Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για την τιμη της η Ερμης ειναι αξιοπρεπεστατη. Δεν γνωριζω αντιστοιχη μπυρα με τοσο καλη ποιοτητα και ποσοτητα οπως αυτη. Σαφως δεν συγκρινεται με πολλες αλλες μπυρες, αλλα προς 60 λεπτα δεν εχω βρει καποια τοσο καλη.

Συμφωνώ πόσο μάλλον αν στοκαρεις και στα 0,39 τα 500ml

Στα 0,37 τα 500ml σε προσφορά στην αρχή του καλοκαιριού αντίστοιχα καλή ηταν και η perlenbacher(κάπως έτσι) πάλι απο το lidl

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι ρε παιδιά..... Η Ερμής είναι το χειρότερο νεροζούμι που έχω πιει στη ζωή μου... Από τις λίγες φορές που δεν τέλειωσα μπύρα γιατί απλά δεν πινόταν... Σίγουρα είναι πολύ φθηνή αλλά χίλιες φορές καλύτερα να περιμένεις για καμιά καλή προσφορά στις επώνυμες ή αλλιώς αν μας νοιάζει το κόστος Φινκμπράου ή grafenwalder απο lidl για φθηνές....

Με τίποτα Φινκμπράου δεν πίνετε για εμάς εδώ.

Παλιότερα που την είχα δοκιμάσει δεν μπορούσα ..

Αλλα τις είχε ένας σε ένα cooler με άπειρο πάγο και έβγαινε κόκαλο η μπύρα, συν η παρέα μου έκανε καλή εντύπωση.

Όταν τις έβγαλε προσφορά το lidl πήγα και στοκαρα ο Μ@λ@@## και τώρα τις πάω για δώρο κιβώτιο κιβώτιο για να τελειώσουν.

(Βασικά ο αρχικός σκοπός ηταν να τις πηγαινω για δώρο αντί για τούρτες αλλά να πίνουμε και καμία που και που.)

Κατά την γνώμη μου αν είναι να πάρεις από lidl παίρνεις Ερμης που βγάζει την γεύση της Ελληνικής μπύρας η την perlenbacher.

Την τελευταία την έχεις/έχετε δοκιμάσει?

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Από τις καλύτερες καπνιστές που έχω πιει!

ποια ?

..............................................................................

Αυτη ειναι ζωη.

Και να την πιεις και να λουστεις  :P

http://triphints.ru/media/uploads/articles/dd6feed134d8dcb1c782043ef7429490/article_53a6cc81a3eaa5.75782639.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...