Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτήρια weiss «χύμα», δηλαδή όχι κάποιας ζυθοποιίας, δε νομίζω ότι μπορείς να βρεις.

Οπότε οι κλασικές λύσεις είναι:

1. Να βρεις προσφορά πακέτο μπύρες με ποτήρι.

2. Να βρεις κάβα που αγοράζοντας κάποια μπουκάλια σου δίνει δώρο ποτήρι.

3. Να ζητήσεις από μπυραρία.

4. Να αγοράσεις spare από κάποια κάβα ή κάτι τέτοιο.

5. Να πας στη ζυθοποιία ή στις αποθήκες κάποιας και να ζητήσεις.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να παρει καφασι με την προυποθεση να δινουν δωρο τα ποτηρια.Πολλες εταιρειες το εκαναν κατα καιρους.Παρε τηλ στις καβες και ρωτα τι παιζει.Εγω ετσι εχω μαζεψει καμια 10αρια ποτηρια τερατα!

Δημοσ.

Έρωτηση

Έχει νόημα για έναν ιδιώτη να προσπαθήσει να αγοράσει μικρές ποσότητες μπύρας(1-2 κιβώτια) απευθείας απο τον εισαγωγέα για προσωπική χρήση;

Ή δεν καθίσει καν να ασχολήθει μαζί μας..;

Δημοσ.

Έρωτηση

Έχει νόημα για έναν ιδιώτη να προσπαθήσει να αγοράσει μικρές ποσότητες μπύρας(1-2 κιβώτια) απευθείας απο τον εισαγωγέα για προσωπική χρήση;

Ή δεν καθίσει καν να ασχολήθει μαζί μας..;

Δεν θα χρειάζεται άραγε τιμολόγιο και επαγγελματικό φουπουά;Πάντως μπορείς να στείλεις κάνα ηλεκτρονικό μέλι και να ρωτήσεις.

Δημοσ.

Από Βεργίνα πάντως πριν 3-4 χρόνια είχα πάρει κάποια κιβώτια Weiss, σε τιμή χώμα, μιλάμε έβγαινε περίπου 50 λεπτά το μπουκάλι αν θυμάμαι καλά.

Κάπου στην Παλλήνη έχει αποθήκες.

Δημοσ.

Από Βεργίνα πάντως πριν 3-4 χρόνια είχα πάρει κάποια κιβώτια Weiss, σε τιμή χώμα, μιλάμε έβγαινε περίπου 50 λεπτά το μπουκάλι αν θυμάμαι καλά.

Κάπου στην Παλλήνη έχει αποθήκες.

Είχες κάποιο γνωστό εκεί; Πήγες απλά και είπες γεια ήρθα και θέλω μπύρες;

Δημοσ.

Χωρίς γνωστό, απλά ήταν υποχρεωτική η αγορά τελάρου για να τις πάρεις σε αυτή την τιμή. Δε μπορούσες δηλαδή να πάρεις 10 μπουκάλια ας πούμε.

Έχω την εντύπωση ότι ήταν κάτι σαν προωθητική ενέργεια, παρόλο που δε διαφημίστηκε ή δεν ακούστηκε. Εγώ μέσω σχετικού forum το έμαθα και πήγα.

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, αν και δεν το πολυπιστεύω. Δε χάνεις όμως τίποτα να πάρεις και να ρωτήσεις. Και τέτοια τιμή να μην πετύχεις, μπορεί να πετύχεις κάτι καλό.

Δημοσ.

Δοκιμασα μια (Hertog Jan Grand Prestige). Πολυ βαρβατη μπυρα με 10% αλκοολ. Ελαφρα γλυκια με εντονη γευση λογο του 10% αλκοολ. Δεν ειναι για πολλες απο αυτες. Μια των 500ml (που την πηρα σε προσφορα στα 3.64 ευρω) φτανει για να την ακουσεις καπως. 

Δυστυχως γι αυτην παιρνεις chimay (τα 330ml ομως) στα 2.30 ευρω οποτε αυτη χανει καπως τη δυναμη της. Προσωπικα δεν μπορεσα να πιω ολοκληρο το μπουκαλι σε μια καθησια. Κατεβασα τη μιση χτες και τη μιση τωρα. Αξιολογη μπυρα ομως αν και ακριβη. 

Δημοσ.

Δοκιμασα μια (Hertog Jan Grand Prestige). Πολυ βαρβατη μπυρα με 10% αλκοολ. Ελαφρα γλυκια με εντονη γευση λογο του 10% αλκοολ. Δεν ειναι για πολλες απο αυτες. Μια των 500ml (που την πηρα σε προσφορα στα 3.64 ευρω) φτανει για να την ακουσεις καπως. 

Δυστυχως γι αυτην παιρνεις chimay (τα 330ml ομως) στα 2.30 ευρω οποτε αυτη χανει καπως τη δυναμη της. Προσωπικα δεν μπορεσα να πιω ολοκληρο το μπουκαλι σε μια καθησια. Κατεβασα τη μιση χτες και τη μιση τωρα. Αξιολογη μπυρα ομως αν και ακριβη. 

γιατι δεν πινεις μια βοτκα καλητερα :P

Δημοσ.

Για απόψε παγώνω μια bios5 και μια Magnus Lager.

Αυτή η Magnus βγάζει και μια Weiss, την έχει δοκιμάσει κανείς;

Α..! Επίσης μείνετε μακρία απο την weiss της Αλφα, μια μεγάλη αποτυχία που δεν έμοιαζε με τιποτα σε weiss μπύρα

Δημοσ.

χαχαχα τι χαλι με την weiss της alpha !! Πηρα μια να δοκιμασω και επινα επινα για να καταλαβω σε ποια κατηγορια ανηκει αυτη η μπυρα...μαλλον νεα κατηγορια : "σχεδον weiss"

Δημοσ.

Τουλάχιστον είναι ενθαρρυντικό που γίνονται τέτοιες προσπάθειες σε μια τόσο δύσκολη αγορά, όπως είναι η ελληνική.

Δημοσ.

Πολυ χαλια ομως η weiss της Αλφα!<br>

Η fix παρνει πρωτεια με τα τσαρουχια...δυστυχως!Ας ελπισουμε να αλλαξουν συνταγη και να εχουμε και αλλες καλες weiss.

Ηπια και μια turm weisse.Και απλα εμεινα κοκκαλο!!!!Απιστευτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...