Sadamiraq Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Σε δυο βδομαδες την κανω για Γερμανια,με το καλο θα ζησω επιτελους και το Octoberfest,για την ωρα Nobelaner απο το lidl για 54 λεπτα το μισολιτρο ειναι αρκετα καλη σε σχεση με τα αλλα κατουρα στις ιδιες τιμες,καταρενη κριση ουτε μπυρες δεν μπορουμε να πινουμε κανονικα πια
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Πρέπει να έχει χάσει μεγάλο μέρος απ' την αίγλη του το Octoberfest πάντως.
Sadamiraq Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Πρέπει να έχει χάσει μεγάλο μέρος απ' την αίγλη του το Octoberfest πάντως. πιθανον απλα για οσους δεν εχουν παρακολουθησει απο κοντα κατι τετοιο,οπως εγω,θα να ειναι γαματο πιστευω
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Σε σχέση με την ελληνική γιορτή μπύρας στο ΣΕΦ, εγώ δεν το πιστεύω, είμαι σίγουρος :Ρ Βέβαια έχω ακούσει ότι ξεκινάει το πρωί και ότι δεν κρατάει μέχρι αργά, και να ισχύει εμένα δε θα με χαλούσε αυτό πάντως.
Sadamiraq Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Σε σχέση με την ελληνική γιορτή μπύρας στο ΣΕΦ, εγώ δεν το πιστεύω, είμαι σίγουρος :Ρ Βέβαια έχω ακούσει ότι ξεκινάει το πρωί και ότι δεν κρατάει μέχρι αργά, και να ισχύει εμένα δε θα με χαλούσε αυτό πάντως. Εμμμ Γερμανια ειναι φιλε τι να κανουμε,εχουν arbeiten την αλλη μερα,δεν ειναι σαν εμας που μπορει να το παρουμε σερι και την αλλη μερα να πλακωνομαστε στους καφεδες για να μην πεσουμε
Sadamiraq Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Απο στην γερμανια κατεβασα ηδη αρκετες augustinerbrau http://www.getraenkeservice-muenchen.com/shop/catalog/images/1072-Augustiner-Hell-20x0,5l.jpg ειχα ακουσει αρκετα για την συγκεκριμενη μπυρα αλλα δεν ειχα πιει,και τωρα που ηπια μ αρεσε πολυ,ειναι πολυ εμπορικη μπυρα εδω αποτι καταλαβα αλλα καμια σχεση με τα δικα μας τα κατουρα heineken κτλπ
Sadamiraq Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δοκιμασα σημερα την Hopf Helle Weisse πηγα να την πιω και δεν τρελαθηκα και μετα θυμηθηκα οτι μου ειπε ο phanispal αν δεν κανω λαθος πως την σερβιρεις και πραγματικα ηταν εντελως διαφορετικη η γευση,φοβερη διαφορα http://beeradvocate.com/beer/profile/1357/4852
linuslost Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Πηγα το σαββατο στο Arch στο περιστερι... Πολυ ωραια μπυραρια με ωραια ροκ μουσικη αλλα με πανακριβες τιμες στα περισσοτερα. Ηπια την krusovice την μαυρη! Καλη ηταν αλλα προτιμω την kozel!!!!
Adon1s Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Για "δε βαριέσαι" μπύρα για άραγμα στα γρασίδια στην παραλία , η Heninger λέει ;
phanispal Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δοκιμασα σημερα την Hopf Helle Weisse πηγα να την πιω και δεν τρελαθηκα και μετα θυμηθηκα οτι μου ειπε ο phanispal αν δεν κανω λαθος πως την σερβιρεις και πραγματικα ηταν εντελως διαφορετικη η γευση,φοβερη διαφορα http://beeradvocate.com/beer/profile/1357/4852 Δεν είναι παράλογο αν το σκεφτείς, σε τέτοιες μπύρες αν δεις, επειδή (πρέπει να) τοποθετούνται όρθιες, κάθεται όλη η μαγιά στον πάτο και αν τη σερβίρεις απλά, μένει εκεί. Ενώ με την ανάδευση τη ζωντανεύεις και τη σερβίρεις και αυτήν μαζί. Adon1s, μια χαρά θα είναι, σε τέτοιες φάσεις θες απλά μια παγωμένη μπύρα να κατεβαίνει σαν αναψυκτικό. 1
capten- Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 virus. Καταρχάς πήγα στο Θανόπουλο στη Χαριλάου Τρκούπη για να αγοράσω κάποιες Γιαπωνέζικες αλλά δεν τις πέτυχα και τελικά πήρα την εσθονική γκόμενα.Ευγεστη.
phanispal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Πέτροοο, πού είσαι ρε Πέτρο, πού 'σαι αγόρι μου... πες αλεύρι... http://www.inews.gr/36/epikeitai-to-porisma-gia-tin-athinaiki-zythopoiia.htm Στην τελική ευθεία για την έκδοση της εισήγησης στην υπόθεση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, η οποία κατηγορείται για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στην ελληνική αγορά μπίρας βρίσκεται η Επιτροπή Ανταγωνισμού. Τι λέγαμε για την εταιρειούλα σου; Συνεχίζεις τις Amstel φαντάζομαι ε; 1
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 virus. Καταρχάς πήγα στο Θανόπουλο στη Χαριλάου Τρκούπη για να αγοράσω κάποιες Γιαπωνέζικες αλλά δεν τις πέτυχα και τελικά πήρα την εσθονική γκόμενα.Ευγεστη. Τις προάλλες την ήπια αυτή, Viru δε λέγεται; Χαριτωμένη είναι αλλά πολύ ελαφριά ρε συ, λες και την έχουν φτιάξει με ροδόνερο. Ακόμα και η Stella μοιάζει μπρούταλ μπροστά της. Adon1s αν έχετε επάνω Carrefour (δεν έχω δει αλλά φαντάζομαι θα υπάρχει σε κανένα περίχωρο, σε κάνα MedCosmos ή κάτι τέτοιο) τσέκαρε την Koeningsbrau. Γαλλική και σε μπουκαλάκια των 250 με twist καπάκι, αλλά η δεκάδα κάνει 3.5 ευρώ και είναι πολύ λίγα για την ποιότητά της.
Nate Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω staropramen στο Ηράκλειο Κρήτης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα