Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νάτον να..

Στο eBay ενίοτε, σε πολύ υψηλές τιμές.

Θέλω να δοκιμάσω τη 12 όμως, λένε ότι είναι η καλύτερη μπύρα στον κόσμο.

Δημοσ.

Westvleteren έχει πάρει κανενός το μάτι?

Αυτή είναι από κάποιο μοναστήρι στο Βέλγιο, που βγάζει περιορισμένη παραγωγή αν θυμάμαι καλά. Με είχε πρήξει ένας Βέλγος για το πόσο σούπερ μπύρα είναι, αλλά στα 350€ για το 6pack, no thx :P

Δημοσ.

Στο beer store στη Θεσσαλονίκη την είχαν φέρει για λίγο καιρό.

Ναι την 12άρα.

(ή να μην ήταν η 12άρα; μπορεί).

Αλλά westvleteren ήταν σίγουρα.

Δημοσ.

Ας καταθεσω μερικες εντυπωσεις απο αυτο τον γευσιγνωστικο γολγοθα που θα ολοκληρωθει με την ληξη του μουντιαλ. :-D  Μου αρεσε αρκετα η Βεργινα μπλε η οποια μπαινει στην δευτερη θεση εκτοπιζοντας την χρονια αγαπημενη amstel.H  κοκκινη δεν μου αρεσε αν και αναγνωριζω γευστικα την ιδιαιτεροτητα της.Η amstel bock δεν μου αρεσε καθολου,ειχε μια πικραδα εντελως απωθητικη η ξενικη για μενα.Αντιθετως μου αρεσε η kozel dark η οποια ειχε μεσα στην πικρα της μια ευχαριστη γλυκαδα παροτι δεν θα ελεγα οτι συμμεριζομαι κατι διθυραμβους που διαβασα γενικως.Μεχρι στιγμης την πρωτη θεση και στις ξανθες και στις dark την κραταει σθεναρα η fix.H καταταξη ειναι ευθραστη , αρκει να πω οτι ακομα και την fix την ειχα αποπαρει στην αρχη , η δυναμη της amsteλοσυνηθειας.Η dark της ειναι τσιφτισσα με ιδιαιτερη γευση , ταιριαστη και με φαγητα αλλα και ξεροσφυρι οπως διαπιστωσα.

Και μια ερωτηση.Οι διαφορετικες γευσεις ειναι εξαιτιας της διαδικασιας ζυμωσης περισσοτερο ,  διαφορετικου ξυλου βαρελιων ισως η προσθετουν και καμμια μια ιδεα φυσικου αρωματικου κατα την παρασκευη ?

Δημοσ.

Δε σου άρεσε τρελά η κόζελ αλλά γούσταρες τον εμετό της φιξ;;;

Τι να πω, δοκίμασε και krusovice μαύρη μήπως και.

• Like 1
Δημοσ.

Eιμαι junior ρε φιλε , πειραζει  :D 

Δε σου άρεσε τρελά η κόζελ αλλά γούσταρες τον εμετό της φιξ;;;

Τι να πω, δοκίμασε και krusovice μαύρη μήπως και.

seriously ? Mου θυμισες κατι περιεργους τυπους που τα χωνουν στην υπερτατη lacta   :rolleyes:  :P 

thanx, θα την βαλω στην λιστα.

Για την evans black εχεις αποψη ? Βλεπω εντυπωσιακα τροπαια..

Δημοσ.

χρόνια αγαπημένη amstel? damn...

Eιχε κερδισει σε μινι κοντρα με mainstream επιλογες , heineken , kaizer, bud  και κανα δυο ακομα.Μετα με τον αερα του νικητη κυριαρχησε για καμμια 10αρια και βαλε χρονια μεχρι που διαβασα το θεμα. :-D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...