tony81 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 3.50-4 είναι ακόμα πιο τσαμπα συμφωνω. Αλλά εκεί π λέω εγώ απο όλο τον κόσμο τις έχει στο 5€ μια χαρά είναι νομίζω (τσαμπα επίσης) Μιας που ειπες κ εσύ μαγαζί ας πω κ εγώ. Barley cargo στο κεντρο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έλα το λες σαν να είναι η μέρα με τη νύχτα. Οτι είναι πιο τσαμπα παει να πει οτι δεν είναι φτηνά αυτο π λέω? ανάλογα τα γούστα ναι είναι μέρα με τη νύχτα η Fix Royale με την Weihenstephaner ή η Fix Dark με την Ayinger Dunkel...
tony81 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Anyway δεν έχει σημασία. Εγώ έχω πιει μερικές ξένες κ έχω καταλήξει ελληνικές. Καλά που μου το θυμησες πάντως το μαγαζί να πάω αύριο μετά από ήττα οικονομετρία να δοκιμασω μήπως αναθεωρήσω! Thresh πες καμία καλή μαύρη από bierhof, με εψησες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 η τελευταία που ανέφερα στο προηγούμενο post, Ayinger Dunkel... 1
zizu10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 3.50-4 είναι ακόμα πιο τσαμπα συμφωνω. Αλλά εκεί π λέω εγώ απο όλο τον κόσμο τις έχει στο 5€ μια χαρά είναι νομίζω (τσαμπα επίσης) Μιας που ειπες κ εσύ μαγαζί ας πω κ εγώ. Barley cargo στο κεντρο.. Στο Barley Cargo οι τιμές που κυμαίνονται? Θέλω εδώ και καιρό να το επισκεφθώ αλλά συνέχεια το ανάβαλλω..
Lucifer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγώ γιατί είναι πάντα φίσκα και στριμόκωλο και πάντα καταλήγω παραδίπλα για ποτό. Άμα νοικιάσει κάνα διπλανό, το βλέπουμε.
tony81 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι η αλήθεια είναι γίνεται τσόντα. Αλλά πάω μεσημέρι, νωρίς απόγευμα. 5 και κάτω οι τιμές, ότι μπύρα. Και πολύ οικονομικό φαι πιστεύω για έξω, ειδικα για μπυραρία. Προτινω burger και μερίδα λουκάνικα, τα αλλά μπα για σχέση τιμής απόδοσης (και το κότσι πρεπει να λέει αλλά δεν έχω πάρει) Καλά ρέστα οι ιαπωνικές.. Αν θέλετε πιειτε την sapporo για πλάκα, χειρότερη δεν παίζει, ουτε αφρό δεν κάνει.. Επίσης έχει 15-20 ελληνικές... Λατρεία
picoGreedy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει και πιο ακριβές μπύρες το Barley Cargo και δε θα έλεγα ότι έχει και τα καλύτερα λουκάνικα( όλα μοιάζουν ίδια )... Το καλό για μένα είναι ότι έχει Gulden Draak και Lucifer βαρέλι, οι οποίες είναι απίστευτες.
Daemonos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει και πιο ακριβές μπύρες το Barley Cargo και δε θα έλεγα ότι έχει και τα καλύτερα λουκάνικα( όλα μοιάζουν ίδια )... Το καλό για μένα είναι ότι έχει Gulden Draak και Lucifer βαρέλι, οι οποίες είναι απίστευτες. Τρομερή Μπύρα!!! 3
kanesaxo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και δε βλέπω κάνα βόρειο... Εν τέλει το μπιρ αρτ στα λαδάδικα είναι κλειστό. Θα σκάσω αν δε μάθω το γιατί Επισκεθήκαμε για άλλη μια φορά μπιρστορ, για Kwak. (στο οποιο εχει συσκευασία δώρου, ποτήρι και 4 μπυράκια με 25ε).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231350838 αναπτυξιακά έργα κυρς και κυρ! 2
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Γαμώ το Δία, πάει και το δεύτερο ποτήρι Weihenstephaner Vitus :/
Atallos1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Εγω δοκιμασα μια weihenstephaner Dunkel , δεν ειδα καποια ιδιαιτερη διαφορα απο μια Paulaner πχ Still καλη
Lucifer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Γαμώ το Δία, πάει και το δεύτερο ποτήρι Weihenstephaner Vitus :/ "2η φορά που πηδιέμαι με την megan fox γαμώτο" μα είμεθα σοβαροί 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 μάλλον το έσπασε, όχι ήπιε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα