Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα με ενοχλουν οι τραπεζες το κρατος που ειναι γεματο λαμογια ..η αθηναικη αλλα και αλλες εταιρειες, για να μην νομιζετε οτι εχω κολημα μαζι της,  τουλαχιστον επενδυει οταν οι ιδιοι οι πολιτικοι θεωρουν την ελλαδα καμμενο χαρτι ...οσο για τα προιοντα δεν εχουμε συνειδητοποιησει ποση δυναμη εχουμε ως αγοραστικο κοινο ..τωρα ειναι αργα

Δημοσ.
Ε ναι, κι αφού είναι αργά, δε χρειάζεται ν' αλλάξουν οι συνήθειές μας, ας συνεχίσουμε να πίνουμε κάτουρα.

Χμμ... λογικό...

Να αλλαξουμε φανη μου, αν μου επιτρεπεις το μου, να δοκιμαζουμε τα παντα ετσι μονο θα καταλαβουμε ποια τελικα μπίρα μας αρεσει περισοτερο. ειτε ειναι αλφα ειτε ζεος ειτε βεργινα ειτε εισαγομενη

Να αλλαξουμε φανη μου, αν μου επιτρεπεις το μου, να δοκιμαζουμε τα παντα ετσι μονο θα καταλαβουμε ποια τελικα μπίρα μας αρεσει περισοτερο. ειτε ειναι αλφα ειτε ζεος ειτε βεργινα ειτε εισαγομενη

Η Ζεος η κραφτ η βεργινα weiss η αμστελ πριμιουμ η σαντορινια με το μελι η πειραικη προσωπικα για μενα δεν ειναι κατουρα

Δημοσ.

Με εξαίρεση το Καρφούρ ( διότι δεν προλαβαίνω να πάω ως εκεί , αν δω οτι ζορίζομαι οκ , θα πάω ) ξέρει κανείς καμιά κάβα στην Θεσσαλονίκη ( ή τεσπα κάποιο μαγαζί) που μπορώ να βρω Grand Prestige και να τσιμπήσω καμια 4δα Kozel ;

Επίσης ψάχνω για μπυροπότηρα με φίρμες , Kozel συγκεκριμένα , όχι εκείνα με το τυπωμένο σήμα αλλά το ανάγλυφο ..

Παίζει να μπορώ να πα΄ρω απο κάπου ;

Δημοσ.

Χμ ... Θυμάσαι μήπως αν πήρε το μάτι σου , ποια έχει ;

Εννοώ , μια φορά που την πήρα σε μαγαζί , μου έφεραν την "εκδοση" σε ένα πήλινο που κλείνει με φελλό . Είδα παίζει και σε γυάλινο μπουκάλι ... Παίζει να έχει καμιά απόκλιση-διαφορά στην γεύση ;

Δημοσ.

Σε όσους βρίσκονται στην Αθήνα, μπορώ να προτείνω την μπυραρία TAR στην Ηρακλείου στα Πατήσια. 

Αρκετά καλό (έως πολύ καλό) περιβάλλον, λογικές τιμές, ωραία φαγητά για συνοδεία και μέτρια προς καλή ποικιλία μπυρών. Όσοι ασχολούνται με το άθλημα σίγουρα θα έχουν ένα 25% των ονομάτων που δεν έχουν δοκιμάσει. 

Δοκίμασα την Gouden Carolous και την Aventinus. 

Η πρώτη περίεργη και αρκετά "κρασάτη" ενώ η δεύτερη δεν μου άρεσε για σταρένια. 

Δημοσ.

Χμ ... Θυμάσαι μήπως αν πήρε το μάτι σου , ποια έχει ;

Εννοώ , μια φορά που την πήρα σε μαγαζί , μου έφεραν την "εκδοση" σε ένα πήλινο που κλείνει με φελλό . Είδα παίζει και σε γυάλινο μπουκάλι ... Παίζει να έχει καμιά απόκλιση-διαφορά στην γεύση ;

Η αλήθεια είναι ότι πάει αρκετός καιρός που δεν έχω πάει στο μαγαζί και δεν είμαι καν σίγουρη τι παίζει με την κάβα του. Προ εξαμήνου είχε και τις τρεις βερσιόν χερτσογκ που ψάχνεις, μικρό γυάλινο, 700άρι γυάλινο και πήλινο με φελλό θαρρώ. Διαφορά γεύσης δε νομίζω ότι έχει, όχι για τους δικούς μου γευστικούς κάλυκες τουλάχιστον αν και για τους μυστες, αυτή στο πήλινο έχαιρε μεγαλύτερης εκτίμησης.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι πάει αρκετός καιρός που δεν έχω πάει στο μαγαζί και δεν είμαι καν σίγουρη τι παίζει με την κάβα του.

'Ελα ρε πατρίδα!Σα τα χιόνια.Που είσαι εσύ χαμένη?Να σου πω για πρότεινε κάποιο καλό μαγαζί στα Σέρρας να το παίζω μούρη.Αν κ σνομπάρω επιδεικτικά το αλκοόλ χώσε κάποιο αξιόλογο μαγαζί που μπορεί να με κάνει να αλλαξοπιστήσω αν ποτέ επισκεφτώ τα πάτρια εδάφη.

Δημοσ.

'Ελα ρε πατρίδα!Σα τα χιόνια.Που είσαι εσύ χαμένη?Να σου πω για πρότεινε κάποιο καλό μαγαζί στα Σέρρας να το παίζω μούρη.Αν κ σνομπάρω επιδεικτικά το αλκοόλ χώσε κάποιο αξιόλογο μαγαζί που μπορεί να με κάνει να αλλαξοπιστήσω αν ποτέ επισκεφτώ τα πάτρια εδάφη.

Αν μιλάμε για μπυραρία, ο Λυκίσκος είναι ένα αξιόλογο μαγαζί στις Σέρρες. Από ποικιλία στις μπύρες μην περιμένεις και πάρα πολλά βέβαια.

https://maps.google.com/maps?daddr=41.08895019145477,23.547252416610718

Δημοσ.

Γκαρνέλ , thanks ρε συ ..! Πήγα και έκανα την δουλειά μου !

Αλλα γαμώτο , έβαλα 2 Kozel στην κατάψυξη το βράδυ και το πρωΐ τις βρήκα σκασμένες ! :( Δεν ήξερα πως και τα γυάλινα δεν βαστάνε .. απο το πωμα ανοιξαν

Δημοσ.

Άσε, άσε, χαμένη στο διάστημα όντως. Καλέ εγώ από χωριό είμαι, τι μαγαζιά... Δεν έχω ιδέα, στο μπρίκι πήγα μερικές φορές και σε ένα άλλο στην παραδίπλα γωνία. Να φας καβουρμά παγγαίου αν πας πάντως, φέτος δοκίμασα πρώτη φορά (!) και έπαθα σοκ.

@Αdon1s, παρακαλώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απο οτι διαβαζω ολοι οι μπυροφιλοι περασαν καλα ....σας ευχομαι υγεια ευτυχια δημοκρατια και δημιουργια ..ανυπομονω να δοκιμασω το καινουργιο απο την τηνο της τσοκλη ..για τωρα δοκιμαζω απακι κρητικο οχι με ρακι αλλα με αλφα....πολυ καλησπερα σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...