Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Ποια Rochefort ήπιες;</p>

<p> </p>

<p>Η 10 όπως έχω ξαναπεί είναι από τις καλύτερες μπύρες στον κόσμο.</p>

Η 8 νομιζω ηταν

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Erdinger χειμωνιάτικα; Και το καλοκαίρι με την κουφόβραση τι θα πιεις; :Ρ

Ούτε και με την κουφόβραση ενδείκνυνται οι weiss, κατά τη γνώμη μου.

Όχι ότι είναι χειμωνιάτικες μπύρες, βέβαια. Θα έλεγα ότι ταιριάζουν ιδανικά σε ισορροπημένες θερμοκρασίες περιβάλλοντος, ανοιξιάτικα ας πούμε.

Δημοσ.

Σε συνέχεια του απο πάνω, έχει σημασία και η θερμοκρασία σερβιρίσματος...Η καραπαγωμένη μπύρα δεν ενδείκνυται .

(Για "καλή" μπύρα μιλώντας πάντα)

Δημοσ.

σε συνέχεια του από πάνω, η φτηνή μπύρα αντίθετα πρέπει να σερβίρεται κρύα παγωμένη, ένα κλικ πριν κάνει κρυστάλλους, και σε ποτήρι από τον καταψύκτη. Μ. Όχι ότι νάναι φτηνή μπύρα όμως ε. Γι αυτό και το αγαπημένο μας Λιντλ έχει προσφορά τον Ερμή το σάββατο, 45 λεπτά το μισόλιτρο. Αμέ. Θα φορτώσω.

• Like 1
Δημοσ.

@Λέφτερ , 

αυτη η Ερμής πίνεται;

Επειδη δεν εχω ξαναπάρει Λιντλόπιρες , ποιές αξίζουν αποκει ; Λεω να παω μια βόλτα το Σάββατο

Δημοσ.

χμ Thanks ! 

Απλά ψάχνομαι για καμια μπυρα της προκοπής για τις δυσκολες μερες τις εξεταστικης , ξερωγω για πριν κοιμηθω , ή για την ωρα του διαβασματος μετα το φαΐ .

Δημοσ.

Όπως τα είπε ο Λούσιφερ. Για χρόνια έπαιρνα Βέλτινς, πλέον προτίμησα τον ερμή, είναι πολύ καλός, και φτηνός, και νομίζω μου αρέσει και περισσότερο σαν γεύση.  Η βέλτινς πάει στα 80 λεπτά, ο ερμής σε προσφορά είναι σχεδόν στα μισά.

Οι υπόλοιπες του λιντλ είναι απλά φτηνές και κακές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...