petros71 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Το οτι η αθηναικη ζυθοποιια προτιμα (και πρατει) να ριχνει την ποιοτητα πανω στην ποσοτητα, δεν νομιζω πως τους δινει καποιο ελαφρυντικο για την παραγωγη τους. Ουτε και οι (παρανομες πολλες φορες) πρακτικες τους, και αλλα που δεν εχουν σχεση σε ενα θεμα γευσιγνωσιας/συζητησεων για τον ζυθο καθεαυτου. Πειραικη μια φορα εχω δοκιμασει, ωραια ητανε αλλα δεν την βρισκω κεντρο/νοτια προαστεια. Ουτε καν στον Περαια πχ που κοιταξα λιγο δεν την βρηκα σε καβες. Η μυθος πριν 6-7 χρονια ειχε καλη γευση, αλλα λιγο καιρο πριν την εξαγορα της εως και σημερα εχει χαλασει αρκετα θα ελεγα. Amstel premium δοκιμασα μια φορα, τα ιδια ουρα γατας ειναι αλλα σε λιγο καλυτερο μπουκαλι. Η premium της Corfu ειναι αυτο που θα ηθελε, αλλα δεν θα γινει ποτε της. Επι της ευκαιριας, η Κερκυραικη ζυθοποιια εχει εκπληκτικες μπυρες, οτι και να ηπια μου αρεσει πολυ! συμφωνω για την κερκυραικη ζυθοποιια οντως καλες πολυ καλες μπυρες θα ελεγα ...μου κανει εντυπωση παντως που ασκεις κριτικη εμεσα η εμεσα..θα εκρινα ευλογα και εγω τα τσαγακια του βουνου ..αλλα προτιμω να μιλω για την γευσιγνωσια και συζητηση για τον ζυθο καθεαυτου. Τελειωνοντας θα σου θυμισω κατι που ειχα γραψει και προ καιρου ..η μπυρα ειναι σαν την διαθεση ...μην κατακρινεις κανεναν που συνεχιζει λογω χιλιων λογων να πινει τα κατουρα οπως τα περιγραφεις.
steliospal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Συμφωνώ σε αυτό με τη διάθεση και γι αυτό υπάρχουν τόσο διαφορετικά είδη μπύρας, αλλά δε συμφωνώ σε αυτό που αφορά την ποιότητα. Δεν κρίνω κανέναν που θέλει να πιεί νερομπουρμπούλι, αλλά θα κρίνω άνετα κάποιον που μου λέει οτι οι μπύρες της Αθηναϊκής πχ είναι καλύτερες απο αυτές της brew dog πχ πάλι. 1
Sadamiraq Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Συμφωνώ σε αυτό με τη διάθεση και γι αυτό υπάρχουν τόσο διαφορετικά είδη μπύρας, αλλά δε συμφωνώ σε αυτό που αφορά την ποιότητα. Δεν κρίνω κανέναν που θέλει να πιεί νερομπουρμπούλι, αλλά θα κρίνω άνετα κάποιον που μου λέει οτι οι μπύρες της Αθηναϊκής πχ είναι καλύτερες απο αυτές της brew dog πχ πάλι. Δεν θα μπορουσα να συμφωνισω περισσοτερο,σαν να μαλωνω με τον πατερα μου που μου λεει οτι η Heineken ειναι η καλυτερη μπυρα του κοσμου,ετσι υπαρχουν καποιοι,ειδικα ατομα που δεν αγαπουν καν την μπυρα και παιρνουν Heineken γιατι την παιρνουν πολλοι και λενε την Heineken δεν την αλλαζω με τπτ,αφου δεν εχεις πιει και τπτ αλλο για να ξερεις ρε 1
steliospal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ακριβώς, και η αντίθετη ατάκα είναι εκνευριστική: "δε μου αρέσει η μπύρα" - σώπα ρε φίλε - η ; και ποιές έχεις δοκιμάσει; - εεε μακφάααρλααααντ , χαααααινεκεεεεν, σοοοοολ και λα τραπ. Εντάξει έχω πιεί αρκετές. ....
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Νταξ ρε, αυτοί δε γνωρίζουν τι είναι μπύρα, νομίζουν ότι είναι σαν αυτές που πίνουν τόσα χρόνια στην Ελλάδα.
Getta Robo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 συμφωνω για την κερκυραικη ζυθοποιια οντως καλες πολυ καλες μπυρες θα ελεγα ...μου κανει εντυπωση παντως που ασκεις κριτικη εμεσα η εμεσα.. θα εκρινα ευλογα και εγω τα τσαγακια του βουνου ..αλλα προτιμω να μιλω για την γευσιγνωσια και συζητηση για τον ζυθο καθεαυτου. Τελειωνοντας θα σου θυμισω κατι που ειχα γραψει και προ καιρου ..η μπυρα ειναι σαν την διαθεση ...μην κατακρινεις κανεναν που συνεχιζει λογω χιλιων λογων να πινει τα κατουρα οπως τα περιγραφεις. Το θεμα ειναι για μπυρες και λοιπη λαογραφια πανω σε αυτη, οτιδηποτε αλλο ειναι λιγο εκτος θεματος θα ελεγα. Ο καθενας εχει το δικαιωμα στην επιλογη και στις κινησεις του, δεν αλλαζει ομως αυτο δυο βασικα πραγματα ομως, πως η αμστελ οντως εχει ουρα γατας, και πως η χαινικεν ειναι υγροσαπουνο. Οποιος τις γουσταρει καλως, απο εκει και περα, οπως και εχει αναφερθει παλαιοτερα επι αυτου, ο καθενας παντου μπορει να βρει τα δυο προαναφερθεντα προιοντα, (δεν μπορω να τα αποκαλεσω μπυρες) παντου. Δεν πιστευεις και εσυ πως ειναι ασκοπο λιγο να αναλυθει, εστω και σε ενα γενικο θεμα, και σε κοινοτητα μη εξιδικευμενη με τον ζυθο, κατι τοσο τετριμενο, οσο αυτα τα δυο προιοντα (ειπαμε, δεν ειναι μπυρες) της αθηναικης; Ειδικα απο την στιγμη που μπορουμε (και πρεπει κατεμε) να στηριζουμε δικες μας, ανωτερες αλλα και φθηνοτερες προτασεις.
petros71 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Το θεμα ειναι για μπυρες και λοιπη λαογραφια πανω σε αυτη, οτιδηποτε αλλο ειναι λιγο εκτος θεματος θα ελεγα. Ο καθενας εχει το δικαιωμα στην επιλογη και στις κινησεις του, δεν αλλαζει ομως αυτο δυο βασικα πραγματα ομως, πως η αμστελ οντως εχει ουρα γατας, και πως η χαινικεν ειναι υγροσαπουνο. Οποιος τις γουσταρει καλως, απο εκει και περα, οπως και εχει αναφερθει παλαιοτερα επι αυτου, ο καθενας παντου μπορει να βρει τα δυο προαναφερθεντα προιοντα, (δεν μπορω να τα αποκαλεσω μπυρες) παντου. Δεν πιστευεις και εσυ πως ειναι ασκοπο λιγο να αναλυθει, εστω και σε ενα γενικο θεμα, και σε κοινοτητα μη εξιδικευμενη με τον ζυθο, κατι τοσο τετριμενο, οσο αυτα τα δυο προιοντα (ειπαμε, δεν ειναι μπυρες) της αθηναικης; Ειδικα απο την στιγμη που μπορουμε (και πρεπει κατεμε) να στηριζουμε δικες μας, ανωτερες αλλα και φθηνοτερες προτασεις. Δηλαδη δεν διαφωνεις, ναι δεν ειναι η καλυτερη ποιοτητα οι μπυρες της αθηναικης ..με την καλιεργεια ομως του ελληνικου κριθαριου δεν βοηθανε τους συμπολιτες μας γιατι να μην τους στηριξουμε ?
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ρε συ Πέτρο, δε σου φαίνεται κάπως να στηρίξω (όχι εγώ απαραίτητα, όλοι εν δυνάμει) ένα προϊόν απλά για να στηρίξω τους συμπολίτες μου; Την ώρα που αυτό το προϊόν δεν πίνεται; Και να πω ότι ήταν φθηνό, να πω άντε, άλλος ένας λόγος να το υποστηρίξω. Αλλά όταν με τα ίδια χρήματα πίνω Ζέος που είναι κλάσεις ανώτερη μπύρα, γιατί να προτιμήσω την Amstel; Και ο αδερφός μου να δούλευε στην Αθηναϊκή, αν δε μου άρεσαν τα προϊόντα της δε θα τα έπινα, παρόλο που μπορεί να «έτρωγα ψωμί» μέσω του αδερφού μου από την Αθηναϊκή. Μια φίλη δουλεύει στην Pizza Fan. Αφού είναι οι χειρότερες πίτσες στην Ελλάδα. Γιατί να φάω από εκεί, και μάλιστα να πληρώσω κιόλας; Αν ήταν τσάμπα ναι, και πάλι όχι με χαρά όμως. Δηλαδή το λες και το ξαναλές αυτό με την υποστήριξη των εργαζομένων στην Αθηναϊκή. Ε πες μου, πώς να μη σκεφτεί ο άλλος μετά ότι έχεις συμφέροντα όταν σχεδόν σε κάθε post σου αναφέρεις ότι πρόκειται να πιεις προϊόντα της; Παραδέξου το τουλάχιστον να μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας, να μιλήσουμε σε άλλη βάση. 3
steliospal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ορθόν, επιλέγεις ένα οποιοδήποτε προϊόν βάσει της αναλογίας ποιότητας/τιμής . Να είναι μάγκες οι της Αθηναϊκής , να φτιάξουν πιο σοβαρές μπύρες για να τις πιούμε. Γιατί δεν είναι οτι δεν μπορούν, είναι οτι δε θέλουν για τους Χ,Ψ δικούς τους λόγους που σε αυτούς φταίμε κι εμείς ως καταναλωτικό κοινό.
Getta Robo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δηλαδη δεν διαφωνεις, ναι δεν ειναι η καλυτερη ποιοτητα οι μπυρες της αθηναικης ..με την καλιεργεια ομως του ελληνικου κριθαριου δεν βοηθανε τους συμπολιτες μας γιατι να μην τους στηριξουμε ? Εχω δει πολλες φορες να επαναλαμβανεις τα παραπανω σε προηγουμενες σελιδες. Η αθηναικη οχι απλα δεν εχει "καλης" ποιοτητας μπυρες, εχει κακες μπυρες. Οταν πχ βγαζεις μπυρες οπου δεν εχει ολοκληρωθει η διαδικασια παραγωγης, τοτε εισαι και κακος επαγγελματιας και εχεις κακα προιοντα. Περι Ελληνικου κριθαριου και προσωπικου γενικοτερα, οι υπολοιπες ζυθοποιιες επι το πλειστον απασχολουνε και συμπολιτες μας για προσωπικο και εχουνε εγχωριες υλες, και προτιστως εχουνε την διαχειριση Ελληνες οπου το παλευουνε με νυχια και με δοντια με τους Ολλανδους της "αθηναικης". Αρα αν για καποιο λογο πιστευεις εσυ πως στηριζεις την εγχωρια γενικοτερα οικονομια κτλ, ξανασκεψου το. Περι ζυθου, βρηκα και τιμησα την ΝΕΔΑ. Μου αρεσε πολυ, ανωτερη απο fischer, λιγο κατωτερη απο την premium της corfu.
Tyler Durdenn Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 To κακό με τη μπύρα, (εκτός από τη μπυροκυλιά) είναι ότι φέρνει άμεση ανάγκη για ούρηση... ειδικά όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. Επειδή έχω πάει στο Octoberfest του Brasov (Ρουμανία) 2 πράγματα θυμάμαι: Την τιμή της μπύρας (1 euro/λίτρο) και το δημόσιο κατούρημα (ναι, ναι και από γυναίκες) στο πρώτο pee spot που έβρισκε ο κάθε ένας και η κάθε μία εύκαιρο!!
linkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Πηγα πριν costco να εξωπλιστω. 24* Ηeineken 12* Guiness 12" Belle Guele (απιστευτη μπυρα) 12" Sleeman Honey Brown ( πολυ σωστη μπυρα) 12" Alexander Keith's white (αντε γεια) Facts: H Heineken εδω ειναι πολυ καλυτερη απο οτι στην Ελλαδα.Πολυ πιο γεματη γευση. Η Guiness στο κουτακι ειναι ΠΟΛΥ χειροτερη απο οτι στο μπουκαλι. Oι καναδοι εχουν και γαμω τις μπυρες. Και οι καταναλωτες τις στηριζουν.
Sadamiraq Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 To κακό με τη μπύρα, (εκτός από τη μπυροκυλιά) είναι ότι φέρνει άμεση ανάγκη για ούρηση... ειδικά όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. Επειδή έχω πάει στο Octoberfest του Brasov (Ρουμανία) 2 πράγματα θυμάμαι: Την τιμή της μπύρας (1 euro/λίτρο) και το δημόσιο κατούρημα (ναι, ναι και από γυναίκες) στο πρώτο pee spot που έβρισκε ο κάθε ένας και η κάθε μία εύκαιρο!! 1 ευρω το λιτρο? αυτα ειναι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα