phanispal Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Όντως πρόκειται για μικρή και αξιόλογη απ' ό,τι λένε ζυθοποιία.
bluesattack Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Οι απαστεριβτες αν τις ανοιξεις διατηρουνται στο ψυγειο μεχρι την επομενη η χαλανε ? Ας πουμε οτι τις εχεις κλεισεις και ''αεροστεγως'' με κεινα τα πωματα κλεισιματος που κυκλοφορουν.
phanispal Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Νομίζω δεν έχει σχέση με το αν είναι απαστερίωτη ή όχι. Ή τουλάχιστον όχι ιδιαίτερη. Για παράδειγμα την απαστερίωτη Ζέος στο πλαστικό μπουκάλι του ενός λίτρου, όταν την ανοίγω και πίνω π.χ. τη μισή, μετά ζουλάω το μπουκάλι όσο πιο πολύ μπορώ, ώστε να έχει όσο το δυνατόν λιγότερο αέρα μέσα, που στην ουσία αυτό είναι που αλλοιώνει τη μπύρα, το κρασί, το αναψυκτικό κ.λπ.. Μου έχει τύχει να μείνει μικρή ποσότητα μέσα, για 2 μέρες, και όταν την άνοιξα να ήταν σχεδόν όπως όταν την ανοίγεις για πρώτη φορά. Φαντάζομαι ότι και με τις παστεριωμένες το ίδιο ισχύει. Απλά οι απαστερίωτες έχουν μικρή διάρκεια ζωής σε σχέση με τις παστεριωμένες, όταν είναι σφραγισμένες. 1
bluesattack Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Kαι ξαναμπαινουμε στo γηπεδο. Κrombacher.Eνταξει ωραιο μπυρακι. Βudweiser.Kατι παραπανω απο συμπαθεστατη lager, Vitus.Μου θυμισε το gravity.Σαρωτικη η βαθμολογια της αλλα για..αλλα γουστα.Προσπερνω ελαφρως. Paulaner salvator.Tι εχουμε εδω ? Τι ιδιαιτεριλα ειναι αυτη ? Τοσο πολυ που θα την καταταξω πισω απο την hobgoblin στην λιστα μου. Προσεχως.Νησος,bios 5 ,la trappe dubbel, chimay,duvel,septem porter/honey,volκan ξανα (τα καθικια , μεχρι να φερω την τραπουλα τις ειχαν πιει ολες )
bluesattack Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Τελικα ωραια μπυρονια οι chimay,δινω ενα ελαφρυ προβαδισμα στην μπλε.Και οι septem ζορικες, η honey συμπαθεστατη.
lupo2109 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Franzikaner weiss! Πολυ καλη μπυρα.Την ειδα στα ΑΒ και την πηρα.Πολυ καλη για οσους προτιμουν weiss 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 αφού φέρνει την Weihenstephaner o AB γιατί να πας σε Franziskaner?
phanispal Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Όντως, έχω ξαναπεί πως την έχω για λίγο καλύτερη από την Erdinger.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 καλά από την Erdinger παίζουν αρκετές πιο πάνω
linuslost Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 αφού φέρνει την Weihenstephaner o AB γιατί να πας σε Franziskaner? Για μενα είναι λίγο καλύτερες οι franziskaner και erdinger από την weihenstephaner. Γούστα βέβαια είναι αυτά!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Για μενα είναι λίγο καλύτερες οι franziskaner και erdinger από την weihenstephaner. Γούστα βέβαια είναι αυτά!σίγουρα γούστα, απλά πχ στο overall του ratebeer η Weihenstephaner παίζει πρώτη κι η Erdinger δεν είναι καν μέσα στην 50αδα... http://www.ratebeer.com/beerstyles/german-hefeweizen/7/ 1
lambroszekis Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Για όσους μένουν Αθήνα κέντρο και τους αρέσει η μπύρα fix(ή απλά ψάχνουν μια μέτρια προς καλή μπύρα να πιουν), αυτές τις μέρες παιζει σε μίνι μάρκετ πάνω στην πλατεία εξαρχείων 500αρα φιάλη στα 0,65€ (με επιστροφή κενής φιάλης σε όλα τα σούπερ μαρκετ, φτάνει στα 0,51€) εγω προσωπικά φόρτωσα μια 20αδα...έτσι για τις ζεστές βραδιές του Μαίου.... 1
Anorymous Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Franzikaner weiss! Πολυ καλη μπυρα.Την ειδα στα ΑΒ και την πηρα.Πολυ καλη για οσους προτιμουν weiss τρελο μπυρονι και γουσταρω που μυρηζει μπανανα Paulaner salvator. μια φορα την ηπια και την ακουσα αγρια
tony81 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Για όσους μένουν Αθήνα κέντρο και τους αρέσει η μπύρα fix(ή απλά ψάχνουν μια μέτρια προς καλή μπύρα να πιουν), αυτές τις μέρες παιζει σε μίνι μάρκετ πάνω στην πλατεία εξαρχείων 500αρα φιάλη στα 0,65€ (με επιστροφή κενής φιάλης σε όλα τα σούπερ μαρκετ, φτάνει στα 0,51€) εγω προσωπικά φόρτωσα μια 20αδα...έτσι για τις ζεστές βραδιές του Μαίου.... Οοοο φίλος μας φτιανεις... Πέ μου ότι έχει και την dark..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα