Sadamiraq Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Εδω στην Γερμανια πολλες μπυρες βγαινουν και radler( αυτες που εχουν λεμοναδα δλδ) Beck's BItburger,Jever κτλπ, τι εχω δοκιμασει ολες,ενταξει εμενα δεν μου αρεσουν γτ ειναι πολυ γλυκες,η μονη που θα μπορουσα να πιω σε radler ειναι η Hacker Pshorr Radler που γενικα εχει πολυ καλες μπυρες
kanesaxo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Σήμερα δοκίμασα μια 750μλ Chimay, αν δεν απατώμαι Gold Reserve 25 ή κάπως έτσι... Μάλλον όμως θυμάμαι λάθος το όνομα, διότι δε τη βρίσκω στο ίντερνετ. Δεν ήταν καμμία απ'τις τρείς "χρωματικές" κλασσικές chimay. Με ενθουσίασε η μπύρα, άφηνε περιέργως μιας γεύση απο σταφύλι (!) με αρκετό ανθρακικο, σαμπανιζέ κάπως. 2 ατομα ηπιαμε μια των 750μλκ και μπορώ να πώ οτι ψιλοέφτιαξα κεφάλι...γέρασα. 10% αλκοόλ αν δεν απατώμαι.
evabb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Σήμερα δοκίμασα μια 750μλ Chimay, αν δεν απατώμαι Gold Reserve 25 ή κάπως έτσι... Μάλλον όμως θυμάμαι λάθος το όνομα, διότι δε τη βρίσκω στο ίντερνετ. Δεν ήταν καμμία απ'τις τρείς "χρωματικές" κλασσικές chimay. Με ενθουσίασε η μπύρα, άφηνε περιέργως μιας γεύση απο σταφύλι (!) με αρκετό ανθρακικο, σαμπανιζέ κάπως. 2 ατομα ηπιαμε μια των 750μλκ και μπορώ να πώ οτι ψιλοέφτιαξα κεφάλι...γέρασα. 10% αλκοόλ αν δεν απατώμαι. η chimay ειναι οτι πιο υπουλο κυκλοφορει εκει εξω, δεν μου κανει εντυπωση που εκανες κεφαλι. grand reserve μπορει να ηταν του 2008 αυτη που ιπιες
kanesaxo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Πραγματικά Εύα, θεωρούσα τη "χειρότερη" μπύρα σε αυτό το τομέα τη Kwak, που πίνω εδώ και 2-3 χρόνια...Αλλά δαύτη η chimay ήταν πραγματικά...ηρωϊκή. Και φαντάζομαι υπάρχουν και χειρότερες. Ισως ναναι αυτή που αναφέρεις, δε τη συγκράτησα δυστυχώς.
evabb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Πραγματικά Εύα, θεωρούσα τη "χειρότερη" μπύρα σε αυτό το τομέα τη Kwak, που πίνω εδώ και 2-3 χρόνια...Αλλά δαύτη η chimay ήταν πραγματικά...ηρωϊκή. Και φαντάζομαι υπάρχουν και χειρότερες. Ισως ναναι αυτή που αναφέρεις, δε τη συγκράτησα δυστυχώς. καημενο παιδι, η Kwak ειναι περιπατος μπροστα στην chimay bleue
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Καλά ρε, καλοκαιριάτικα την ήπιες; Ή μένεις κι εσύ Βέλγιο; :Ρ Πάντως η 10άρα Chimay δε φτουράει μπροστά στη Rochefort 10. 1
kanesaxo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 χαχαχαχα καλό εύα... Φάνη, δε νιώθω απο καλοκαίρια και χειμώνες. Αλλωστε πίνω σκέτο μπέρμπον και το καλοκαίρι. Αντε με ένα πάγο που και πού.
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Φίλε κι εγώ λατρεύω το ουίσκι, αλλά καλοκαιριάτικα, αν βγάλω το μπουκάλι απ' το ντουλάπι, το ουίσκι θα 'ναι στους 35°C, κάτι που το καθιστά μη πόσιμο. Σε κανά μαγαζί που έχει φουλ κλιματισμό, μπορεί να παλεύεται.
Sadamiraq Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Hacker- pschorr animator,Paulaner Salvator σκωτωνουν οι μπυρες ,με δυο γινεσαι ανετα
caution Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 To 330ml το περιπτερίσιο, χωρίς ανάσα το σκοτώνετε; Σε φάση bottoms up; Να ξέρω δηλαδή αν είναι σπάνιο skill να το βάλω στο CV μου 1
REDODIN7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Hacker- pschorr animator,Paulaner Salvator σκωτωνουν οι μπυρες ,με δυο γινεσαι ανετα Πριν λιγα χρονια το επαιζα γευσηγνωστης και ξεροντας της Weiss πηρα την Salvator ε μια κατεβασα και την ακουσα απο τοτε σταματησα τους πειραματισμους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα