Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στο σπίτι μια Hertog Jan Grand Prestige , που την είχα όρθια εκεί που έχω τα κρασιά .

Την είχαν φέρει για δώρο , αλλά ξεχάστηκε επειδή αναβαλλόταν μέχρι νεοτέρας η κατανάλωσή της .

Την έχω απο τα Χριστούγεννα .

Παίζει να έχει χαλάσει - πότε χαλάει ; 

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως φαντάζομαι θα γνωρίζεις, τα μπουκάλια με φελλό πρέπει να τοποθετούνται οριζόντια, ώστε να διατηρεί κάποια υγρασία ο φελλός και να αποτρέπεται η είσοδος οξυγόνου εντός του μπουκαλιού, κάτι που δε θέλουμε.

Δεν ξέρω αν την έχεις ξαναπιεί και αν γνωρίζεις πώς πρέπει να είναι η γεύση της, πάντως η συγκεκριμένη, παραπέμπει σε κρασί.

Άνοιξέ τη και δοκίμασε, είναι ο μόνος τρόπος να δεις αν είναι εντάξει.

Πάντως για να έχει «λήξει», μπα.

• Like 1
Δημοσ.

α μάλιστα

η αλήθεια είναι οτι την έβαλα έτσι με τη λογική οτι οκ , μπύρα είναι .

anyways , μπαίνει ψυγείο και αύριο θα την πιω

θενξ παντως , θα το εχω κατα νου για επόμενη φορά 

Δημοσ.

Γι' αυτό θα έχεις δει σε κάβες, κελάρια κ.λπ. τα μπουκάλια να είναι τοποθετημένα οριζόντια.

Θα δεις και κάθετα, το οποίο φαντάζομαι δεν είναι κακό αν πρόκειται για μπουκάλια ευρείας κατανάλωσης και όχι «παλαίωσης».

Επίσης λένε ότι τα μπουκάλια χωρίς φελλό πρέπει να τοποθετούνται όρθια και όχι οριζόντια.

Δημοσ.

Προσωπικα αγοραζω τελευταια μια Leffe μελαχροινη και μπορω να πω οτι μαλλον εχω βρει τη γευση μου στις μπυρες. Κατι αντιστοιχο ισως που να υπαρχει για να δοκιμασω? 

Δημοσ.

Για εμένα τοπ beer στην κατηγορία weiss βρίσκεται και λέγεται Weihenstephaner vitus

Κορυφή! Έχω δοκιμάσει πολλές και καμιά δεν έχει καταφέρει να την ξεπεράσει για εμένα. .

Δεκτες προτάσεις τεσταρισματος ;-) :-p !

Δημοσ.

Αυτή λες;

leffe_brune.jpg

Η Vitus μου αρέσει κι εμένα, κρίμα που έσπασε η μάνα μου το ποτήρι της :/

Ναι φιλε μου αυτη λεω. Δεν ειμαι κανενας σοβαρος ποτης βεβαια αλλα θα ηθελα να δοκιμασω καποια αντιστοιχη. Δεν γνωριζω κατα ποσο καλη ειναι η Leffe σε σχεση με αλλες.  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι φιλε μου αυτη λεω. Δεν ειμαι κανενας σοβαρος ποτης βεβαια αλλα θα ηθελα να δοκιμασω καποια αντιστοιχη. Δεν γνωριζω κατα ποσο καλη ειναι η Leffe σε σχεση με αλλες.  

μεχ μεχ. ενταξει απο τις φτηνες καλουτσικες. δεν ειναι και κατι τρελο αλλα ενταξει πινεται. ciney brune μου αρεσει πολυ και Grimbergen σε ολες τις εκδοσεις της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...