evabb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Στην άλλη φώτο είχα Duvel, Westmalle Tripel, Duvel, Maredsous, Grimbergen bruin & Blond & Triple, Hoegaarden Whit & Grand Cru, La Chouffe, Rodenbach (για την αδερφή μου ), Karmeliet Tripel, Kasteelbier κλπ κλπ αλλά δεν την βρίσκω! Βασικά έκανα Erasmus το περασμένο εξάμηνο στην Αμβέρσα (Antwerp) και μυήθηκα και εγώ στις υπέροχες Βελγικές μπύρες! Η φώτο είναι από την τελευταία βδομάδα όπου πήγα στο super market και πήρα 35-40 διαφορετικές μπύρες για να τις δοκιμάσω Ευτυχώς τις καλύτερες (Westmalle, Chimay, Karmeliet, Duvel, Leffe και Orval) τις βρίσκεις πλέον και στην Ελλάδα αν και τις πληρώνεις κάτι παραπάνω (2-3,5€) αλλά αξίζει τον κόπο!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:24 ---------- Θα μου στείλεις κανένα πακετάκι με μπυρίτσες eva??? :o:o αμβερσα εεε; εμ κακως σε λαθος πολη το εκανες το ερασμους, το περασμενο εξαμηνο ηξερα ολους τους ελληνες και μη ερασμιτες των βρυξελλων και κυριως εχασες το delirium η μπυραρια με ολες τις μπυρες του κοσμου Υγ και παλι για εξαιρετικες μπυρες γραφεις
freedubus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι άνετα η 2η καλύτερη Βέλγικη κατά τη γνώμη μου, ακολουθούμενη από την Judas και με κορυφή την (γκουχ) Lucifer. Το βλάσφημο είναι και το καλό, γηεαχ. 5000 μπύρες βγάζει το Βέλγιο, Lucifer κ Belzebuth πρώτες; Τραβάω τις τρίχες μου. Δεν είναι βότκα η μπύρα ρέι. Και οκ, βάζεις τουλαχ. τη Judas στην τριάδα, αλλά ΤΡΙΤΗ;; 'Αλλος γερμανοτσεχοποτισμένος μπυροτραφής άσχετος μας βρήκε. Τον άλλο τον ινσομνιαΚ τον χαλούσαν οι τραπιστικές! Ρε άμπαλοι, ασχοληθειτε εκεί πέρα με τις βέλτινς τις κοστρισε και τις σταροπραμεν (τουλάχιστον εκεί το κατεχετε το τόπι) και αφήστε το Βέλγιο στην ησυχία του. ;ρ Εύα κανόνισε να έρθω να πάμε σε κάνα φεστιβάλ τώρα σε καναδυό μήνες που βγαίνουν οι χριστουγεννιάτικες, δε την παλεύω μ' αυτά που ακούω δωμέσα.
Missionary Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 αμβερσα εεε; εμ κακως σε λαθος πολη το εκανες το ερασμους, το περασμενο εξαμηνο ηξερα ολους τους ελληνες και μη ερασμιτες των βρυξελλων και κυριως εχασες το delirium η μπυραρια με ολες τις μπυρες του κοσμου Υγ και παλι για εξαιρετικες μπυρες γραφεις Εμένα μ' άρεσε πιο πολύ η αμβέρσα να σου πω... Όσες φορές ήρθα στις Βρυξέλλες δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάσαν Εδώ (δλδ στην Αμβέρσα) τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά με ποδηλατάκια κλπ κλπ, α και στο delirium εννοείται ότι ήρθα!
eSATA Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι άνετα η 2η καλύτερη Βέλγικη κατά τη γνώμη μου, ακολουθούμενη από την Judas και με κορυφή την (γκουχ) Lucifer. Satan; La Biere du Demon; Το βλάσφημο είναι και το καλό, γηεαχ. ναι ναι +1
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Η Du Demon μου γλυκίζει πολύ, Satan δεν έχω βρει και δεν την ξέρω =\
freedubus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μια και γουστάρετε τις βλάσφημες, δε πετάγεστε μέχρι Καναδά να φέρετε κανα καφάσι απο δαύτες:
Garnele Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα το μετανιώσω που το ποστάρω εδώ (όταν θα πάω και δεν θα βρίσκω σκαμπό να κάτσω ενδεχομένως) αλλά άνοιξε στην Καλαποθάκη -Θεσσαλονίκη ανόητοι- ούμπερ μαγαζάκι που πουλάει λιανική μπύρες. Φτηνές 200βάλε μπύρες. Βελγικές, Γερμανικές, Αγγλικές, Ισπανικές (..). Και έχει και σταντ και λουκάνικα (και τασάκια!!!!!!) για εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν πριν αγοράσουν ή γενικά να αράξουν. Εγώ σήμερα θα πάω για γευσιγνωσία. Πήγα και χθες. Γενικά νέο-στέκι-φάουντ. Να και πιξ. Λυσσάχτε.
leftermann Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ταμάμ. Πάνω στην ώρα. Έ ρε μαγαζιά που ανοίγουν στην Σαλλλονίκη!
Lucifer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ψηθείτε να χώσουμε γκαφρά να ανοίξουμε ένα τέτοιο Αθήνα. Ή Κέρκυρα, αν τη δώσουμε στους γουρουνόψαρους.
evabb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 λοιπον μιας και ανεβηκε το θεμα κανω ενα update για μια μπυρα που δοκιμασα προσφατα chimay blache (ασπρη) σκουρα ξανθια σχετικα 7 βαθμοι, πολυ πικρη θα ελεγα για ξανθια οπως ειναι και ολες oi chimay αλλωστε. γενικως οχι απο τις αγαπημενες μου η blanche ...
Garnele Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ταμάμ. Πάνω στην ώρα. Έ ρε μαγαζιά που ανοίγουν στην Σαλλλονίκη! Είναι για μικρές παρέες πάντως. Να ξες =ρ Εμείς νομίζω ότι έχουμε εθιστεί, χθες φύγαμε χαιρετώντας τον συμπαθέστατο κύριο με ένα "τα λέμε αύριο". Επίσης, στην Αθήνα παίζει αντίστοιχη φάση με λικέρ (και αν δεν έκλεισε κι εκεί όπως εδώ και με βίσκι). Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.
Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Φαντάζομαι είμαι φοβερά γαμάτος που τα τελευταία 5 χρόνια έχω καρφούρ κοντά μου που πουλάει τέτοιες μπύρες λοιπόν! Αυτό στο οποίο κάμνει τη διαφορά η ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ είναι οι "τσέχικες" που έχουν συγκεντρωμένες τις μπύρες από 'κει και το γεγονός πως αυτό το μαγαζόνι έχει το δοκιμασοτέτοιο hype. Κατά τα άλλα, μην αρχίσουμε, εδώ είναι το λιμάνι και το αεροδρόμιο, θα ήταν αφελές. εντιτ, "εδώ" εννοώντας την Αθήνα που την έχω στη ΓΚΑΡΔΙΑ μου, όχι τη γκοπεχάγα.
freedubus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Γκαρνέλε πές μας και τίποτα πιο συγκεκριμένο εκτός από το πόσο γαμάτο είναι το μέρος. Ενδεικτικές τιμές, ετικέτες κλπ. Για να κρίνουμε ΑΝ και ΠΟΣΟ αξίζει.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Γκαρνέλε πές μας και τίποτα πιο συγκεκριμένο εκτός από το πόσο γαμάτο είναι το μέρος. Ενδεικτικές τιμές κλπ. Garnele τελικά είναι bar ή market? Με τις φωτογραφίες με μπέρδεψες λίγο... Τι τιμές έχει δηλαδή; Επίσης, Lucifer έχει; εκείνη με την κόκκινη ετικέτα. Έχω 2 χρόνια να πιω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα