subdee Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Aecht Ochlenferla Rauchbier: Από τις καλύτερες καπνιστές που έχω πιει! Και μένα είναι η αγαπημένη μου καπνιστή αλλά γράψτη σωστά να τη βρίσκει ο κόσμος. Aecht Schlenkerla Rauchbier 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δοκιμασε κανεις την νεα Septem; Την ειδα πρωτη φορα πριν τρεις μερες αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομα! ποια λες? στο site δεν βλέπω κάποια καινούρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 ποια λες? στο site δεν βλέπω κάποια καινούρια... Δεν την βρισκω ουτε εγω, αλλα η ετικετα της φαινεται να μην υπαρχει ( ακομα; ). Βγηκε οντως αυτες τις μερες η κανω κατι λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Και μένα είναι η αγαπημένη μου καπνιστή αλλά γράψτη σωστά να τη βρίσκει ο κόσμος. Aecht Schlenkerla Rauchbier Tην ηπια την προηγουμενη εβδομαδα, βαρελισια και ηταν απολαυση! Ανετα στο τοπ5! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costakiss Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Απλά τέλεια..Συνιστώ σε όλους τους γνώστες καλής μπύρας.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 απλά αίσχος... Δεν την συνιστώ ούτε στον χειρότερο εχθρό μου, είτε ξέρει από μπύρα είτε όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 ΧεΧε! Δε σου αρέσουν γενικά οι IPA ή αυτή ειδικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Απλά τέλεια..Συνιστώ σε όλους τους γνώστες καλής μπύρας.. Καλή quadrupel, αλλά όχι σαν την Rochefort 10. απλά αίσχος... Δεν την συνιστώ ούτε στον χειρότερο εχθρό μου, είτε ξέρει από μπύρα είτε όχι. Τι σε χάλασε όμως δε μας λες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 τι με χάλασε; Ξερωγώ; Τα πάντα Ήταν απαίσια. Δεν ξέρω αν δεν με αρέσουν γενικά οι IPA, δεν έχω πιεί άλλη (από όσο θυμάμαι τουλάχιστον). Ένας γνωστός και μη εξαιρετέος συμφορουμίτης είπε ότι γενικά οι IPA είναι γαμάτες και να πάρουμε από αυτήν να δοκιμάσουμε και ξερωγώ και εντάξει και πήραμε μια τρίλιτρη σωλήνα για να δοκιμάσουμε οι μαλάκες και είδαμε και πάθαμε μέχρι να την πιούμε ναούμ, και όταν μετά κόπων και βασάνων την αδειάσαμε μας δούλευαν μέχρι και οι σερβιτόρες, σε στύλ "πώς την ήπιατε αυτήν την αηδία"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Για παράδειγμα, ήταν πικρή ενώ προτιμάτε πιο γλυκιές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μπλιε, δεν ξέρω, δεν μπορώ να περιγράψω. Δεν ήταν πικρή, δεν ήταν γλυκιά. Ας πει ο Ινσόμνιακ που του αρέσουν τέτοιες αηδίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Εν τω μεταξύ, όταν μιλάμε για βαρελίσια, παίζουν ρόλο και παράγοντες όπως η κίνηση/κατανάλωση του βαρελιού, όπως και η συντήρηση των σωληνώσεων. Ένα βαρέλι πρέπει να καταναλώνεται εντός τριών περίπου ημερών. Αν δεν κινείται, και κάθεται και περιμένει μέρες και εβδομάδες, σίγουρα το γευστικό αποτέλεσμα δε θα είναι το αναμενόμενο. Εγώ που πίνω συχνά βαρελίσια La Trappe Quadrupel, έχω παρατηρήσει ότι η γεύση ποικίλει κάθε φορά. Καλώς ή κακώς, έτσι είναι το βαρέλι. Δε λέω ότι με το ζόρι έπρεπε να σου αρέσει, αλλά ότι αν την πιεις σε μια άλλη περίσταση, μπορεί να εκπλαγείς με τη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Βασικά η κάθε IPA είναι διαφορετική, διότι έχει να κάνει με την κάβλα του brewer και τι βάζει κατα το fermentation. Κάποιες από αυτές είναι πολύ χάλια, έχουν μέσα γρειπφρουτ, γάλα σόγιας και κρινάκια που σε αφήνουν έγκυο. Κάποιες είναι πιο ανθρώπινες, εμένα μου αρέσουν αυτές που έχουν πορτοκάλι και ψιλοκάνουν ζύμωση (ξεθωλώνουν) στο ποτήρι και τις συνοδεύω με πορτοκάλι (και πίτσα). Δεν είναι πολύ πικρή, αλλά η γευση εξαρτάται σε αυτά που προσθέτουν... Πουστή Λεφτερμάνα, μαγαπάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Πολύ. Πάντως, όπως λέει και ο Φάνης, η συγκεκριμένη που είχα την ατυχία να πιώ ήταν σε φάση να λες "χάλασε, έληξε, μούχλιασε, σάπισε, κάτι τέτοιο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Εεεεεεε ρε μαν. Πόσες φορες θα στο πω, να συνοδεύεις την μπύρα σου με πίτσα με ροκφόρ-καπνιστό μπέικον Καναδά και μανιτάρια! Κανει την μπύρα πιο εύγευστη!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα