερη ευρωπαική μπίρα και είναι Ελληνική ... τέσπα αφου σας ρέσουν οι περίεργες τότε προτείνω jack daniels / budweiser τσεχοσλοβάκικη και η quiness export 7% βαρέλι (με co2) για να κρατάει αφρό , όσο αφορά κάτι μπιρόνια που αναφέροντε βελγικες γερμανικές σκουρόχρωμες που φέρνουν σε γευσεις φρούτων δεν μπαίνω στην διαδικασία γιατί δε της γουστάρω προτιμώ τις περιπτερομπίρες αν και σίγουρα θα δοκιμάσω μερικές που έχουν προταθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Πώς ξέρεις ότι δεν τις γουστάρεις αφού δεν έχεις δοκιμάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 εμένα μου αρέσουν οι περιπτερομπίρες όπως τις λές , εδώ υπάρχουν άτομα που πίνουν φιξ και κράζετε την kaiser σαν περιπτερομπίρα η την βεργίνα που βγήκε η καλύτερη ευρωπαική μπίρα και είναι Ελληνική ... τέσπα αφου σας ρέσουν οι περίεργες τότε προτείνω jack daniels / budweiser τσεχοσλοβάκικη και η quiness export 7% βαρέλι (με co2) για να κρατάει αφρό , όσο αφορά κάτι μπιρόνια που αναφέροντε βελγικες γερμανικές σκουρόχρωμες που φέρνουν σε γευσεις φρούτων δεν μπαίνω στην διαδικασία γιατί δε της γουστάρω προτιμώ τις περιπτερομπίρες αν και σίγουρα θα δοκιμάσω μερικές που έχουν προταθεί. αδερφέ θα σε φτιάξω: oettinger, ειναι στη γεύση σου και κοστίζει 0.35 ευρώ το 0.5lt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μάλιστα και ποιός σου είπε οτι δεν εχω δοκιμάσει ρε φίλε? Σε πληροφορώ οτι εχω δοκιμάσει αρκετές μοναστηριακές βέλγικες γερμανικές, heineken ολλανδική εκτός απο κινέζικες, εντάξει όχι όλες άλλα μεγάλη γκάμα κτλ, όπως εχω δοκιμάσει και πανάκριβες που δεν αξίζουν φράγκο και επίσεις εχω φτιάξει και μονος μου μπίρα με ετοιμη βύνη τι να μου πει δηλαδή μια μπίρα που κάνει 12 ευρώ αμα δεν μου αρέσει πρέπει σον και καλά να μπώ στο insomnia να γράψω οτι γ@μ@@ι επιδεί την πλήρωσα 12 ευρώ? Το θέμα είναι να πίνεις μια μπιρίτσα με λυκίσκο και βύνη προσωπικά μου αρέσουν οι lager και να σε ξεδιψάει, τώρα αμα ψάχνω για φρουτένια αρώματα και φρουφρου πίνω κανα ουίσκυ.. υ.π Επίσεις κατα την γνώμη σου πόσο πρέπει να κοστίζει μια καλή μπίρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 ποια μαυρη να ψαξω σε σουπερ μαρκετ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 .. η την βεργίνα που βγήκε η καλύτερη ευρωπαική μπίρα και είναι Ελληνική ... α να μπράβο, ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ Ο ΣΤΟΜΑΣ ΣΟΥ μεγάλε, πέστα τους ναούμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 ποια μαυρη να ψαξω σε σουπερ μαρκετ;;;; Φιξ νταρκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 αλλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Septem Porter, Kozel, Guinness, Franziskaner Dunkel βρίσκεις σε ΑΒ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 σοβαρά έχει κοζελ μαύρη στα ΑΒ; Σε μικρομεσαία σούπερμάρκετ πάντως χλωμό να βρεις κάτι εκτός της Φιξ νταρκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 ελα ρε! κοζελ στα ΑΒ? θα παω απο βδομαδα να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Στα Βριλήσσια είχα βρει αρκετές φορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα