Adon1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Σε ποιο;Τιμή; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Το Lidl εχει μπυροβδομαδα απο Δευτερα παντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Τελεια Θα φορτωσω φιξ ρόγιαλ Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Σε ποιο;Τιμή; Sent from my iPhone using Insomnia ειναι σε συσκευασια με τρεις μπιρες.Φανταζομαι οτι θα υπαρχει σε ολα τα σουπερμαρκετ.Τιμη 5,5 ευρω τρεις μπιρες και ποτηρι αν προσεξα καλα,πρεπει να δω την αποδειξη.Σκλαβενιτη πηγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εχει δοκιμασει κανεις την Fix Weiss; Ποσο καλα στεκεται απεναντι πχ στη Βεργινα Weiss; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 <p>Εχει δοκιμασει κανεις την Fix Weiss; Ποσο καλα στεκεται απεναντι πχ στη Βεργινα Weiss;</p>Πάρα μα πάρα πολυ ωραία κατ'εμέ αν και δεν εχω δοκιμασει πολλες weiss.Απλα ειχα αφιερωσει 1 εβδομαδα στις βάϊς Με σειρα (1/ημερα) ηπια erdiger , φρασισκανερ , άλφα βάϊς και φιξ Η φιξ απλα για εμενα ξεχωρισε . Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Hπια την Weiss του Lidl.... Στα 0.70 ευρω η τιμη της! Απλα τελεια για τα λεφτα της... Καλυτερη απο Βεργινα για εμενα, που δεν μου ειχε αρεσει πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Θυμάσαι πως την λένε να την δω Δευτερα που θα παω ; εδιτ , την γκραφενβάλντερ λες μαλλον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εμένα η weiss του lidl σας της Αλφα μου φάνηκε, αλλά στα 69 λεπτά αξίζει και με το παραπάνω. Δεν ξέρω για την μαύρη. Αυτή ήταν Perlenbacher που έχουν πιο τσουχτερές και δεν ανέφερε τιμή, οπότε δεν την πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Εμένα η weiss του lidl σας της Αλφα μου φάνηκε, αλλά στα 69 λεπτά αξίζει και με το παραπάνω. Δεν ξέρω για την μαύρη. Αυτή ήταν Perlenbacher που έχουν πιο τσουχτερές και δεν ανέφερε τιμή, οπότε δεν την πήρα. Την αλφα δεν την εχω πιει γιατι οταν πηγα να την αγορασω κοιταξα τα μπουκαλια και η μπυρα δεν ηταν θολη... Οποτε δεν μου εκανε αισθηση να την αγορασω τελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Βρήκα στον ΑΒ την μπύρα ΑCDC, τιμή 2.9... Θα την πιω μια από αυτές τις μέρες και θα γράψω εντυπώσεις! [ATTACH]638566[/ATTACH] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Λογικα πρεπει να ροκαρει αυτη η μπυρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 λίγο καλύτερη από το χάλι της Trooper είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 λίγο καλύτερη από το χάλι της Trooper είναι... Καλα δεν περιμενα κατι συναρπαστικο, αλλα με απογοητευσες... Θα δουμε μολις την πιω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καλα δεν περιμενα κατι συναρπαστικο, αλλα με απογοητευσες... Θα δουμε μολις την πιω! http://www.ratebeer.com/beer/acdc-beer/179971/ ρίξε κι εδώ μια ματιά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα