Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

25,50; υποθετω ειναι τα μεταφορικα γτ εδω το αγορασα 13 ευρω.

Μπορεί να είναι και το Ελληνικό δαιμόνιο αυτό βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση ίσως υπάρχει και φθηνότερος ή ίσως τρέφω φλούδες ελπίδες.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκιμασα μια Chrombacher Weiss. Μου αρεσε αρκετα, ειναι μπυρα με γευση μπυρας αλλα εχει αρωματα και ιδιαιτεροτητα φρουτενιας γευσης χωρις να ειναι πολυ φρουτωδης. Ακριβουτσικη στο σουπερ μαρκετ (κοστιζει γυρω στα 2.5 ευρω τα 500ml και γυρω στο 2ευρω τα 330ml) αλλα αν αρεσει τοτε γιατι οχι? Στο κατω κατω εξω να βγεις και θα πληρωσεις πολλα περισσοτερα αλλα μονο μπυρα δεν θα ειναι αυτο που θα παρεις οποτε... 

Δημοσ.

Να ρωτησω.. Χτες πηγα σε ενα μπαρακι παραγγειλα Guinness μαυρη, παλια μου την εφερναν σε ποτηρι ανοιγμενη.

Χτες που εκατσα στο μπαρ, με εφερε το ποτηρι μαζι με το κουτι της μπυρας.

Εγω ο αμπαλος το ανοιξα και την εβαλα ολη στο ποτηρι. Μετα ακουσα κατι να πεφτει σαν μπιλια..

Τι ηταν αυτο..; Πως επρεπε να την βαλω/κουνησω...

Δημοσ.

Να ρωτησω.. Χτες πηγα σε ενα μπαρακι παραγγειλα Guinness μαυρη, παλια μου την εφερναν σε ποτηρι ανοιγμενη.

Χτες που εκατσα στο μπαρ, με εφερε το ποτηρι μαζι με το κουτι της μπυρας.

Εγω ο αμπαλος το ανοιξα και την εβαλα ολη στο ποτηρι. Μετα ακουσα κατι να πεφτει σαν μπιλια..

Τι ηταν αυτο..; Πως επρεπε να την βαλω/κουνησω...

http://en.wikipedia.org/wiki/Widget_(beer)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι προτεινετε ρε παιδια κοντα σε weihenstephaner vitus ?

βασικα κατι καλυτερο απο αυτην...γιατι στα ιδια ξερω και εγω

Δημοσ.

Τι προτεινετε ρε παιδια κοντα σε weihenstephaner vitus ?

βασικα κατι καλυτερο απο αυτην...γιατι στα ιδια ξερω και εγω

franziskaner kristal εαν θυμαμαι την θυμιζει αρκετα.

Χριστουγεννα βγηκαμε παρεα στην Εν εθρια(εαν θεωρηθει διαφημιση το σβηνω) και δοκιμασα hobgoblin απο αλλον(αρκετα ωραια) και για πρωτη φορα weihenstephaner korbinian με την οποια επαθα πλακα και μαζι με εμενα οσοι ηταν στην παρεα που δοκιμασαν.Μετα εφερε αλλη μια γυρα για αυτους. :P

Ασφαλως η βραδια εκλεισε με τον βασιλια,τον οποιο ασφαλως δεν αφησα ουτε εναν να πιει γραμμαριο. :ph34r:  

• Like 1
Δημοσ.

Χμμ... προσωπικά δεν την έχω ψηλά τη Franziskaner.

σωστός...Μια augustiner παίρνει όμως επάξια τη θέση της.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ακριβώς τα χαρακτηριστικά της vitus, αλλά επειδή μιλάμε για weiss γενικά, αν υπάρχει μια καλύτερη απο την weihenstephaner είναι η Schneider.

Η οποία για εμένα είναι η καλύτερη weiss που υπάρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...