Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η μπυραρία, σε καλό μέρος και λογικές τιμές!!! Θα την επισκεφθώ άμεσα...

Στη συγκεκριμενη μπυραρια παω εδω και λιγα χρονια. Εχει καλες τιμες στις μπυρες, πολυ καλη ποικοιλια, απο κλασσικες μεχρι καπνιστες, και τυροαλλαντομεζεδες σε καλες τιμες. Παιζει συμπαθητικη μουσικη επισης, rock alternative κτλ. Πολυ καθαρος χωρος και εγκαταστασεις μεσα, στα μειων του οτι επιτρεπεται το καπνισμα, οπως και στα 99% των καταστηματων δυστηχως. Λιγο προσοχη θελει τι ωρα θα πας, υπαρχει περιπτωση να χρειαστεις να περιμενεις λιγο, γεμιζει τακτικα.

Επισης πολλες μπυροεπιχειρησεις εχει στα ανω Πετραλωνα, πανω στη Τριων Ιεραρχων προς κεντρο υψος. Δεν θυμαμαι ονοματα αλλα ειναι πολλα και φθηνα. Μεινε μακρυα απο αυτα της Τρωων και της πλατειας Μερκουρη γιατι εχουνε τιμες ΒΠ/Γλυφαδας κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Από Εξάρχεια δεν ξέρω καθόλου και είναι λίγο δύσκολο να πείσω και τους άλλους να πάμε...

Κατεβαίνεις Ομόνοια, περπατάς 20 μέτρα στην Πανεπιστημίου και στρίβεις αριστερά. (Στην οδό Θεμιστοκλέους, θα δεις τα γραφεία του ΚΚΕ). Από εκεί όλο ευθεία είναι η Πλ. Εξαρχείων και η μπυραρία είναι ακριβώς πάνω της.

Δημοσ.

Στη συγκεκριμενη μπυραρια παω εδω και λιγα χρονια. Εχει καλες τιμες στις μπυρες, πολυ καλη ποικοιλια, απο κλασσικες μεχρι καπνιστες, και τυροαλλαντομεζεδες σε καλες τιμες. Παιζει συμπαθητικη μουσικη επισης, rock alternative κτλ. Πολυ καθαρος χωρος και εγκαταστασεις μεσα, στα μειων του οτι επιτρεπεται το καπνισμα, οπως και στα 99% των καταστηματων δυστηχως. Λιγο προσοχη θελει τι ωρα θα πας, υπαρχει περιπτωση να χρειαστεις να περιμενεις λιγο, γεμιζει τακτικα.

Επισης πολλες μπυροεπιχειρησεις εχει στα ανω Πετραλωνα, πανω στη Τριων Ιεραρχων προς κεντρο υψος. Δεν θυμαμαι ονοματα αλλα ειναι πολλα και φθηνα. Μεινε μακρυα απο αυτα της Τρωων και της πλατειας Μερκουρη γιατι εχουνε τιμες ΒΠ/Γλυφαδας κτλ.

Ωραία, από παρκάρισμα εκεί κοντά βρίσκεις τίποτα ή να προτιμήσω τα μέσα??

Κατεβαίνεις Ομόνοια, περπατάς 20 μέτρα στην Πανεπιστημίου και στρίβεις αριστερά. (Στην οδό Θεμιστοκλέους, θα δεις τα γραφεία του ΚΚΕ). Από εκεί όλο ευθεία είναι η Πλ. Εξαρχείων και η μπυραρία είναι ακριβώς πάνω της.

Λοιπόν, τα Εξάρχεια τα απέρριψα μιας και δεν πολυσυχνάζουμε εκεί. Ψάχνοντας, όμως, στο ίντερνετ διάβασα πολύ καλά λόγια για τη συγκεκριμένη μπυραρία και μπαίνει και αυτή στη λίστα  :)

Έχουμε και λέμε :

-Burley Cargo

-Bierhof

-Pulp

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία, από παρκάρισμα εκεί κοντά βρίσκεις τίποτα ή να προτιμήσω τα μέσα??

Κουκακι/γυρω περιοχες ειναι λιγο ως αρκετα ζορι.. Απο το μετρο παντως, σταση Ακροπολη ειναι περιπου δυο λεπτα με τα ποδια, αρα συμφερει πολυ με τα μεσα. Για τα Πετραλωνα τωρα, ειναι αρκετα εφικτο να βρεις να το παρκαρεις εκει γυρω.

Δημοσ.

σας ευχαριστουμε για τις χρησιμες πληροφοριες.....στα εξαρχεια αν θυμαμαι καλα ηπια την πρωτη μου μπυρα και βεβαια ηταν αμστελ

Δημοσ.

Τις τελευταιες 2 μερες ηπια μια Rochefort & μια Chimay μπλε. Η πρωτη δε μου αρεσε καθολου, μου φανηκε πολυ βαρια στη γευση. Η δευτερη, πινοταν πιο ευχαριστα αλλα κ παλι, δεν ειναι του γουστου μου..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...