Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Περιέργως τη βρήκα πολύ καλή, καλύτερη από άμστελζ και χάηνεκενζ.

ah τόσο καλή :P

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ναι, αλλά δύσκολα βρίσκεις φτηνόμπυρα που είναι καλύτερη γευστικά από τις κλασσικές περιπτερόμπυρες χωρίς να λάβεις υπ' όψιν σου value for money.

Πώς να σου πω, αν ήθελα πλατειόμπυρα και είχε άμστελ και αυτή στην ίδια τιμή, θα χτυπούσα αυτή.

Δημοσ.

Ε ναι, αλλά δύσκολα βρίσκεις φτηνόμπυρα που είναι καλύτερη γευστικά από τις κλασσικές περιπτερόμπυρες χωρίς να λάβεις υπ' όψιν σου value for money.

Πώς να σου πω, αν ήθελα πλατειόμπυρα και είχε άμστελ και αυτή στην ίδια τιμή, θα χτυπούσα αυτή.

Pils hellas μπουκαλι αν βρεις. και πολυ πιο φθηνο ειναι απ τις κλασσικες και στο ιδιο επιπεδο ας πουμε 

• Like 1
Δημοσ.

...Σήριουσλι; Δε μού κάνεις για μοτλεϊκός......

Εγώ σαμπαθάς είμαι, αλλά μικρός άκουγα πολύ γκλαμ.

Πλέον είναι τα κλαρίνα μου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σαμπαθάς είμαι, αλλά μικρός άκουγα πολύ γκλαμ.

Πλέον είναι τα κλαρίνα μου.

Εγώ ήμουν εξαπανέκαθεν ...wide range στα hard/metal ακούσματα. Από Slayer μέχρι Floyd. Τους γουστάρω ακόμα και τώρα τούς m.c. αλλά, ενώ ο ήχος τους μού πάει, συνεχίζω να έχω το πρόβλημα που είχα από παλιά με την πάρτη τους: Αυτός ο σκατόφλωρος ο Neil, στο στομάχι μού κάθεται! Sixx, Mars και Lee, μεγάλες αλήτρες! Πού κολλάει αυτός ο νέρντουλας πρόεδρος κολεγιακής αδελφότητας εκεί μέσα, δε μπορώ να το εξηγήσω...

(Για μπύρες είναι το topic, ε; Την κάνω...) 

Δημοσ.

Οχι,γιατι εφαρμοσα τον αυστηρο κανονα που λεει οτι δεν μπαινει στο σπιτι τιποτα αλλο περα του γυαλινου  :-D

Βεβαια ο κανονας αφορουσε τα κουτακια,για το πλαστικο δεν υπηρχε προβλεψη του νομοθετη (εμενα δηλαδη) , ισως τροποποιηθει στο μελλον   :rolleyes:

Δημοσ.

Εντωμεταξυ τσιμπωντας απο το videoclub (σταματηστε ρε τα ου ) το δευτερο dvd του following και ανυπομονωντας να δω τι θα σκαρφιστει ο σατανικος joe carrol τσιμπησα και μια urthel samaranth απο την καβα , με 11,5 % γιατι καλοκαιριασε για τα καλα πλεον. :P .Εχουμε εντυπωσεις απο την συγκεκριμενη αλλα και απο την kwak ?

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξυ τσιμπωντας απο το videoclub (σταματηστε ρε τα ου ) το δευτερο dvd του following και ανυπομονωντας να δω τι θα σκαρφιστει ο σατανικος joe carrol τσιμπησα και μια urthel samaranth απο την καβα , με 11,5 % γιατι καλοκαιριασε για τα καλα πλεον. :P .Εχουμε εντυπωσεις απο την συγκεκριμενη αλλα και απο την kwak ?

Να φανταστώ ξυρίζεσαι σε μπαρμπέρη, γυαλίζεις τα παπούτσια σου σε λούστρο κλπ ε? :-D  :-D  (πλάκα κάνω και γω παίρνω από video club τις σπάνιες φορές που θέλω να δω ταινία! :-) )

Δημοσ.

Την πρώτη δεν την ξέρω, υποψιάζομαι σοβαρό πετιμέζι.

Η kwak είναι πολύ ωραία, αλλά και αυτή προς το σιροπέ, δεν είναι για πολλά-πολλά, ειδικά τώρα που ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΓΑΜΩΚΑΙΡΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...