Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 indeed, δεν το έπιασα...
bluesattack Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Την ήπιες στο ποτήρι της; Οχι.Αλλα ψηνομαι να παρω το giant To επομενο βημα μια αμαξα και δυο αλογα
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Είναι εμπειρία το ποτήρι της Kwak, εγώ είχα πνιγεί στην πρώτη γουλιά :Ρ
mouxaxa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ιταλία - Ουρουγουάη με μια Site: Hacker-Pschorr Hefe Weisse . Πανέμορφη... 1
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μετα την φιξ και η αλφα εβγαλε weiss λετε να δουμε και καμια amstel Τι εχει δοκιμασει κανεις ?
Miracle Worker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ναι, χάλι μαύρο. Η χειρότερη weiss που έχω πιει μακράν. Η φιξ είναι αρκετά καλή αλλά ακριβή. Έχει βγάλει και η Βεργίνα weiss εδώ και καιρό. Τίμια για τα ευρώ της. Γενικά φαίνεται ότι πληρώνεις παίρνεις στην εγχώρια αγορά weiss.
Adon1s Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Προσωπικά μου άρεσε η aαλφα weiss Για "δε βαριεσαι" για μεσημέρι καλή είναι . Πηρα σημερα μια τετράδα να υπάρχει . Sent from my iPhone using Insomnia
Sed22 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 σε weiss σαν την vitus δεν εχω βρει ανταγωνιστη και οντως θελω να βρω τπτ..αλλα δεν.. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 δεν είναι weiss η Vitus
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Νομίζω το έχουμε ξαναπεί, αλλά ωραία μπυρίτσα η ζ!
bluesattack Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Η σάμικλαους είναι φοβερά υπερεκτιμημένη, αλλά είναι φάση Σαντορίνη, μία φορά στη ζωή σου πρέπει να πας. Υπερβολικά γλυκιά για τα γούστα μου, αλλά σε καμία περίπτωση ακόμα_μία_σαν_trappist_της_σειράς. Εγω θα ελεγα οτι εκει ειναι η μαγκια της , οτι παρολο που ειναι τουμπανο αλκοολικα η ισορροπια ειναι εξαιρετικη.Βεβαια δεν εχω αποφασισει ακομα αν ειναι και το αδυνατο σημειο της (για τα γουστα μου).Βεβαια εχει μπει χαλαρα στο τοπ 10 Εντω μεταξυ τσιμπησα και μια τετραδα sapporo σε εξαιρετικη τιμη.Τοσο δηλαδη που πηρα κουτακια (των 500 ).Πριν την ανοιξω,εντυπωσεις ? Γουσταρω να παω προδιαθετειμενος στο ψυγειο. Α πηρα και μια chang Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2014 από bluesattack
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Παντως πλεον το ψυγειο μου ανα εβδομαδα γεμιζει με τρια μπουκαλια μπυρες (τοσες πινω ανα εβδομαδα). Franziskaner, Chimay blue, Paulaner hefe. Αν θελησω και τεταρτη τοτε θα βαλω την Duvel σαν επιλογη. Η Chimay ειναι ιδανικη για μετα τη δουλεια που σκιστηκα και θελω να ηρεμησω, η Franziskaner ειναι ιδανικη για να την ευχαριστηθω καπως νωρις μονη της και η Paulaner ειναι εξαιρετικη για ταινιες/μουσικη και χαλαρωση μαζι με snacks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα