Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους μένουν Αθήνα κέντρο και τους αρέσει η μπύρα fix(ή απλά ψάχνουν μια μέτρια προς καλή μπύρα να πιουν), αυτές τις μέρες παιζει σε μίνι μάρκετ πάνω στην πλατεία εξαρχείων 500αρα φιάλη στα 0,65€ (με επιστροφή κενής φιάλης σε όλα τα σούπερ μαρκετ, φτάνει στα 0,51€)

εγω προσωπικά φόρτωσα μια 20αδα...έτσι για τις ζεστές βραδιές του Μαίου....

Οοοο φίλος μας φτιανεις... Πέ μου ότι έχει και την dark..?
Δυστυχώς όχι.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για μενα είναι λίγο καλύτερες οι franziskaner και erdinger από την weihenstephaner. Γούστα βέβαια είναι αυτά!

+1

Δημοσ.

<p>volkan weiss δεν θυμάμαι να έχω πιει αλλά η βεργίνα είναι αξιόλογη για τα χρήματα της...</p>

Υπάρχει volkan weiss? Όσο για την Βεργίνα θα συμφωνήσω κι εγώ αφήνει θετικές εντυπώσεις!

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Tσιμπησα μια κιτρινη chimay απο μια καβα  για να συμπληρωσω την επικη αυτη τριλογια μετα την μπλε και την κοκκινη.

Εκει ειδα μια μπυρα lusifer.Διστασα να την παρω.Εχουμε κανα insomniaκο review ?

Eπισης ειδα ενα τουμπανο, τουλαχιστον σε μεγεθος και τιμη (5.80 ) , η ονομασια ηταν μια χρονολογια ..18 κατι νομιζω ,δεν την προσεξα καλα, την πηρε το ματι μου στο φευγα σχεδον. Σας λεει κατι ?

Δημοσ.

Tσιμπησα μια κιτρινη chimay απο μια καβα  για να συμπληρωσω την επικη αυτη τριλογια μετα την μπλε και την κοκκινη.

Εκει ειδα μια μπυρα lusifer.Διστασα να την παρω.Εχουμε κανα insomniaκο review ?

Eπισης ειδα ενα τουμπανο, τουλαχιστον σε μεγεθος και τιμη (5.80 ) , η ονομασια ηταν μια χρονολογια ..18 κατι νομιζω ,δεν την προσεξα καλα, την πηρε το ματι μου στο φευγα σχεδον. Σας λεει κατι ?

Την έχω πιεί παλιά αυτή, είναι δυνατή (κάπου 12-13% αλκοόλ νομίζω) και απότι θυμάμαι μου έμοιαζε πιο πολύ για κρασί παρά για μπύρα. Είναι χρόνια πριν όμως.

Δημοσ.

Εντωμεταξυ η duvel ωραιο μπυρακι,αυτη την στιγμη εχει κερδισει επαξια μια θεση στην μπυροθηκη μου ως  χρυση τομη μεταξυ red ale και lager.Μεχρι στιγμης.

Την έχω πιεί παλιά αυτή, είναι δυνατή (κάπου 12-13% αλκοόλ νομίζω) και απότι θυμάμαι μου έμοιαζε πιο πολύ για κρασί παρά για μπύρα. Είναι χρόνια πριν όμως.

Ειχε κατι κολπα μεσα,συγκρατησα το πιπερι.Αν κρασολικεροφερνει ειμαστε οκ, αν αναψυκτικοφερνει θα εχουμε θεμα.Αλλα αφου λες οτι ειναι σε αλκοολ τουμπανιασμενη οι αναστολες υποχωρουν,θα την τσιμπησω μετα εκλογων.

• Like 1
Δημοσ.

Τα γουστα μας ψιλοταιριαζουν Blues. Και εγω το ιδιο γουστο στις μπυριτσες μεχρι στιγμης. Duvel, Chimay (μπλε και μετα κοκκινη) και franziskaner με Palauner εναλλαξ αναλογα τις προσφορες στο σουπερ μαρκετ. 

Κατα τα αλλα δοκιμασα μια Bulmers original (3.30 ευρω το μπουκαλι των 568 ml) και ειναι αρκετα καλη. Νομιζω ομως οτι θα μπορουσε να ειναι αρκετα φτηνοτερη καθως προκειται για κλασσικο ελαφρυ Cider. 

Δημοσ.

Πηρα και μια Βεργινα weiss να δοκιμασω αυριο...

Σημερα πηγα σε fix dark.

Βγαζει και σε αλλους γευση σοκολατας,καπως;

αφού φέρνει την Weihenstephaner o AB γιατί να πας σε Franziskaner? :P

Δεν ημουν και τοσο της μπυρας.Ωσπου ανεβηκα Φρανκφουρτη διακοπες στον πεθερο μου και ηπια στο μαγαζι του πολυυυυυυυ μπυρα (licher) και επιστρεφοντας αποφασισα να ψαχτω σε γευσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μενα είναι λίγο καλύτερες οι franziskaner και erdinger από την weihenstephaner. Γούστα βέβαια είναι αυτά!

Προσωπικά θεωρώ την Meisels καλύτερη των παραπάνω.

Και σταθερή αξία η Mönchshof Kellerbier.

Επεξ/σία από giorgosgeo4
Δημοσ.

Οτι και να λέμε για τις ξένες σαν τις ελληνικές δεν έχει, πιετε μια ζ μια black mak..

Δημοσ.

Όταν λες «ζ» εννοείς την ΕΖΑ; Γιατί έχω πιει εκείνη με το «ζ» και δε μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Ναι μεν καλύτερη από Amstel κ.λπ., αλλά όχι σαν τη Ζέος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...