steliospal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Όπως είπα , τη συγκεκριμένη μου την έδωσε φίλος. Δε θα τη βρεις εύκολα εδώ. Οκ, αν δεν υπάρχει πρόβλημα θα τα πω μαζεμένα : Αθήνα δοκιμάστε Local Pub που φέρνει και μπυρόνια εκτός βελγίου - Γερμανίας που είναι τα κλασσικά (Αμερική, Αγγλία, Ελλάδα) . Μάλιστα το Π/Σ έχει και event. Τσεκάρετε. Ενίοτε φέρνει και το beer factory καμία καλούτσικη (founder's , sierra nevada & southern tier ,brewdog έχει πάρει το μάτι μου , αλλά τις southern tier ειδικά τις τσιμπάει) Για Θεσ/νίκη έλεγα για το Beer-store (και εκεί θυμάμαι έχω δει τη southern tier) και το ΙΡΑnema που δεν έχω αξιωθεί να πάω ακόμα Αν παίζει πρόβλημα, μοντς σβήστε. 1
flik Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 και το δικό σας φέρνει καλούδια και κατα καιρούς πολύ καλά πράγματα αντίστοιχα με το δικό μας. Για την ακρίβεια έχω 2 υπ'όψιν στη Θεσ/νίκη . Ένα που είναι κάβα-μαγαζί και άλλο ένα μπαράκι που είναι στου διαόλου και μάλιστα κατα καιρούς φιλοξενεί κάτι τρομερά βαρελάκια (De molen) και κουμπώνει και βαρελάκια απο Homebrewers. Αν δε ξέρεις κάποιο απο τα 2 pm me. Υ.γ. η Sierra nevada είναι εγγύηση. Eγώ έχω δοκιμάσει την Site: http://www.ratebeer.com/beer/sierra-nevada-torpedo-extra-ipa/59261/">Τοrpedo που είναι τρομερή. Εσύ λες για Site: http://www.ratebeer.com/beer/sierra-nevada-stout/367/">αυτήν ; Αν ναι, φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα Α όχι τελικά τώρα που το έψαξα porter ήταν. http://beeradvocate.com/beer/profile/140/279
zizu10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο καλό και κυρίως οικονομικό "στέκι" για μπύρα που θέλω να πάω με κάτι φίλους??? Σημείωση : Αθήνα και κατά προτίμηση Κέντρο & Νοτιοδυτικά - Επίσης, δεν μας ενδιαφέρει η τρελή ποικιλία, απλά να έχει κάποιες αξιόλογες και "γνωστές" σχετικά μπύρες.
phanispal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εννοείς μπυραρία φάση που θα βρεις πραγματικές μπύρες, ή ουζερί/καφενείο/καφετέρια που έχει Amstel/Heineken/Kaiser, άντε και καμια Erdinger;
zizu10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εννοείς μπυραρία φάση που θα βρεις πραγματικές μπύρες, ή ουζερί/καφενείο/καφετέρια που έχει Amstel/Heineken/Kaiser, άντε και καμια Erdinger; Fixed Θα ήθελα μπυραρία φάση με αξιόλογες μπύρες που τις έχουν πάνω-κάτω όλες οι μπυραρίες αλλά δεν με ενδιαφέρει αν θα έχει 50 και όχι 100 διαφορετικές ποικιλίες μιας και δεν πρόκειται να το ψάξουμε τόσο - περισσότερο για την κατάσταση πάμε.. 1
phanispal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Στα νότια προάστια που γνωρίζω σε μεγαλύτερο βαθμό, δε μπορείς να πεις ότι παίζει οικονομικό στέκι. Εξάλλου το περισσότερο χρήμα στις μπυραρίες φεύγει στο φαΐ, που κατά τη γνώμη μου είναι άκυρο ούτως ή άλλως. Σε μπύρες όμως μπορείς να βρεις καλές τιμές ανα μπυραρία, ανά είδος όμως. Π.χ. στο Ερωτηματικό (Αργυρούπολη) την τελευταία φορά που πήγα είχε τη βαρελίσια La Trappe Quadrupel 3.50€/ποτήρι (250ml). Παλιότερα την είχε 4.50€. Το Βάλε Βάλε την έχει 5€, ενώ το λίτρο το έχει 12€. Στη Γλυφάδα οι τιμές ανεβαίνουν.
zizu10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Αργυρούπολη είναι αρκετά μακριά, μέχρι Νεα Σμύρνη μπορούμε αλλά απ'ότι είδα με 2-3 μπύρες ο καθένας και μια ποικιλία θα βγει 25+ το άτομο που είναι αρκετά... Εμείς κυρίως Βεργίνα-Ζέος πίνουμε, υπάρχει κάποιο στέκι με σχετικές μπύρες στις περιοχές αυτές;;;
phanispal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ζέος κάπου έχει στην Ηλιούπολη απ' ότι μου 'χουν πει, θα ρωτήσω και θα σου πω. Κοίτα, όταν η μπύρα έχει κατά μέσο όρο 6€, αν θες να πιεις τρεις και να τσιμπήσεις και κάτι, ε λογικό το 25άρι. Τώρα που είναι χειμώνας δοκιμάστε καμια μοναστηριακή που είναι πιο βαριές και πίνονται και μόνες τους σαν ποτό, όπως τη La Trappe που προανέφερα. Στις 3 αρχίζεις να κουδουνίζεις, οπότε οι δύο σε βγάζουν άνετα αν δεν πίνεις πολύ. Προσωπικά προτιμώ να έχω φάει από πριν και να βγαίνω να πιω μπύρα χαλαρά, χωρίς πιάτα, πιατέλες και μαχαιροπήρουνα μπροστά μου. Βεργίνα (μπουκάλι) έχει και στη Λαδόκολλα πάντως, στον Ασύρματο, εκεί στο στενάκι, αλλά εκεί δεν είναι μπυραρία. Βέβαια είναι πολύ οικονομικό μέρος, τόσο για να πιεις, όσο και για να φας.
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο καλό και κυρίως οικονομικό "στέκι" για μπύρα που θέλω να πάω με κάτι φίλους??? Σημείωση : Αθήνα και κατά προτίμηση Κέντρο & Νοτιοδυτικά - Επίσης, δεν μας ενδιαφέρει η τρελή ποικιλία, απλά να έχει κάποιες αξιόλογες και "γνωστές" σχετικά μπύρες. Beerhof Πλατεία Εξαρχείων. Φτηνό, αξιοπρεπής ποικιλία, όχι ότι πιο γαμάτο εσωτερικά αλλά πάνω του ανεκτού. 1
Getta Robo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο καλό και κυρίως οικονομικό "στέκι" για μπύρα που θέλω να πάω με κάτι φίλους??? Σημείωση : Αθήνα και κατά προτίμηση Κέντρο & Νοτιοδυτικά - Επίσης, δεν μας ενδιαφέρει η τρελή ποικιλία, απλά να έχει κάποιες αξιόλογες και "γνωστές" σχετικά μπύρες. pulp στο Κουκακι http://www.pulpbeer.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=27&Itemid=21&lang=el
petros71 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 N.Φιλαδελφεια πρν την πρωτη πλατεια οπως ανεβαινουμε την δεκελειας εχει απο ολα και αμστελ και λατραπ και φραντισκεινερ κλπ κλπ
kuzko21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο καλό και κυρίως οικονομικό "στέκι" για μπύρα που θέλω να πάω με κάτι φίλους??? Σημείωση : Αθήνα και κατά προτίμηση Κέντρο & Νοτιοδυτικά - Επίσης, δεν μας ενδιαφέρει η τρελή ποικιλία, απλά να έχει κάποιες αξιόλογες και "γνωστές" σχετικά μπύρες. barley cargo , οδος Κολοκοτρωνη - Αθηνα. μεγαλη ποικιλια , φθηνα βαρελια καλα και φθηνα μεζεδακια.
phanispal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Αναφέρετε και καμια τιμή αν θυμάστε ρε παίδες. 1
zizu10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ζέος κάπου έχει στην Ηλιούπολη απ' ότι μου 'χουν πει, θα ρωτήσω και θα σου πω. Κοίτα, όταν η μπύρα έχει κατά μέσο όρο 6€, αν θες να πιεις τρεις και να τσιμπήσεις και κάτι, ε λογικό το 25άρι. Τώρα που είναι χειμώνας δοκιμάστε καμια μοναστηριακή που είναι πιο βαριές και πίνονται και μόνες τους σαν ποτό, όπως τη La Trappe που προανέφερα. Στις 3 αρχίζεις να κουδουνίζεις, οπότε οι δύο σε βγάζουν άνετα αν δεν πίνεις πολύ. Προσωπικά προτιμώ να έχω φάει από πριν και να βγαίνω να πιω μπύρα χαλαρά, χωρίς πιάτα, πιατέλες και μαχαιροπήρουνα μπροστά μου. Βεργίνα (μπουκάλι) έχει και στη Λαδόκολλα πάντως, στον Ασύρματο, εκεί στο στενάκι, αλλά εκεί δεν είναι μπυραρία. Βέβαια είναι πολύ οικονομικό μέρος, τόσο για να πιεις, όσο και για να φας. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με τις μοναστηριακές, μάλλον έτσι θα το κάνουμε... Η Λαδόκολλα πόσο περίπου την έχει τη Βεργίνα??? (Δεν σκοπεύω να πάω άμεσα αλλά έχω ακούσει και από άλλους για φθηνές τιμές στο συγκεκριμένο μαγαζί..) Beerhof Πλατεία Εξαρχείων. Φτηνό, αξιοπρεπής ποικιλία, όχι ότι πιο γαμάτο εσωτερικά αλλά πάνω του ανεκτού. Από Εξάρχεια δεν ξέρω καθόλου και είναι λίγο δύσκολο να πείσω και τους άλλους να πάμε... pulp στο Κουκακι http://www.pulpbeer.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=27&Itemid=21&lang=el Φίλε μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η μπυραρία, σε καλό μέρος και λογικές τιμές!!! Θα την επισκεφθώ άμεσα... N.Φιλαδελφεια πρν την πρωτη πλατεια οπως ανεβαινουμε την δεκελειας εχει απο ολα και αμστελ και λατραπ και φραντισκεινερ κλπ κλπ Πέτρο άμα μου έλεγες και ένα όνομα να το ψάξω θα βοηθούσες ακόμα περισσότερο.. barley cargo , οδος Κολοκοτρωνη - Αθηνα. μεγαλη ποικιλια , φθηνα βαρελια καλα και φθηνα μεζεδακια. Μετά από λίγο ψάξιμο αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η πρώτη μου επιλογή. Διάβασα πολύ καλά πράγματα και μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση!!! BeeRock. Πολύ μακριά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα