Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Westvleteren έχει πάρει κανενός το μάτι?
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Νάτον να.. Στο eBay ενίοτε, σε πολύ υψηλές τιμές. Θέλω να δοκιμάσω τη 12 όμως, λένε ότι είναι η καλύτερη μπύρα στον κόσμο.
bluesattack Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 http://shop.belgianshop.com/acatalog/Trappist_beers.html#aPB230911 πω πω κατι προσιτες τιμες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 heh, τσάμπα...
Zaknafein Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Westvleteren έχει πάρει κανενός το μάτι? Αυτή είναι από κάποιο μοναστήρι στο Βέλγιο, που βγάζει περιορισμένη παραγωγή αν θυμάμαι καλά. Με είχε πρήξει ένας Βέλγος για το πόσο σούπερ μπύρα είναι, αλλά στα 350€ για το 6pack, no thx
flik Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Στο beer store στη Θεσσαλονίκη την είχαν φέρει για λίγο καιρό. Ναι την 12άρα. (ή να μην ήταν η 12άρα; μπορεί). Αλλά westvleteren ήταν σίγουρα.
Lucifer Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ήπια γεύση καπνιστού, αλλά τη νοιώθεις. Καλή μπύρα, αλλά άμα θες όλη την εμπειρία πας για Schlenkerla. 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 indeed, baconίλα...
bluesattack Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ας καταθεσω μερικες εντυπωσεις απο αυτο τον γευσιγνωστικο γολγοθα που θα ολοκληρωθει με την ληξη του μουντιαλ. Μου αρεσε αρκετα η Βεργινα μπλε η οποια μπαινει στην δευτερη θεση εκτοπιζοντας την χρονια αγαπημενη amstel.H κοκκινη δεν μου αρεσε αν και αναγνωριζω γευστικα την ιδιαιτεροτητα της.Η amstel bock δεν μου αρεσε καθολου,ειχε μια πικραδα εντελως απωθητικη η ξενικη για μενα.Αντιθετως μου αρεσε η kozel dark η οποια ειχε μεσα στην πικρα της μια ευχαριστη γλυκαδα παροτι δεν θα ελεγα οτι συμμεριζομαι κατι διθυραμβους που διαβασα γενικως.Μεχρι στιγμης την πρωτη θεση και στις ξανθες και στις dark την κραταει σθεναρα η fix.H καταταξη ειναι ευθραστη , αρκει να πω οτι ακομα και την fix την ειχα αποπαρει στην αρχη , η δυναμη της amsteλοσυνηθειας.Η dark της ειναι τσιφτισσα με ιδιαιτερη γευση , ταιριαστη και με φαγητα αλλα και ξεροσφυρι οπως διαπιστωσα. Και μια ερωτηση.Οι διαφορετικες γευσεις ειναι εξαιτιας της διαδικασιας ζυμωσης περισσοτερο , διαφορετικου ξυλου βαρελιων ισως η προσθετουν και καμμια μια ιδεα φυσικου αρωματικου κατα την παρασκευη ?
Lucifer Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δε σου άρεσε τρελά η κόζελ αλλά γούσταρες τον εμετό της φιξ;;; Τι να πω, δοκίμασε και krusovice μαύρη μήπως και. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 χρόνια αγαπημένη amstel? damn... 5
bluesattack Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Eιμαι junior ρε φιλε , πειραζει Δε σου άρεσε τρελά η κόζελ αλλά γούσταρες τον εμετό της φιξ;;; Τι να πω, δοκίμασε και krusovice μαύρη μήπως και. seriously ? Mου θυμισες κατι περιεργους τυπους που τα χωνουν στην υπερτατη lacta thanx, θα την βαλω στην λιστα. Για την evans black εχεις αποψη ? Βλεπω εντυπωσιακα τροπαια..
Lucifer Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δεν την ξέρω καν και ΓΑΜΑΕΙ η λάκτα. Δεν είναι σοκολάτα, ισχύει, αλλά είναι ηδονή.
bluesattack Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 χρόνια αγαπημένη amstel? damn... Eιχε κερδισει σε μινι κοντρα με mainstream επιλογες , heineken , kaizer, bud και κανα δυο ακομα.Μετα με τον αερα του νικητη κυριαρχησε για καμμια 10αρια και βαλε χρονια μεχρι που διαβασα το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα