phanispal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ποια Schneider όμως; Η απλή; Η Aventinus;
flik Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Και η απλή weisse original και σίγουρα και η aventinus που την ήπια μια φορά και είναι ακόμα καλύτερη. Αλλά και η απλή είναι πάρα πολύ καλή, για μένα ένα επίπεδο πάνω απο franziskaner, και λίγο πιο νόστιμη απο Weihenstephaner.
Sadamiraq Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Σαν απλη weiss,η καλυτερη που εχω πιει και συνηθιζω να πινω,ειναι η Erdinger,αρκετα και κοινη ακομα και στην Ελλαδα,για κατι πιο ψαγμενο μου αρεσε φοβερα αυτη [link=http://getraenke089.de/images/Koenig_Ludwig_Weissbier_Dunkel.jpg][/link] σκουρη weiss με εντονη την γευση της μπανανας,παρα πολυ ωραια,θελω να δοκιμασω και την αντιστοιχη Erdinger που ξερω οτι υπαρχει,αλλα δεν ετυχε και μιας και δεν ειμαι πια κατοικος βαυαριας χλωμο το κοβω να την βρω
Lucifer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν έφερε το καρφούρ κάτι μπύρες με .38 το μισόλιτρο κουτάκι. Μπεντζινόλαδο ε. Λένε Ολλανδία, αλλά είμαι βέβαιος πως φτιάχνονται Λευκορωσία. Δεν προτείνω για πάτο της λίστας, εμμένω σε γκραφενβάλντερ, ερμήδες και συναφείς.
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, τέτοια φάση, συνοδευτικό φαγητού, "κάνει ο Γιώργος ψηστική και βάζουμε εμείς τις μπύρες", παραλία, κάμπινγκ, μπύρα εξοχικού (ΑΚΑ "ρε έχει κάτι μπύρες στο ντουλάπι, πόσα χρόνια είναι εδώ;"), ματσάρα Αναγέννηση Καρδίτσας - Καρδάμαινα κτλ. 6
leftermann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ααα να μπράβο, για τέτοιες περιστάσεις έχει το λιντλ από δευτέρα και για όλη την εβδομάδα προσφορά τον Ερμή, 39 λεπτούλια το μισόλιτρο (από 59 κανονική τιμή). Αξιοπρεπεστατότατη μπύρα σε αξιοπρεπεστατότερη τιμή. Εγώ θα πάω για φορτωτική, πρωί-πρωί, μόνο 2 καφάσια μου έχουν μείνει από την τελευταία φορά που τις βγάλαν σε προσφορά.
frabalas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πίνεται ή θες ένα τελάρο τη φορά να την ακούσεις;
Adon1s Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Εύλογη η απορία , θελω να πάρω . Sent from my iPhone using Insomnia
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Για Ερμή λέτε; Καλός είναι, δεν είναι τόσο πρεζόμπυρα σα τις Βουλγάρικες αλλά είναι επαρκής. Την άλλη μη τη συζητάτε καν ρε, μουρουνόλαδο, σόδα, κάτουρο λέμε. Ούτε όνομα δεν έχει, απλώς Lager λέει πάνω.
nemesiskp Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλη η Ερμης.Ενα καλοκαιρακι μονο με τετοιες την βγαλαμε.
bilakos10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν έφερε το καρφούρ κάτι μπύρες με .38 το μισόλιτρο κουτάκι. Μπεντζινόλαδο ε. Λένε Ολλανδία, αλλά είμαι βέβαιος πως φτιάχνονται Λευκορωσία. Δεν προτείνω για πάτο της λίστας, εμμένω σε γκραφενβάλντερ, ερμήδες και συναφείς. Είδα το .38 και λέω την γύρισαν την συζήτηση σε όπλα... 1
*nenya* Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ μ'αρέσει τούτη τελικά. Και μετά από συνδυασμό με σφινάκια γιάγκερ μ'άρεσε ακόμα περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα