Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Λέφτερ , 

αυτη η Ερμής πίνεται;

Επειδη δεν εχω ξαναπάρει Λιντλόπιρες , ποιές αξίζουν αποκει ; Λεω να παω μια βόλτα το Σάββατο

Καλη η Ερμης.Φετος το καλοκαιρι με αυτην την βγαλαμε.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και η λιντενερ μου αρεσει προσωπικα..για φαγητο παντα...για τλεοραση αγωνα ή παρεουλα λογω χειμωνα προτιμω και τις guinness

Δημοσ.

καλο μπυροσαβατοκυριακο σε ολους και να πινετε οτι γουσταρετε αλλα να μας λετε εντυπωσεις ..καλυτερη η kraft red απο την βεργινα red ...σε λαγκερονεα ...αλφα με γαβρο τηγανητο !!!

Δημοσ.

Καλη η Ερμης.Φετος το καλοκαιρι με αυτην την βγαλαμε.

Προσωπικα μιας και με την παρεα μου εχουμε πιει ενα λιντ σε μπυρες δλδ τα καλοκαιρια οπου οι ποσοτητες ειναι απαγορευτικες σε τιμες να πινουμε τοσες,μπορω να πω οτι η Ερμης ηταν η μονη λιντλομπυρα η οποια ηταν τοσο νερουλη που δεν μπορουσαμε να την πιουμε,finkbrau σε μπουκαλακια σταθερη αξια

Δημοσ.

Περισσότερο νερό και απο την FIX ;;; Μωρε μπράβο

Σήμερα το μενού έχει μπριζόλα το βράδυ με μια ωραία Κοζέλ.<<=== σταθερή αξία και αγαπημένη η συγκεκριμένη .

Επίσης την πρωτοχρονιά που πίναμε πύργους 5λιτρους ( νομιζω) με κοζέλ , βρηκα κολπο ωστε να πινεις ποσοτητα Κοζελ χωρις να αρχισεις να σε πικριζει στις τελευταιες γουλιες .

Δεν την πίνεις λες και ειναι η Ηeineken ή λες και ειναι καφές , αλλά με μεγάλες , γεμάτες και γρήγορες γουλιές . Ετσι σε εμενα τουλάχιστον αναδειχτηκε η γευση καραμέλας που εχει !!

Ερωτηση .

Θεσσαλονίκη που μπορώ να βρω Βεργίνα ;; Στον Μασουτη στη γειτονια και στα περίπτερα , ΔΕΝ βρισκω !! 

• Like 1
Δημοσ.

Για πείτε ρε γευσιγνώστες...

οι δικές μου μπύρες είναι Guinness ή τίποτα Pauλάντερ (εκ του Highlander) στις μπυραρίες και στο σπίτι συνήθως αγόραζα Boddington από τον Βασιλόπουλα.

Όμως μας κάνει νερά ο Βασιλόπουλας και τώρα τελευταία δεν βρίσκω Boddington. Ξέρουμε καμία που να της μοιάζει πολύ;

Δημοσ.

Περισσότερο νερό και απο την FIX ;;; Μωρε μπράβο

Σήμερα το μενού έχει μπριζόλα το βράδυ με μια ωραία Κοζέλ.<<=== σταθερή αξία και αγαπημένη η συγκεκριμένη .

Επίσης την πρωτοχρονιά που πίναμε πύργους 5λιτρους ( νομιζω) με κοζέλ , βρηκα κολπο ωστε να πινεις ποσοτητα Κοζελ χωρις να αρχισεις να σε πικριζει στις τελευταιες γουλιες .

Δεν την πίνεις λες και ειναι η Ηeineken ή λες και ειναι καφές , αλλά με μεγάλες , γεμάτες και γρήγορες γουλιές . Ετσι σε εμενα τουλάχιστον αναδειχτηκε η γευση καραμέλας που εχει !!

Ερωτηση .

Θεσσαλονίκη που μπορώ να βρω Βεργίνα ;; Στον Μασουτη στη γειτονια και στα περίπτερα , ΔΕΝ βρισκω !! 

Κοζελ τα σπαει,βεργινα φιλε και δεν μπορεις να βρεις Θεσσαλονικη?περιεργο,δες λιγο στα carrefur express σιγουρα εχει εκει και λογικα και στα κανονικα Carrefur

• Like 2
Δημοσ.

Κοζελ τα σπαει,βεργινα φιλε και δεν μπορεις να βρεις Θεσσαλονικη?περιεργο,δες λιγο στα carrefur express σιγουρα εχει εκει και λογικα και στα κανονικα Carrefur

Απλα συμφωνο με τις γευσεις σου ..και αν μου επιτρεπεις πειραικη λαγκερ και amstel premium παντα προσωπικα γουστα!!

Δημοσ.

σε παρτάκι γνωριμίας το Σάββατο τσάκισα 4 λίτρα Konig Ludwig Weissbier

τώρα στα γεράματα έχω βρει ότι συμπαθώ πλέον πιο πολύ τις ελαφριές αρωματικές weiss παρά τις δυνατές μπίρες.

και για καθημερινή μπίρα πλέον Βεργίνα Weiss

• Like 1
Δημοσ.

Απλα συμφωνο με τις γευσεις σου ..και αν μου επιτρεπεις πειραικη λαγκερ και amstel premium παντα προσωπικα γουστα!!

H amstel premium δεν ξερω αλλα προσωπικα την βρηκα χειροτερης και της απλης,αν και γενικα δεν μ αρεσουν οι αμστελ,εκτος βεβαια απο την βαρελισια που την τιμαω,πειραικη θα υποθεσω οτι κυκλοφορει μονο εκει αθηνα μερια οποτε δεν την εχω δοκιμασει

Δημοσ.

H amstel premium δεν ξερω αλλα προσωπικα την βρηκα χειροτερης και της απλης,αν και γενικα δεν μ αρεσουν οι αμστελ,εκτος βεβαια απο την βαρελισια που την τιμαω,πειραικη θα υποθεσω οτι κυκλοφορει μονο εκει αθηνα μερια οποτε δεν την εχω δοκιμασει

Γιατί η βαρελίσια Αμστελ είναι κλάσεις καλύτερη απο το κουτάκι  :P

• Like 1
Δημοσ.

Στελιο και σανταμιρακ συμφωνω και εγω μια και ειμαι φαν της αμστελ...απολυτως καμια σχεση το βαρελι με το κουτακι ..αλλο πραγμα ..τελειως ομως !!! αραγε γιατι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...