Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα δεν υπάρχει .

Πήγα πάλι στον Καρφούρη στην Δελφών προς Μπότσαρη , και ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΒΕΡΓΙΝΑ !!

ΕΛΕΟΣ ρε , πού θα βρω ;;

Εναλλακτικά πήρα για δοκιμή την μαύρη της FIX .... οψώμεθα

τί να περιμένω ;

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο Μασούτης της γειτονιάς μου έχει βεργίνα πάντως... Αλλά δεν έχει καμιά άλλη μπύρα της προκοπής ο πούστης... Ήθελα να πιω καμιά μαύρη και αναγκαστικά πήρα φιξ νταρκ, δέναι κακή μεν, αλλά με φαίνεται ακριβή 5 ευρώ η 4άδα, δηλαδή 1,25 τα 330 μλ. Με 1,70 παίρνω 500 μλ κοζέλ...

Δημοσ.

ο Μασούτης της γειτονιάς μου έχει βεργίνα πάντως... Αλλά δεν έχει καμιά άλλη μπύρα της προκοπής ο πούστης... Ήθελα να πιω καμιά μαύρη και αναγκαστικά πήρα φιξ νταρκ, δέναι κακή μεν, αλλά με φαίνεται ακριβή 5 ευρώ η 4άδα, δηλαδή 1,25 τα 330 μλ. Με 1,70 παίρνω 500 μλ κοζέλ...

ωπ

απο που ;;;  

Εγω στην γειτονιά μόνο στο today την βρίσκω με 2,30 όμως

Δημοσ.

για την κοζέλ ρωτάς; Την βρίσκω στάνταρ σε ένα τσεχοπαντοπωλείο στην  Αμφιπόλεως (τούμπα είναι εκεί πέρα; δεν ξέρω από την μακρινή Ανατολή...), και κάποιες φορές έχει και ένα άλλο τσεχοπαντοπωλείο στον Εύοσμο...

• Like 1
Δημοσ.

Προσδιόρισε την προσιτή τιμή για σένα.

Γενικότερα φθηνή και καλή είναι η Βεργίνα Weiss, με τιμή γύρω στο 1.60€.

Μετά πας λίγο πάνω από 2€, σε Weihenstephaner, Paulaner.

Ενδιάμεσα είναι και η Franziskaner.

Δημοσ.

Έχε το νου σου σ' αυτό: http://www.beer-shop.gr/beers/type/weisse.html

Αν μένεις κοντά στο μαγαζί θα έχεις δωρεάν μεταφορικά. Αλλιώς θα χρεωθείς 2€, οπότε συμφέρει περισσότερο σε μεγάλη παραγγελία.

Βεργίνα Weiss βρίσκω σε ΑΒ Βασιλόπουλο, σε Carrefour έχω καιρό να πάω, αλλά είχε.

Δημοσ.

στο βασιλόπουλο και στα καφρουρ, εχει εξαδα αμστελ κουτάκια(4 κλασσικες + 2 πιλσνερ) στα 3,08!! απίστευτη τιμή!! δεν υπάρχει!!

Δημοσ.

δεν έχω βρεί πουθενά τηνς weiss της Βεργίνα(ς) εδώ στην αθήνα, μόνο τις premium/red. Μέχρι 2 και κάτι ψιλά είναι ΟΚ η τιμή για εμένα ;)

Franziskaner,Paulaner, στα 2 ευρω και βεβαια αλλα αξιζουν

Δημοσ.

Για το φίλο που δεν την έβρισκε, επιβεβαιώνω ότι υπάρχει η Βεργίνα Βάις σε 2-3 καταστήματα του Μασούτη στο κέντρο. 

Αν και την παίρνω αρκετά συχνά, θα έλεγα ότι τη βρίσκω αρκετά αδιάφορη για weiss, όμως. Για μένα, η χρυσή τομή για συχνή χρήση είναι η Franziskaner, που την παίρνω 1,70 από ψιλικατζίδικο που έχει 2,30 την Paulaner. Κάπου 1,70 έχει και τη Βεργίνα, εν τω μεταξύ. Γευστικά δε, την προτιμώ από τις άλλες 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...