lambroszekis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Η Βεργίνα Weiss πως σας φαίνεται? Η fix royal παρνει πρωτεια με τα τσαρουχια...δυστυχως Η Βεργίνα έχει κάνει μια πολύ τίμια προσπάθεια στο κομμάτι της weiss πιστεύω πως έρχεται οριακά δεύτερη πίσω απο αυτή της fix αλλά όσο η τιμή της fix είναι στα ύψη, είναι αξιόλογη και σίγουρη επίλογη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ότι και καλά η weiss της Φιξ είναι αρκετά αξιόλογη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupo2109 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Σαν προσπαθεια ναι ειναι αξιολογη και η fix καο η ΒΕΡΓΙΝΑ.<br> Αλλα δυστυχως η αλφα δεν εκανε κατι αντιστοιχο...που σημαινει με αυτες τις γευσεις θα μεινουμε και δεν θα υπαρξει προοδος..<br> Σας αφηνω παω για fransiskaner με θεα τα Μετεωρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Και μόνο που έχουν πέσει τα ποσοστά της Αθηναϊκής, αυτό για μένα αποτελεί πρόοδο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupo2109 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Εννοεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Η Βεργίνα Weiss πως σας φαίνεται? Απ' τις καλύτερες ελληνικές μπύρες για εμένα, ίσως η καλύτερη αν δε μετρήσουμε την kaizer για εγχώρια. Ακρόπολη, Λυκαβηττός, γαμ&&ται ο πύργος ο λευκός κτλ, αλλά η weiss είναι καλή. Η σκέτη, χειρότερη και από άλφα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Απ' τις καλύτερες ελληνικές μπύρες για εμένα, ίσως η καλύτερη αν δε μετρήσουμε την kaizer για εγχώρια. Ακρόπολη, Λυκαβηττός, γαμ&&ται ο πύργος ο λευκός κτλ, αλλά η weiss είναι καλή. Η σκέτη, χειρότερη και από άλφα. Την ήπια και γω πρόσφατα και μου άρεσε αρκετά εώς πολύ γι 'αυτό ρώτησα. Πλέον όταν την πετυχαίνω σε μαγαζί την τιμάω, ειδικά σε σχέση με τις κλασσικές amstel, heineken, fix κλπ που έχουν. Φίλος μου πιο ψαγμένος ενώ τον του την παίνεψα και τον έπεισα να την πάρει τη θεώρησε μέτρια για weiss αλλά οκ γούστα είναι αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Η σκέτη είναι η καλύτερη μπύρα στην Ελλάδα. Είπα. Πήρα ένα βαρελάκι 5λιτρο Γκράφενβάλντερ βάης από το λιντλ προχτέ. Παλιά είχαν κουτάκια βάης αυτοί, καλούτσικα ήταν. Θα το σκίσουμε το βράδυ με τον κουμπαράκο και θα πω εντυπώσεις, χοχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Η σκέτη είναι η καλύτερη μπύρα στην Ελλάδα. Είπα. Πήρα ένα βαρελάκι 5λιτρο Γκράφενβάλντερ βάης από το λιντλ προχτέ. Παλιά είχαν κουτάκια βάης αυτοί, καλούτσικα ήταν. Θα το σκίσουμε το βράδυ με τον κουμπαράκο και θα πω εντυπώσεις, χοχο. Ποια σκέτη εννοείς τη Βεργίνα? Τα βαρελάκια σας παγώνουν καλά σε απλό ψυγείο ή έχετε κανέναν καταψύκτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ναι, την Βεργίνα. Την απλή. Της έχω μια αδυναμία, με στήριξε σε πολύ δύσκολες στιγμές Τα βαρελάκια τα βάζω στο ψυγείο καναδυό μέρες πριν τα καταναλώσω. Μια χαρά παγώνουν. Στον καταψύκτη δεν θα παραπαγώσουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Άμα τη βάλεις υπό του μηδενός, ναι, η μπύρα παγώνει. Το παγώνει δε μπύρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ναι, την Βεργίνα. Την απλή. Της έχω μια αδυναμία, με στήριξε σε πολύ δύσκολες στιγμές Τα βαρελάκια τα βάζω στο ψυγείο καναδυό μέρες πριν τα καταναλώσω. Μια χαρά παγώνουν. Στον καταψύκτη δεν θα παραπαγώσουν; Είχα δοκιμάσει πιο παλιά και δε μου πάγωνε καλά, ίσως θέλει μέρες όπως λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ε, θέλει τον χρόνο της, ολόκληρο συμπαγές πεντάκιλο δεν μπορεί να ψυχθεί και τόσο γρήγορα. Από την άλλη, όταν την βγάλεις από το ψυγείο και επειδή θέλει και αρκετή ώρα για να καταναλωθεί και άμα είναι και καλοκαιράκι ξερωγώ, ζεσταίνεται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ε, θέλει τον χρόνο της, ολόκληρο συμπαγές πεντάκιλο δεν μπορεί να ψυχθεί και τόσο γρήγορα. Από την άλλη, όταν την βγάλεις από το ψυγείο και επειδή θέλει και αρκετή ώρα για να καταναλωθεί και άμα είναι και καλοκαιράκι ξερωγώ, ζεσταίνεται... Γι ' αυτό προτιμώ μικρές συσκευασίες, δεν το ευχαριστιέμαι το βαρελάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 το βαρελάκι έχει την κάβλα του.Θέλει να έχεις μηχανηματάκι όμως, που εκτός από το σερβίρισμα κρατάει και το βαρελάκι κρύο. Έχω ένα που είχε βγάλει παλιά το Λιντλ, μια χαρά δουλειά κάνει (δεν είναι αρκετά δυνατό για να ψύξει, αν όμως βάλεις το βαρελάκι κρύο το κρατάει κρύο). Επίσης, δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά κάτι βαρελάκια svijany, staropramen, και bernard που είχα πάρει με φάνηκαν πολύ καλύτερα από το μπουκάλι. Κυρίως η svijany στο βαρελάκι είναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ!. Τώρα αν πρόκειται για βαρελάκι χαηνεκεν ή γκράφενβάλντερ, ξύσταρχίδιασουμετονγκασμά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα