Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να γράψει κάποιος κάτι πρέπει να πάει στο πανεπιστήμιο??????

ρητορική? :P

τώρα φαίνεται μια χαρά τo post σου :-)

Δημοσ.

Για να γράψει κάποιος κάτι πρέπει να πάει στο πανεπιστήμιο??????

Έγραψα πολλά ... μόλις τελείωσα... χάθηκαν. Βαριέμαι να τα ξαναγράψω.  Με δυο λόγια Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΤΙΚΟΣ

• Super Moderators
Δημοσ.

για την Fix ή γενικά για την μπύρα? :P

H Α.C.E έχει καταργηθεί κατά το ratebeer.com

Πάντως έχω πιει την Septem (Friday's;) pale ale και αν και δεν μου αρέσουν οι pale (πικρές) είχε φανταστική γεύση.

Θέλω τώρα να πιω την honey pale ale.

Γενικά κι εγώ θα συμφωνήσω πως πρόκειται για την καλύτερη ελληνική.

η honey είναι golden ale, όχι pale...

Δημοσ.

Οκ πολλοί λένε ελληνικές μπύρες μπλιαχ κ έτσι αλλά εγώ όταν πάω έξω πίνω μονο δικές μας για πολλους λόγους. Μ άρεσουν κιόλας δεν λέω. Επίσης φιχ που λέει ο φίλος η ξανθιά δεν πολύ πίνεται συμφωνω. Αλλά η μαύρη και η καινούρια η royal συγκρίνονται άνετα με τις ξένες. Προσωπική άποψη πάντα..

Thresh 4€ για μπυραρία είναι πολλά? Ή εννοεις ότι είναι πολλά για την 500ml fix dark? Και πόσο δηλαδή πρέπει να κανει ας πούμε?

Δημοσ.

Ο αποπάνω είπε κακή κουβέντα για τη μπύρα.Έφαγε πέρμαμπαν.Μετανοείτε.

Tι έγραφε δεν κατάλαβα
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οκ πολλοί λένε ελληνικές μπύρες μπλιαχ κ έτσι αλλά εγώ όταν πάω έξω πίνω μονο δικές μας για πολλους λόγους. Μ άρεσουν κιόλας δεν λέω. Επίσης φιχ που λέει ο φίλος η ξανθιά δεν πολύ πίνεται συμφωνω. Αλλά η μαύρη και η καινούρια η royal συγκρίνονται άνετα με τις ξένες. Προσωπική άποψη πάντα..

Thresh 4€ για μπυραρία είναι πολλά? Ή εννοεις ότι είναι πολλά για την 500ml fix dark? Και πόσο δηλαδή πρέπει να κανει ας πούμε?

κι εγώ τις Septem τις τιμώ και στο σπίτι αλλά όχι και Fix, δοκίμασα Royale και βρήκα "επιτέλους" Weiss που μου άρεσε λιγότερο από την Erdinger :P

4 euro για Fix είναι πολλά, για εγχώρια μπύρα κιόλας...

κατά τα άλλα τι νόημα έχει να πιεις σε μπυραρία κάτι το οποίο βρίσκεις σε όλα τα supermarket και τα περίπτερα αρκετά φτηνότερα? σε μπυραρία θα δοκιμάσεις κάτι το οποίο δεν βρίσκεις εύκολά ή δεν βρίσκεις γενικότερα...

• Like 1
Δημοσ.

κι εγώ τις Septem τις τιμώ και στο σπίτι αλλά όχι και Fix, δοκίμασα Royale και βρήκα "επιτέλους" Weiss που μου άρεσε λιγότερο από την Erdinger :P

4 euro για Fix είναι πολλά, για εγχώρια μπύρα κιόλας...

κατά τα άλλα τι νόημα έχει να πιεις σε μπυραρία κάτι το οποίο βρίσκεις σε όλα τα supermarket και τα περίπτερα αρκετά φτηνότερα? σε μπυραρία θα δοκιμάσεις κάτι το οποίο δεν βρίσκεις εύκολά ή δεν βρίσκεις γενικότερα...

4 euro για μισό λίτρο μπύρα στην Αθήνα είναι πολύ καλά και ειδικά για μη ξανθιά.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

4 euro για μισό λίτρο μπύρα στην Αθήνα είναι πολύ καλά και ειδικά για μη ξανθιά.

http://www.bierhofathens.gr/index.php?page=prices

4 euro για Fix, όταν βλέπω τέτοιες τιμές για αυτές στον κατάλογο του Bierhof, θα δώσω μόνο όταν γιατρέψει τον καρκίνο...

• Like 1
Δημοσ.

Οκ συμφωνώ που λες να πιεις κάτι ξεχωριστό

Αλλά για κάτσε και καφέ μπορω να πιω σπίτι μου, αν εξω τον πιω 2.50 € θα πω δεν αξίζει ή θα πηγαίνω συνέχεια εκει? Δεν ξέρω που πας να πιεις την μπύρα σου αλλά εγώ 4 € τη λέω φτηνή.:)

http://www.bierhofathens.gr/index.php?page=prices

4 euro για Fix, όταν βλέπω τέτοιες τιμές για αυτές στον κατάλογο του Bierhof, θα δώσω μόνο όταν γιατρέψει τον καρκίνο...

Έλα το λες σαν να είναι η μέρα με τη νύχτα. Οτι είναι πιο τσαμπα παει να πει οτι δεν είναι φτηνά αυτο π λέω?
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι πολλά τα 4 euro, αλλά όταν με 5 euro παίρνω Mercedes, δεν θα δώσω 4 euro για Fiat :P

Δημοσ.

η honey είναι golden ale, όχι pale...

Ναι μπερδεύτηκα, thanks. Γι αυτό πιστεύω οτι θα μου αρέσει περισσότερο, επειδή οι pale δεν είναι οι αγαπημενες μου, παρότι τις εκτιμώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...