Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείτε επίσης να μου προτείνεται μπύρες που να είναι γλυκές ή έστω όχι πολύ πικρές; ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είναι κάπως βαριές σ' ενοχλεί;

Γιατί συνήθως οι γλυκές είναι βαριές.

Δεν με ενοχλεί.

Δημοσ.

La Trappe Quad, Belzebuth, Bierre Du Demon, Delirium Nocturnum, Judas και αν θες να πάθεις ζάχαρο και να κάνεις κεφάλι ταυτόχρονα, Samichlaus.

Δημοσ.

Επίσης Tripel Karmeliet (όταν αρχίσει να ζεσταίνεται γίνεται πιο γλυκιά), Rochefort 10.

Και όλες οι Weiss γίνονται ολοένα και πιο γλυκές καθώς ζεσταίνονται, ενώ όταν είναι κρύες κλίνουν προς το ξινό.

Δημοσ.

Ευχαριστώ και σένα phanispal. Από αυτές που μου προτείνατε οι πιο εύκολες στο να τις βρω είναι η La Trappe Quadrupel και η Delirium Nocturnum. Θα τις δοκιμάσω όταν βρω ευκαιρία.

Δημοσ.

η μαύρη kozel είναι γλυκιά αλλά ελαφριά, υπάρχει και σε βαρέλι 

Αυτή την είχα δοκιμάσει παλιά. Για κάποιο λόγο μου θύμισε ένα άλλο ποτό. Δεν ξέρω ποιο. Αν θυμάμαι καλά, μου άρεσε. Μήπως κάποιος από Ηράκλειο Κρήτης ξέρει κάποια κάβα που να έχει αυτή και την staropramen;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Περίεργη φάση η Amstel radler. Not bd though...

Για λεμοναδα απο τις καλυτερες!Τελικα αυτη η amstel οτι βγαζει ειναι fail,γιατι να πιω pilsner amstel και οχι kaiser?

Δημοσ.

Παίδες... καλή μπυραρία στα Γιάννενα; 

Κατά προτίμηση και google maps συντεταγμένες για να την βρούμε :)

Kατω στην λιμνη σε κατι στενακια παιζει (ή τουλαχιστον επαιζε πριν 3-4 χρονια) μια καβατζωμενη αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι ουτε ονομα ουτε διευθυνση.

Δημοσ.

Παιδια στο φεστβαλ μπυρας στην ναυτικη βαση στα βριλησσια εχει παει κανεις ?

Αν ναι μπορει να πει τι μπυρες παιζουν και τι τιμες ?

Περίεργη φάση η Amstel radler. Not bd though...

Δεν είχε βγάλει και παλιότερα μια με λεμόνι, την θυμάμαι γιατί θύμιζε κάτι σαν breezer και μου άρεσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...