Getta Robo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η μπυραρία, σε καλό μέρος και λογικές τιμές!!! Θα την επισκεφθώ άμεσα... Στη συγκεκριμενη μπυραρια παω εδω και λιγα χρονια. Εχει καλες τιμες στις μπυρες, πολυ καλη ποικοιλια, απο κλασσικες μεχρι καπνιστες, και τυροαλλαντομεζεδες σε καλες τιμες. Παιζει συμπαθητικη μουσικη επισης, rock alternative κτλ. Πολυ καθαρος χωρος και εγκαταστασεις μεσα, στα μειων του οτι επιτρεπεται το καπνισμα, οπως και στα 99% των καταστηματων δυστηχως. Λιγο προσοχη θελει τι ωρα θα πας, υπαρχει περιπτωση να χρειαστεις να περιμενεις λιγο, γεμιζει τακτικα. Επισης πολλες μπυροεπιχειρησεις εχει στα ανω Πετραλωνα, πανω στη Τριων Ιεραρχων προς κεντρο υψος. Δεν θυμαμαι ονοματα αλλα ειναι πολλα και φθηνα. Μεινε μακρυα απο αυτα της Τρωων και της πλατειας Μερκουρη γιατι εχουνε τιμες ΒΠ/Γλυφαδας κτλ. 1
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Από Εξάρχεια δεν ξέρω καθόλου και είναι λίγο δύσκολο να πείσω και τους άλλους να πάμε... Κατεβαίνεις Ομόνοια, περπατάς 20 μέτρα στην Πανεπιστημίου και στρίβεις αριστερά. (Στην οδό Θεμιστοκλέους, θα δεις τα γραφεία του ΚΚΕ). Από εκεί όλο ευθεία είναι η Πλ. Εξαρχείων και η μπυραρία είναι ακριβώς πάνω της.
zizu10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Στη συγκεκριμενη μπυραρια παω εδω και λιγα χρονια. Εχει καλες τιμες στις μπυρες, πολυ καλη ποικοιλια, απο κλασσικες μεχρι καπνιστες, και τυροαλλαντομεζεδες σε καλες τιμες. Παιζει συμπαθητικη μουσικη επισης, rock alternative κτλ. Πολυ καθαρος χωρος και εγκαταστασεις μεσα, στα μειων του οτι επιτρεπεται το καπνισμα, οπως και στα 99% των καταστηματων δυστηχως. Λιγο προσοχη θελει τι ωρα θα πας, υπαρχει περιπτωση να χρειαστεις να περιμενεις λιγο, γεμιζει τακτικα. Επισης πολλες μπυροεπιχειρησεις εχει στα ανω Πετραλωνα, πανω στη Τριων Ιεραρχων προς κεντρο υψος. Δεν θυμαμαι ονοματα αλλα ειναι πολλα και φθηνα. Μεινε μακρυα απο αυτα της Τρωων και της πλατειας Μερκουρη γιατι εχουνε τιμες ΒΠ/Γλυφαδας κτλ. Ωραία, από παρκάρισμα εκεί κοντά βρίσκεις τίποτα ή να προτιμήσω τα μέσα?? Κατεβαίνεις Ομόνοια, περπατάς 20 μέτρα στην Πανεπιστημίου και στρίβεις αριστερά. (Στην οδό Θεμιστοκλέους, θα δεις τα γραφεία του ΚΚΕ). Από εκεί όλο ευθεία είναι η Πλ. Εξαρχείων και η μπυραρία είναι ακριβώς πάνω της. Λοιπόν, τα Εξάρχεια τα απέρριψα μιας και δεν πολυσυχνάζουμε εκεί. Ψάχνοντας, όμως, στο ίντερνετ διάβασα πολύ καλά λόγια για τη συγκεκριμένη μπυραρία και μπαίνει και αυτή στη λίστα Έχουμε και λέμε : -Burley Cargo -Bierhof -Pulp 1
Getta Robo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ωραία, από παρκάρισμα εκεί κοντά βρίσκεις τίποτα ή να προτιμήσω τα μέσα?? Κουκακι/γυρω περιοχες ειναι λιγο ως αρκετα ζορι.. Απο το μετρο παντως, σταση Ακροπολη ειναι περιπου δυο λεπτα με τα ποδια, αρα συμφερει πολυ με τα μεσα. Για τα Πετραλωνα τωρα, ειναι αρκετα εφικτο να βρεις να το παρκαρεις εκει γυρω.
petros71 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 σας ευχαριστουμε για τις χρησιμες πληροφοριες.....στα εξαρχεια αν θυμαμαι καλα ηπια την πρωτη μου μπυρα και βεβαια ηταν αμστελ
petros71 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Στην συνεχεια βεβαια αναφερομενος σε μπυραριες στα φιλαδελφεια δεξια ..την βαρελισια newcastle brown ale ...
petros71 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 macfarland ή erdinger συνοδεια ψητου ψαριου ?
petros71 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Mac. προσωπικα μου αρεσε και η βεργινα red..πολυ καλη μπίρα
steliospal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Συγκριτικά με τη mcfarland δεν είναι καθόλου κακή 1
nemesiskp Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Ωραια η βεργινα,προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο απο την mac. 1
margaritagr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Τις τελευταιες 2 μερες ηπια μια Rochefort & μια Chimay μπλε. Η πρωτη δε μου αρεσε καθολου, μου φανηκε πολυ βαρια στη γευση. Η δευτερη, πινοταν πιο ευχαριστα αλλα κ παλι, δεν ειναι του γουστου μου.. 1
phanispal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Ποια Rochefort ήπιες; Η 10 όπως έχω ξαναπεί είναι από τις καλύτερες μπύρες στον κόσμο. 1
petros71 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δυστυχως φανη δεν την εχω πιει προσπαθω ομως προς το παρον αρεσκομαι να ανοιξω μια erdinger ....και να χαλαρωσω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα