leftermann Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 όχι δεν πίνουμε veltins, becks, κλπ κοριτσίστικα ηδύποτα, που βγαίνουν και σε light, alkoholfrei, με γεύση λεμόνι, μανταρίνι, gold, green, blue, wtf (χοχοχοχο, σου την είπα ) ... πίνουμε φανατικά και με θρησκευτική ευλάβεια Duckstein, αυτές με το μαύρο καπάκι. Και στη χειρότερη των περιπτώσεων, θυσιαζόμαστε με τύπου Dunkel, από εταιρείες όπως Dithmarscher, Koestritzer (<--αξίζει πολλά) etc... ναι καλά. Ας σου έρθουν εσένα τα ρεμάλια για μπυροκατάνυξη βράδυ τετάρτης του Ιούλη, και κέρνα τους duckstein αμα θες. Να μην σου φτάσουν 3 κασόνια. Γι αυτό εγώ έχω πάντα 4-5 κασονάκια βέλτινς στο γκαράζ, ναναι καλά ο άγιος Λίντλιος Αλήθεια έχει βέλτινς λάιτ; Πέφτει το επίπεδό της στα μάτια μου, καταβαραθρώνεται. Γεύσεις μπανάνα, μανταρίνι, συναγρίδα δεν με χαλάνα. Λάιτ όμως δεν αντέχω να το βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εδώ είσαι... Και για τη νεαρά με τα σνιτζελ... έχει και V+, άλλο φρούτο. @ Luci, έκει στα Στρασβουργα, στις χαμένες πατρίδες, γράφεται με bourg, μήπως είναι γαλλική;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Στο μεταξύ, φίλτατε αμβουργοπολίτη, πίστευα ότι μόνο σα πάνω πίνετε (πίνουν ναι) Alster, αυτό το φρικιαστικό πράγμα με τη μπυρα-σπραητ. Μέχρι που ανακάλυψα τη ράντλερ. Πόσο μα πόσο μαλάκας ένιωσα όταν την πάτησα για δεύτερη φορά με αυτό το ζουμί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 εδώ θίγεις ένα πολιτιστικό θέμα. Να είμαι ειλικρινής πρέπει να έχω πιει alster ίσα με μία φορά. Εδώ για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι για τι πράγμα μιλάμε, ουσιαστικά ήταν νερωμένη μπύρα για να πίνουν περισσότερο τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα, η οποία όμως έγινε τοπικό εμπορικό προϊόν. Μία αηδία και μισή είναι, για να έχετε συναίσθηση αν πάτε σε σωστό μαγαζί και παραγγείλετε άλστερ, ο σερβιτόρος θα σας ρωτήσει αν είστε σίγουροι. Από εκεί και πέρα, νομίζω πως πια μία και μόνη χρησιμότητα έχει. Είναι Κυριακή με ήλιο (όλοι έχουμε φαντασία), έχεις ξυπνήσει και αισθάνεσαι το σώμα σου να θέλει να γυμνασθεί (η δική μου ξεπερνάει τα όρια), φοράς το ποδηλατικό σου κολλάν, παίρνεις τα ισοτονικά σου με τις πολλές θερμίδες, καβαλάς το όχημα και πας στην παραδιπλανή πόλη, 50km παρακάτω, φτάνεις λοιπόν κάπου που έχουν σκάσει οι παππούδες καλοντυμένοι με τα μερσεντικά και πίνουν μπύρες, εσύ στάζεις, βρωμάς, το στόμα σου έχει την αιζοτονικίλα, ε τι θα πιείς;;; Χυμό πορτοκάλι;;; Αδερφή δεν είσαι. Μπύρα;;; Και την επιστροφή πως θα την κάνεις;;; Αλστερ... Αυτός είναι ο λόγος που δε χρησιμοποιώ το ποδήλατο για τόσο μεγάλες αποστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε συ ινσόμνιακ.. μπροστά στο δημαρχείο, Γερμανία-Ισπανία βλέπαμε και περίμενα στην ουρά να πάρω μπυρόνια, ε άλστερ ο ένας ψηλός, άλστερ ο άλλος ο μουσάτος, πάω κι εγώ "τρεις άλστερ" του λέω.. "μεγάλες". Ε. Δεν ήταν καν κυριακή. Και εντυπωσιάστηκα όταν έπαθα το ίδιο με παρέα αυστριακών, όπου όλες οι σωστέςκαικαθωσπρεπεικαιγενικα γυναίκες έπιναν απερολ κι εμένα δε μου άρεσε και είπα να πάρω αυτό που πήραν οι άντρες, και πήρα ράντλερ. ραντλερ, η: μπύρα -goesser μάλλον αλλά και γενικά- με σπράητ, στο νότο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Οδηγούν και το σκέφτονται... Σε αυτά τα κιόσκια μπορείς να πάρεις becks, veltins, astra διότι είμαστε στο χωριό της, άντε και καμιά κρομπάχερ (<-- που είναι τίμια επιλογή) και το τοπικό προϊόν aslter, ειδικά που είσαι και δίπλα στις λίμνες άλστερ... Πήγαινε στο παραδιπλανό κιόσκι με τους Βραζιλιάνους να πάρεις 3 μοχιτα, να σου τη χωθούν κιόλας... Δε νοιώθεις καλύτερα τώρα, που έχεις την εμπυρία τώρα; Ξέρεις τι να αποφύγεις στο επόμενο ταξίδι σου στον όμορφο γερμανικό βορρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μία όμορφη εικόνα από την κουζίνα μου... Το μπουκάλι της Κιλκένη έχει πάρει τη θέση του μπουκαλιού που με στηρίζει αυτήν τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 πίστευα ότι μόνο σα πάνω πίνετε (πίνουν ναι) Alster, αυτό το φρικιαστικό πράγμα με τη μπυρα-σπραητ. Πίνουν και σα κάτω, μην ανησυχείς. Μόνο που είναι μπύρα-λεμονίτα και λέγεται Shandy Rock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Ποτέ μην πιείτε johnsmith (ο πρώτος που θα κάνει αστείο με την ποκαχόντας κερδίζει ματζούνι). Αδιάφορη μπύρα τύπου guinness/murphy's. (αν σας αρέσουν η παραπάνω δώστε της μια ευκαιρία. Αυτή που λιώνουμε άπειρα τελευταία λόγω ποιότητας τιμής 5ε/500ml draft είναι η meisel's weisse. Πολύ καλή μπύρα για την τιμή της και αν σου αρέσoυν οι weisse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 κάτι έκανες λάθος στην τιμή ε. 5 ευρά τα 500 ml δεν είναι φτηνή, ενώ 5 ευρά για τα 500cl του βαρελακίου που έδειξες είναι πολύ λίγο... Εκτός και αν εννοείς 5 ευρά σε μπαρ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 κάτι έκανες λάθος στην τιμή ε. 5 ευρά τα 500 ml δεν είναι φτηνή, ενώ 5 ευρά για τα 500cl του βαρελακίου που έδειξες είναι πολύ λίγο... Εκτός και αν εννοείς 5 ευρά σε μπαρ... Ναι ωρέ.. Σε μπυραρία... Το βαρελάκι στην φωτό είναι απλα για το logo ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Χθες πάντως ήπια 2 ωραιότατες kostrisser στην υγειά του ινσόμνιαΚ που μου την εθύμισε. Πγοστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι ωρέ.. Σε μπυραρία...Το βαρελάκι στην φωτό είναι απλα για το logo ;p πάνε στην Τσέχα στην Συγγρού για μπύρα. Πιό καλές και πιό φτηνές. Στάνταρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Missionary Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Σε απάντηση του φίλου με το καφάσι πάρε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Λούσι, πάντα γλυκόπιοτες ομορφιές... Ένα γενικό σχόλιο, 5 ευρώ για 500ml μπύρας είναι υπερβολικά πολλά, πόσο δηλαδή χρεώνει ένα κοκτέηλ, πχ μοχίτο, το ίδιο μπαρ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα