steliospal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Xθες δοκίμασα την Christmas ParadoxΌμορφα αρώματα (βύσσινο;ρούμι, σταφίδα) , "χειμωνιάτικη" γεύση με βελτίωση όσο περνάει η ώρα και ζεσταίνεται με το ρούμι να κυριαρχεί. Πολύ καλή για τους fan του είδους 1
petros71 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 χθες δοκιμασα την εορταστικη του γαιδαρου ..δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσε ..απλα δεν εχω συνηθισει το μελι που αφηνει στο τελος. Λιγο ακριβη να συμπηρωσω ..επισης το μπουκαλι της αμστελ πιλσενερ δεν εχει σχεση με το κουτακι.
steliospal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ποιά εορταστική έχει βγάλει η donkey ;;;;
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 King Goblin... Καλή γεύση αλλά δεν μου άφησε ιδιαίτερη εντύπωση... Fuller's London Porter Την κατανάλωσα μαζί με μία BBQ Pizza... Απλά εξαιρετική για αυτή την γεύση (και για τα γούστα μου φυσικά)!
flik Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχω πιει καμία Fuller's και ξέρω οτι γενικά είναι πολύ καλές. Προχθές ξαναήπια την Gulden Draak, μου άρεσε πιο πολύ απο τη πρώτη φορά πέρυσι καλοκαίρι που την ήπια. Ίσως αυτή τη φορά ήταν σε καλύτερη θερμοκρασία ή πιο καλά συντηρημένη ή είχα καιρό να πιω καλή μπύρα, αλλά πραγματικά μου άρεσε πολύ.
steliospal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 King Goblin... Καλή γεύση αλλά δεν μου άφησε ιδιαίτερη εντύπωση... Fuller's London Porter Την κατανάλωσα μαζί με μία BBQ Pizza... Απλά εξαιρετική για αυτή την γεύση (και για τα γούστα μου φυσικά)! Σύμφωνώ για την King Goblin, όπως κ την hobgoblin, τις θεωρώ μάλλον υπερτιμημένες. Όσο για την πόρτερ, προσωπικά δεν θα την κατανάλωνα με BBQ πίτσα, αλλά έχω πιεί stout, που την πρότεινε να συνοδεύσει κάρυ, οπότε περι ορέξεως... Οι fullers γενικά πάντως είναι όντως καλές μπύρες. Η Gulden Draak είναι πολύ βελγίλα για τα γούστα μου, αλλά γενικά επίσης έχει πολύ καλές Πηγή: http://www.ratebeer.com/beer/gulden-draak/3958/">κριτικές
phanispal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Λογικό μου ακούγεται, η Gulden Draak είναι «χειμωνιάτικη» μπύρα 1
steliospal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Λογικό μου ακούγεται, η Gulden Draak είναι «χειμωνιάτικη» μπύρα Ισχύει, γενικά οι ψηλότερες σε αλκόολ με γεμάτο σώμα δεν κατεβαίνουν εύκολα το καλοκαίρι. Ακόμα και το χειμώνα, 300 ml, δύσκολα το 0,5 l . 1
petros71 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 εχεις δικιο στελιος, οσο για τον γαιδαρο http://beeramatismoi.blogspot.gr/2012/12/no-comments-crazy-donkey-christmas-ipa.html εδω την ειδα και πηγα και την αγορασα στον βασιλοπουλο φυσικα...δυσκολα την βρισκεις σε αλλα σουπερ και βεβαια δεν κανω διαφημιση απλα αναφερω οτι εκει την βρηκα. Αλφα με λουκανοφασολαδα σημερα ..inside κοκκινη πιπερια για τους μυημενους του εθνικου μας φαγητου...μετα τυμπανοκρουσιας!!!
steliospal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δεν πρόκειται για χριστουγεννιάτικη έκδοση ρε σύ, μία απλή ΙΡΑ είναι που την έχουν κάνει ρούντολφ για πλάκα. Εμένα πάντως η ΙΡΑ της donkey μου άρεσε αρκετά (όπως και η lager που βγάλανε σε συνεργασία με τον φίλο homebrewer Παναγιώτη, για όποιον την πρόλαβε).
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Οι μπύρες Fuller's δεν ξέρω τι φήμη έχουν.... όμως την London Pride που έχω επίσης δοκιμάσει την πίνω συχνά πυκνά σκέτη αλλά και με φαγητό (ειδικά για μακαρονάδες με άσπρη σάλτσα).
Lucifer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάντως αν έπινα μπύρα με τέτοιο όνομα, θα ντρεπόμουν να το πω παραέξω. 2
steliospal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 @ timon, στη λόκαλ τις πέτυχες αυτές; Η london pride , προσωπικά δε με τρελαίνει , όχι οτι είναι άσχημη , αλλά παίζουν καλύτερες
petros71 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Λογικό μου ακούγεται, η Gulden Draak είναι «χειμωνιάτικη» μπύρα Μαρεσει και εμενα πολυ, οταν βρεθηκα πραγα παρολο που ηταν χειμωνας, να παρετε τις γυναικες σας και να πατε, πιναμε κrucovise και urguel και εκεινο το κρασι το κοκκινο το καφτο !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα