Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

So

Ετςι και πηγαίνατε τώρα (που λέει ο λόγος) στον βασιλοπουλο και θέλατε μαύρη μπύρα και οχι ακριβή, τι θα διαλέγατε;

Thanks

Δημοσ.

Δεν ήξερα πώς να την προφέρω. Την διάλεξα χθες τυχαία από έναν κατάλογο σε μια μπυραρία στα Εξάρχεια. Γευστικότατη weiss. Μμμμ την απόλαυσα....μερικές φορές και τώρα δουλεύω με hangover.

user44915_50634.jpg

Δημοσ.

Μπίσοφσοφ.

So

Ετςι και πηγαίνατε τώρα (που λέει ο λόγος) στον βασιλοπουλο και θέλατε μαύρη μπύρα και οχι ακριβή, τι θα διαλέγατε;

Thanks

Είτε Κόζελ μαύρη (για κάποιο λόγο η τέλεια ξανθιά δεν πολυβρίσκεται Ελλάδα) ή Guiness Special Export. Τρελή διαφορά απ' την κανονική.

Σε αυτό το σημείο να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή για την ωραιότερη σκούρα που φτιάχτηκε ποτέ και χάθηκε αδίκως, την υπέροχη Vondel.

• Like 2
Δημοσ.

Απαλή η φραντσισκάνερ; Σα μασημένο ψωμί είναι.

Απαλη στον ουρανισκο ρε  :-D Ειναι επισης απο τις λιγες μπυρες που δεν μου αφηνουν αυτην την ασχημη γευση της πικριλας ή αν θελεις αυτης της εντονης γευσης που δεν σε αφηνει να κατεβαζεις ουτε μιση γουλια παραπανω. 

• Like 2
Δημοσ.

Α, κατάλαβα πως το εννοείς. Οπότε φαντάζομαι γενικά προτιμάς τις weiss καθώς και τις πιο αλκοολούχες ε.

Δημοσ.

Ναι βαση των εχω δοκιμασει μεχρι τωρα ναι, οι weis και περισσοτερο αλκοολουχες (π.χ. 8%+) ειναι μαλλον κυριαρχες στις προτιμησεις μου. 

Δημοσ.

Απαλή η φραντσισκάνερ; Σα μασημένο ψωμί είναι.

Απο ερντινγκερ, παουλαινερ και μια αλλη που δεν θυμαμαι τωρα ειναι η καλυτερη weiss που εχω πιει.

Προσφατα ακουσα πολυ καλα λογια για την Weihenstephaner Hefe Weissbier και θελω να την δοκιμασω και αυτην :)

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω κολλήσει με την. Fischer tradition και έχω χρόνια να δοκιμάσω άλλη, βέβαια η τιμή της ειναι λίγο απωθητικη καθώς κοστίζει περιπου 12-15 ευρώ ανάλογα το μαγαζί.Αν πετύχω βαρελισια Fischer θα την τιμήσω !

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω κολλήσει με την. Fischer tradition και έχω χρόνια να δοκιμάσω άλλη, βέβαια η τιμή της ειναι λίγο απωθητικη καθώς κοστίζει περιπου 12-15 ευρώ ανάλογα το μαγαζί.Αν πετύχω βαρελισια Fischer θα την τιμήσω !

Ισχύει. Η βαρελίσια Fischer είναι πολύ δυνατή. Το κακό είναι ότι σπάνια βρίσκω.

Δημοσ.

χθες τις τσακιζα με την παρέα στο Rover .

Στα μισα της  3ης βέβαια άρχισε να μ πικριζει και την ψιλοάφησα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...