Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sadamiraq, βαυαρός είσαι;

οταν με ρωτησες ειμουν βαυαρια,τωρα δεν ειμαι κατοικος της πια (δεν προλαβα και το oktoberfest γμτ)

Όντως, πού βρήκες την πρώτη;

Στην Βαυαρια :)

Πριν λιγα χρονια το επαιζα γευσηγνωστης και ξεροντας της Weiss πηρα την  Salvator

ε μια κατεβασα και την ακουσα απο τοτε σταματησα τους πειραματισμους :P

σκωτωνει πραγματικα,και πρεπει να ειναι πολυ κρυα για να κατεβει,αν ζεσταθει λιγο δεν κατεβαινει με τπτ

To 330ml το περιπτερίσιο, χωρίς ανάσα το σκοτώνετε; Σε φάση bottoms up;

Να ξέρω δηλαδή αν είναι σπάνιο skill να το βάλω στο CV μου :)

oxi bottoms up,shotgun το κανουμε,μετραει

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μεχ μεχ. ενταξει απο τις φτηνες καλουτσικες. δεν ειναι και κατι τρελο αλλα ενταξει πινεται. ciney brune μου αρεσει πολυ και Grimbergen σε ολες τις εκδοσεις της.

Αντε να βρω εδω που βρισκομαι τωρα. Να θες κανα καλο μπυρονι και να μη βρισκεις. Πηρα μια becks χθες η οποια μου φανηκε μεχ μεχ στο στομα μου και μετα απο το μισο μπουκαλι μαλλον με χαλασε κιολας. Ευχαριστω για τις προτασεις παρα αυτα. 

Δημοσ.

Αντε να βρω εδω που βρισκομαι τωρα. Να θες κανα καλο μπυρονι και να μη βρισκεις. Πηρα μια becks χθες η οποια μου φανηκε μεχ μεχ στο στομα μου και μετα απο το μισο μπουκαλι μαλλον με χαλασε κιολας. Ευχαριστω για τις προτασεις παρα αυτα. 

Ποια Becks ηπιες? Μοιαζει αρκετα με την Heineken και δεν ειναι κατι φοβερο,η Becks Gold πινεται καλυτερα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πινω τωρα μια Magners - irish cider και μπορω να πω οτι μαρεσει πολυ. Εχει εντονη γευση μηλου και εχει μια πολυ ηπια υφη και αφηνει μια πολυ καλη γευση στο στομα χωρις να πικριζει. Απο οσες εχω δοκιμασει τις τελευταιες μερες αυτη ειναι σιγουρα η καλυτερη για τα δικα μου δεδομενα. 

Δημοσ.

Ωρέ παίδες...

Μιας και έχει τόση πολλή πληροφορία αυτό το thread... δεν ψήνεται κανείς να κάνει ένα συμμάζεμα για να ξέρουμε τι και πού;

Π.χ., θα μπορούσε να γίνει ένα topic που να συγκεντρώνει όλες τις μπύρες που έχουν γραφτεί σε αυτό το thread και σε ποια σελίδα έχουν γραφτεί (πιο μετά θα μπορούσε να γίνει και ανά είδος κτλ)

Ή, θα μπορούσε να γίνει το ίδιο με όλες τις μπυραρίες που έχουν αναφερθεί... π.χ. ανά νομό και όχι για Αττική (λέω εγώ τώρα... )

Είναι ψιλο-μπόλικη δουλειά μιας και το thread είναι 143 σελίδες. Αλλά πιστεύω πως θα αξίζει η προσπάθεια. Θα ήθελα να πιστεώ πως εάν αρέσει και στους υπόλοιπους αναγνώστες αυτή η ιδέα οι mods δεν θα μείνουν αμέτοχοι. 

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

εεεε;

νομίζω ότι είναι και καλά παράδοση σε pub να δίνεις το παπούτσι όταν παραγγέλνεις την συγκεκριμένη μπύρα για να μην καβατζώσεις το ποτήρι...

http://yasigisbeergarden.co.za/2012/09/12/den-anker-kwak-spring-special/

"no shoe no Kwak"

• Like 2
Δημοσ.

αυτο που μου αρεσει τα χριστουγεννα ειναι οι εορταστικες συσκευασιες των μπυρων.

rkbw.jpg

x4g5.jpg

i0sx.jpg

bxes.jpg

Απε πού την πήρες γιατί ζηλέψαμε ;  :-)  μου χρειάζετε ένας δοκιμαστικός σωλήνας.

Δημοσ.

Απε πού την πήρες γιατί ζηλέψαμε ;  :-)  μου χρειάζετε ένας δοκιμαστικός σωλήνας.

μαλλον ειναι λιγο μακρια για σενα. εκτος αν ζεις στο βελγιο. :unsure:

Δημοσ.

μαλλον ειναι λιγο μακρια για σενα. εκτος αν ζεις στο βελγιο. :unsure:

Δεν βαριέσαι λεφτά υπάρχουν αύριο θα πάρω ένα learjet πτήση 846 του Ο.Α.Σ.Α και ώσπου να πείς Kwak θα βρίσκομαι στην Νίκαια του Βελγίου τα υπόλοιπα είναι εύκολα. :P

http://www.cavacactus.gr/kwak-gift-pack.html#.UqEHWMQW1fo

Δημοσ.

Δεν βαριέσαι λεφτά υπάρχουν αύριο θα πάρω ένα learjet πτήση 846 του Ο.Α.Σ.Α και ώσπου να πείς Kwak θα βρίσκομαι στην Νίκαια του Βελγίου τα υπόλοιπα είναι εύκολα. :P

http://www.cavacactus.gr/kwak-gift-pack.html#.UqEHWMQW1fo

25,50; υποθετω ειναι τα μεταφορικα γτ εδω το αγορασα 13 ευρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...