phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 "2η φορά που πηδιέμαι με την megan fox γαμώτο" μα είμεθα σοβαροί Ό,τι είπε ο ThReSh, μου έσπασαν και το δεύτερο :/
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ρίχνω το επίπεδο λίγο, έχει ρίξει στη φάση το καρφούρ μια μπύρα του, ΕΥ ΖΥΤΗΟΝ λέγεται. .59 το τεμάχιο, 2.36 η τετράδα. Ανώτερη της γκραφενβάλντερ των λιδλ κατ' εμέ, πίνεται και ζεσταμένη χωρίς να αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά στη ζωή σου. 2
Atallos1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Στην Αγια Παρασκευη στην πανω πλατεια , εχει ανοιξει ενα μαγαζακι που ειναι κατι σαν καβα . Δεν εχει τραπεζια Πουλαει μπυρες σε τιμες περιπτερου , εχει αρκετη ποικιλια Αν καποιος ειναι κοντα κ βαριεται να παει σουπερ μαρκετ , ειναι καλη φαση 1
Getta Robo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ρίχνω το επίπεδο λίγο, έχει ρίξει στη φάση το καρφούρ μια μπύρα του, ΕΥ ΖΥΤΗΟΝ λέγεται. .59 το τεμάχιο, 2.36 η τετράδα. Ανώτερη της γκραφενβάλντερ των λιδλ κατ' εμέ, πίνεται και ζεσταμένη χωρίς να αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά στη ζωή σου. Ελληνικη ειναι; Σε σχεση με αντιστοιχες εγχωριες, οπως πχ ο Ερμης πως στεκεται;
tony81 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ελληνικη ειναι; Σε σχεση με αντιστοιχες εγχωριες, οπως πχ ο Ερμης πως στεκεται;Ναι ναι ελληνική. Έτσι την πάτησα και εγώ και με τη ευ ζυθο και Ερμής. Κοίταξα πίσω και λέει "παράγεται για λογαριασμό του careful (και lidl νομίζω για τη 2η). Καλά ότι ήταν για πέταμα ειδικά η 1η άστο...σαν ανθρακούχο ήταν.
Getta Robo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Για την τιμη της η Ερμης ειναι αξιοπρεπεστατη. Δεν γνωριζω αντιστοιχη μπυρα με τοσο καλη ποιοτητα και ποσοτητα οπως αυτη. Σαφως δεν συγκρινεται με πολλες αλλες μπυρες, αλλα προς 60 λεπτα δεν εχω βρει καποια τοσο καλη.
linkin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 http://www.delphibeer.com/ Aυτη την εχει πιει κανεις ρε αζγκονια ή θα αρχισω τα μπαν??
mouxaxa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 http://www.delphibeer.com/ Aυτη την εχει πιει κανεις ρε αζγκονια ή θα αρχισω τα μπαν?? Δροσιστική και μέχρι εκεί. Όχι κάτι φοβερό. Δεν την θυμάμαι και τόσο θολή βέβαια
ikaruga24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 http://www.delphibeer.com/ Aυτη την εχει πιει κανεις ρε αζγκονια ή θα αρχισω τα μπαν?? Ελαφρια πολυ για τα γουστα μου. Χωρια που εχει λυκισκο και αρα θα πικριζει (το οποιο δεν ειναι κακο απο μονο αλλα εξαρταται σε τι επιπεδο ειναι, παραδειγμα η Kaiser την οποια δεν την αντεχω με τιποτα).
linuslost Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ξέρουμε τίποτα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη , το beer store ίσως, που θα φέρει μπύρες του οκτομπερφεστ? Και ποτέ περίπου τις φέρνουν?
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ελαφρια πολυ για τα γουστα μου. Χωρια που εχει λυκισκο και αρα θα πικριζει (το οποιο δεν ειναι κακο απο μονο αλλα εξαρταται σε τι επιπεδο ειναι, παραδειγμα η Kaiser την οποια δεν την αντεχω με τιποτα). Και καλά ότι η Kaiser είναι πικρή;
Adon1s Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εντάξει , πικρή σαν μια (απο τις) Baltika που δοκίμασα τις προάλλες , δεν είναι . Εκείνη ήταν συνδυασμός καμένου πλαστικού με σαλαμούρα χαλασμένου τελεμέ . Η Kaizer για κρεατικά καλή είναι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα