Sadamiraq Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Στελιο και σανταμιρακ συμφωνω και εγω μια και ειμαι φαν της αμστελ...απολυτως καμια σχεση το βαρελι με το κουτακι ..αλλο πραγμα ..τελειως ομως !!! αραγε γιατι ? Γτ εχει λιγοτερα συντηρητηκα και ειναι πιο φρεσκια,στο κουτακι απο την αλλη η μπυρα παιρνει και πικριλα απο το αλουμινενιο κουτακι,γενικα μια φρεσκια μπυρα αντεχει 2-3 μερες απο την παρασκευη της,αλλα που να την πιεις ετσι μονο σε κανα octoberfest,οπως ειπα η βαρελισια αμστελ καμια σχεση με το κουτακι η το μπουκαλι(που εχει και παραπανω ανθρακικο) αλλα οταν μιλαμε για βαρελι,και fisher η Paulaner η pilsner urquel,ε ναι εκει δεν κλανει μια η αμστελ,για καθημερινη μπυρα βαρελισια ειναι καλη,και κυριως εμπορικη μιας και την προτιμανε οι μη γνωστες μπυρας,μιας και τις πιο ψαγμενες μπυρες τις αποφευγουν ok, γούστα είναι αυτά φαντάζομαι Καλα αυτο ενοειτε,αλλα γουστα εχει ο καθενας 1
petros71 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Γτ εχει λιγοτερα συντηρητηκα και ειναι πιο φρεσκια,στο κουτακι απο την αλλη η μπυρα παιρνει και πικριλα απο το αλουμινενιο κουτακι,γενικα μια φρεσκια μπυρα αντεχει 2-3 μερες απο την παρασκευη της,αλλα που να την πιεις ετσι μονο σε κανα octoberfest,οπως ειπα η βαρελισια αμστελ καμια σχεση με το κουτακι η το μπουκαλι(που εχει και παραπανω ανθρακικο) αλλα οταν μιλαμε για βαρελι,και fisher η Paulaner η pilsner urquel,ε ναι εκει δεν κλανει μια η αμστελ,για καθημερινη μπυρα βαρελισια ειναι καλη,και κυριως εμπορικη μιας και την προτιμανε οι μη γνωστες μπυρας,μιας και τις πιο ψαγμενες μπυρες τις αποφευγουν Καλα αυτο ενοειτε,αλλα γουστα εχει ο καθενας Συμφωνω περι ορεξεως ....μου αρεσουν ολες οι μπυρες και δεν ειναι παντα θεμα επιλογης απλα τυχαινει ...για τις ψαγμενες που ανεφερες δοκιαμσα στην πραγα και urguel και krucovise ακομα και σε κουτακι τις βρηκα καταπληκτικες..για βαρελι δεν συζητω!!
margaritagr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Χτες δοκιμασα krusovice ξανθια και μαυρη. Η ξανθια μου αρεσε πολυ. Ειχε μια πικραδα που παρεπεμπε σε pils. η μαυρη ηταν η πρωτη μαυρη που θα μπορουσα να πιω ευχαριστα!
petros71 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ειναι κι ας μην το λες σοβαρα Eννοειται οτι ισχυει για αρκετες μπύρες αλλα γιατι λες να μη ντο λεω σοβαρα..? ειναι λαθος για εμενα να αλλαζει η γευση ανεξαρτητα την συσκευασια...φανταζεσαι την κορονα ή την σολ σε κουτι ? μπλιαχ !!!
steliospal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μωρε γενικά ισχύει αυτό που λέει ο φίλος και συνήθως το βαρέλι είναι ποιοτικότερο απο το μπουκάλι-κουτάκι. Αλλά στην heineken εγώ δε καταλαβαίνω μεγάλη διαφορά , πέρα οτι παίζει το βαρέλι να είναι πιο παγωμένο και πιθανώς γι αυτό πιο ευχάριστο. Η αθηναϊκή ζυθοποιία btw δε χρησιμοποιεί ανθάκια ή pellets λυκίσκου , αλλά σιρόπι λυκίσκου , πράγμα που κάνει τη γεύση του λυκίσκου να χάνεται ακόμα περισσότερο.
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 φανταζεσαι την κορονα ή την σολ σε κουτι ? μπλιαχ !!! Μείνετε οντόπικ, το θρεντ είναι για μπύρες. 2
nemesiskp Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Σημερινες δοκιμες.Ενταξει τις ζεος τις γνωριζα.Η hertog jan και η konig μου αρεσαν.Για την weihenstephaner vitus δεν τρελαθηκα.
phanispal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως την ήπιες αρκετά κρύα τη Vitus;
nemesiskp Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως την ήπιες αρκετά κρύα τη Vitus; Ναι ητανε αρκετα κρυα.Μου φανηκε οτι ειχε ελαφρια γευση για weisse.
phanispal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Σκέψου ότι είναι πιο βαριά, με 7.7% αλκοόλ. Και φαίνεται και στη γεύση δηλαδή. Καθώς ζεσταινόταν όμως δεν παρατήρησες διαφορά; Ή την ήπιες σαν amstel;
nemesiskp Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Τι να σου πω,ειμασταν δυο ατομα οποτε δεν προλαβαιναν να ζεσταθουν για να παρατησω καποια διαφορα. Παντως σιγουρα δεν ειχε τοσο παχια γευση οσο η konig.
petros71 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 duvel chimay frantziskainer smaiclaous και γενικα μοναστηριακες ..τωρα τον χειμωνα παγωμενες πινονται ? Μείνετε οντόπικ, το θρεντ είναι για μπύρες. συμφωνω lucifer για το ontopic αλλα ας προσθεσει και ο φανης οτι οι μπυρες της αθηναικης τουλαχιστον φτιαχνονται εδω με ελληνικο κριθαρι και οχι στην βουλγαρια να τα λεμε ολα ΠΑΝΤΑ!!
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μου 'πεσαν οι κωλότριχες απ' τη συγκίνηση.
Getta Robo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 duvel chimay frantziskainer smaiclaous και γενικα μοναστηριακες ..τωρα τον χειμωνα παγωμενες πινονται ? συμφωνω lucifer για το ontopic αλλα ας προσθεσει και ο φανης οτι οι μπυρες της αθηναικης τουλαχιστον φτιαχνονται εδω με ελληνικο κριθαρι και οχι στην βουλγαρια να τα λεμε ολα ΠΑΝΤΑ!! Ποιες Ελληνικες μπυρες φτιαχνοντε πχ στη βουλγαρια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα