freedubus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ο βασιλόπουλος έχει -25% στα κρασιά μέχρι αύριο, προλάβετε.
steliospal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Προσωπικά πιστεύω (λανθασμένα ή όχι, δεν ξέρω) ότι έθιξε το θέμα του "ελιτισμού". Δεν διαφωνώ με την θεωρία του "ανθεκτικότερου", αλλά όχι στη γνώση πάνω σε ένα hobby. Έτσι, μπορεί κάποιοι να μην γνωρίζουν για μπύρες. Να μην έχουν τον χρόνο να ψάξουν. Να μην, να μην, να μην. Δε συμφωνώ σε αυτό που λες (οκ , δεν σχολιάζω καν για το σκότισμα του έρωτα κτλ κτλ) . Σε οποιοδήποτε hobby μπορείς να κάτσεις να ψαχτείς λίγο ή και όχι, επιλογη σου . Με την ίδια λογική , να μη μας σκοτίζουν τον έρωτα για τα pc, όσα ξέρουμε , ξέρουμε, να μη μας σκοτίζουν για τα αθλήματα και τα ποδοσφαιρικά, σιγά μωρέ, μπάλα είναι , και για τη μουσική που είναι χόμπυ, γιατί να ψαχτείς και να βρεις ωραία συγκροτήματα. Αν δε γουστάρεις να το κάνεις , δεν έχεις χρόνο, λεφτά κτλ κτλ ΟΚ , αλλά μη σου φαίνεται και περίεργο που κάποιοι ασχολούνται παραπάνω απ' όσο το να πίνεις αμστελ/χάινεκεν.
Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δε συμφωνώ σε αυτό που λες (οκ , δεν σχολιάζω καν για το σκότισμα του έρωτα κτλ κτλ) . Σε οποιοδήποτε hobby μπορείς να κάτσεις να ψαχτείς λίγο ή και όχι, επιλογη σου . Με την ίδια λογική , να μη μας σκοτίζουν τον έρωτα για τα pc, όσα ξέρουμε , ξέρουμε, να μη μας σκοτίζουν για τα αθλήματα και τα ποδοσφαιρικά, σιγά μωρέ, μπάλα είναι , και για τη μουσική που είναι χόμπυ, γιατί να ψαχτείς και να βρεις ωραία συγκροτήματα. Αν δε γουστάρεις να το κάνεις , δεν έχεις χρόνο, λεφτά κτλ κτλ ΟΚ , αλλά μη σου φαίνεται και περίεργο που κάποιοι ασχολούνται παραπάνω απ' όσο το να πίνεις αμστελ/χάινεκεν. Εάν κατάλαβα καλά την απάντησή σου, τότε δεν έχει σχέση αυτό που λες με ό,τι σχολιάζω εγώ. Δεν έθιξα την όρεξη μερικών να κάτσουν να ασχοληθούν περισσότερο από κάποιον άλλο για κάτι. Αυτό και λογικό είναι και επόμενο. Έθιξα όμως το γεγονός πως μερικοί εξ αυτών κατακρίνουν όσους δεν το κάνουν ή παρουσιάζουν συμπεριφορά υποτίμησης και τουπέ σε όσους δεν το κάνουν. Δεν αναφέρομαι όμως σε όσους και δεν θέλουν να ασχοληθούν και "πάνε" περισσότερο από όσο "φτάνει η κουβέρτα" τους. Και όπως ήδη έγραψα πιο πριν, σε μερικούς αρέσει περισσότερο μία μπύρα περιπτέρου από όσο οποιαδήποτε άλλη. Γιατί αυτό να είναι κατακριτέο; Υ.Γ. Και όχι, δεν είμαι σε αυτούς που δεν ασχολούνται.
steliospal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 To oτι δεν είσαι απο αυτούς που ασχολούνται φαίνεται και δεν το λέω για να σε υποτιμήσω . Το ρατσισμό που περιγράφεις ,αυτών που το παίζουν σνομπ εναντίων αυτών που πίνουν συνηθισμένες μπύρες , προσωπικά δεν τον έχω συναντήσει πουθενά (εκτός ίσως απο το χώσιμο του Lucifer) και δεν ξέρω γιατί αναφέρθηκε εξ'αρχής αλλά τέσπα. Aπο την άλλη όμως έχω συναντήσει το αντίθετο , την ενόχλησή σου εναντίον κάποιου που προτιμάει κάτι άλλο απο τα κλασικά λαγκερόζουμα.Αν πας λίγα ποστς πριν θα το δεις. αυτό που έγραψες: "Δεν αναφέρομαι όμως σε όσους και δεν θέλουν να ασχοληθούν και "πάνε" περισσότερο από όσο "φτάνει η κουβέρτα" τους. " δεν το πιάνω και δεν ξέρω που αναφέρεσαι. Πάντως ,(και αυτό μου τη σπάει) νομίζω οτι υπάρχει λαός που δεν έχει πιεί παραπάνω μπύρες γιατί μένει στα ίδια απο συνήθεια , ενώ μπορεί να του αρέσει κάποια άλλη περισσότερο . Σε αυτούς αναφέρεται ο Λούσυ θαρρώ.
phanispal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Timon, δες το κι αλλιώς: Ναι μεν είναι δικαίωμα του καθενός να πίνει κάτουρα τύπου Amstel, αλλά απ' τη στιγμή που αυτός ο καθένας είναι η πλειοψηφία, τουλάχιστον στη χώρα μας, παίρνει και τους υπόλοιπους η μπάλα. Η μπύρα στη χώρα μας είναι πανάκριβη. Και όχι, δε φταίει μόνο ο ΦΠΑ που ανέβηκε τα τελευταία χρόνια, ούτε οι φόροι. Πάντα ήταν ακριβή, τόσο τα κάτουρα, όσο και η καλή μπύρα. Αν ο κόσμος ήξερε 5 πράγματα παραπάνω, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για όλους. Και αυτό ισχύει για όλα, όχι μόνο για τη μπύρα. Τόσα χρόνια η Αθηναϊκή έχει το μονοπώλιο, τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει πέσει το ποσοστό της, και πάλι όμως παίζει μόνη της μπάλα και εξακολουθεί να παίζει τα «παιχνιδάκια κάτω απ' το τραπέζι». Έχω δει μπροστά μου στο supermarket έναν να θέλει να αγοράσει μπύρα. Βλέπει την 8άδα κουτάκια των 330ml τη Βεργίνα στα 4.20€, την κοιτάει για 2" και παίρνει κουτάκια Amstel τελικά, που και χειρότερη μπύρα είναι, και πιο ακριβή. Μετά λέμε «εμένα δε με επηρεάζει η διαφήμιση, είμαι κύριος του εαυτού μου εγώ». Γενικότερα, ισχύει το knowledge is power, τώρα αν κάποιοι δε βλέπουν σοβαρά κάποια πράγματα για τα οποία παρεμπιπτόντως πληρώνουν και επιλέγουν να μην ασχοληθούν, είναι δικαίωμά τους, με αρνητικές συνέπειες δυστυχώς. 1
Lucifer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως στο δικό μου ποστ δε μίλησα για όσους δεν την ψάχνουν. Δεν φέρει κανείς την υποχρέωση να έχει πάρει βαρελάδα τα μοναστήρια του Βελγίου για να μπορεί να πίνει μπύρα. Κι εγώ πχ δεν έχω ιδέα από βίσκια, 5 μάρκες να 'χω δοκιμάσει και έχω κορώνα το λαγκαβούλιν που άλλος που 'χει ψαχτεί μπορεί να το βλέπει και να γελάει. Αλλά εδώ μας λέει ο πέτρος ότι μπαίνει σε forum που ασχολείται αποκλειστικά με μπύρες και του την είπανε επειδή αναφέρει άμστελ. Ε ναι ρε φίλε, είναι σα να κάνουμε συζήτηση για λαμποργκίνι και να μπαίνει ένας και να μας λέει πόσο γαμάει το yugo του. Κι εδώ ακόμα που είναι απλώς ένα εξειδικευμένο τόπικ (και όχι ολόκληρο φόρουμ/σάητ) που θα πούμε και για καμιά προσφορά του λιντλ αυτή τη βδομάδα για φθηνό κάτουρο, η συμμετοχή του συγκεκριμένου είναι "σήμερα Τσέλσι-Άρσεναλ με γαύρο πλακί και άμστελ" "σήμερα σπίτι για Εδεσσαΐκό-Καρδάμαινα με πράσινη και ύστερα Αιολικός-Αετός Χαμοστέρνας με φιξ". Κι εγώ αυτή τη στιγμή μια κάηζερ πίνω, αλλά θα ντραπώ να το ποστάρω (για 18η φορά) κάτω από τον άλλο που λέει για μια trippel που ανακάλυψε και προτείνει για δοκιμή. Όσο για τις κοκκινοπράσινες συγκεκριμένα, δεν είναι τόσο η ποιότητα που με διαολίζει, είναι το κατεστημένο. Μπορεί να ακούγομαι σαν πικραμένος ΑΕΚτζής, αλλά ρε πούστη οκ, σχολείο άμστελ, πάρτυ άμστελ, σαπίλα στην πλατεία άμστελ, αφραγκίες άμστελ, "δεν-ξέρω-τι-να-πάρω-για-την-παρέα" άμστελ, ε α γαμήσου πια, θα πάω στον ογκολόγο και θα μου βρει καρκίνο άμστελ στο τέλος. Και να πω ότι είναι ακόμα 1998, 2012 έχουμε, όλα τα ποζέρια ξέρουν τη λατράπ, τη φραντσισκάνερ και την παουλάνερ, Ε ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΜΣΤΕΛ. Γουστάρεις να την πίνεις, οκ, αλλά σε ποιον μπορεί να το λες και να τον νοιάζει; Είναι σα να γυρνάω και να λέω στον κόσμο "παιδιά, έχω κινητό τηλέφωνο". 2
Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 steliospal, δυστυχώς δύναμαι να συνεχίσω με κάποιον που δεν καταλαβαίνει τι γράφω. Άλλα γράφω, άλλα διαβάζεις. Π.χ. To oτι δεν είσαι απο αυτούς που ασχολούνται φαίνεται και δεν το λέω για να σε υποτιμήσω . Υ.Γ. Και όχι, δεν είμαι σε αυτούς που δεν ασχολούνται. Συγνώμη, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Όσο για την ενόχλησή μου, μπορείς να κάνεις μία παράθεση που να το δείχνει; Πραγματικά είμαι περίεργος... @phanispal και Lucifer ΟΚ, point taken
steliospal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 To "δεν" δε το είδα οκ γράψε λάθος, αν ασχολείσαι μπράβο σου. Πιθανώς να κατάλαβα λάθος . Πάντως δεν είμαι εδώ για να συγκρίνω "δείκτη ψαξίματος" όπως λες κι εσύ . Για την ενόχλησή σου , για να σου φύγει η περιέργεια αναφερόμουν σε αυτο: Και πόσο δείκτη "ψαξίματος" έχει όποιος πιει IPA; Όποιος πιει imperial stout; Άλλα είδη δίνουν άλλα "+" στον δείκτη αυτό; Επίσης, το να απλά γουστάρει κανείς και όχι να τον νοιάζουν "ψαξίματα" κλπ παίζει ή ντε και καλά θα μας ζαλίσουν τα @@ τα "ψαξίματα" και σε αυτό το μεράκι; Γιατί η μόνη αναφορά σε αυτή τη λέξη είναι στο post από πάνω μου... Δεν θέλω να φάω το thread με τη διαφωνία μας, αν θέλεις στείλε μου pm να το συζητήσουμε. @ Lucy , το οτι δεν τη λέει κανείς σε κανέναν το αναφέρω γιατί ενώ ασχολούμαι και παρακολουθώ τα σχετικά λίγα φόρουμ/μπλογκς που έχουν να κάνουν με τη μπύρα, λίγος κόσμος μπαίνει σε ένα τέτοιο φόρουμ για να πει οτι πίνει Αμστελ (οκ εκτός απο κάτι τρόλλια) . Ακόμα και αν το κάνει όμως, απο την εμπειρία μου στα φόρουμ/μπλογκς , αν κάποιος λέει οτι πίνει άμστελ /χάινεκεν και οτι θέλει να δοκιμάσει κάτι παραπάνω , δεν τον κοροϊδεύει κανείς. Ίσα ίσα που τα παιδιά προσφέρουν τις γνώσεις-απόψεις τους με πολύ καλή πρόθεση και απλόχερα και δεν ειρωνεύονται-κοροϊδεύουν. @phanis είναι αλήθεια αυτό που λες και συμφωνώ απόλυτα οτι καλό είναι να τη ψάχνεις γενικά λίγο παραπάνω. Πολλές φορές βέβαια αν βγείς σε ένα μπαρ πχ οι επιλογές είναι μονόδρομος , οπότε εκεί δε φταίει μόνο ο καταναλωτής-δέκτης της διαφήμισης. Αν όμως έχει Ζέος και άμστελ και πίνεις άμστελ γιατί την έχεις συνηθίσει , δεν το δικαιολογώ.
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μάλιστα... Δηλαδή αυτό: Για την ενόχλησή σου , για να σου φύγει η περιέργεια αναφερόμουν σε αυτο: Και πόσο δείκτη "ψαξίματος" έχει όποιος πιει IPA; Όποιος πιει imperial stout; Άλλα είδη δίνουν άλλα "+" στον δείκτη αυτό; Επίσης, το να απλά γουστάρει κανείς και όχι να τον νοιάζουν "ψαξίματα" κλπ παίζει ή ντε και καλά θα μας ζαλίσουν τα @@ τα "ψαξίματα" και σε αυτό το μεράκι; Γιατί η μόνη αναφορά σε αυτή τη λέξη είναι στο post από πάνω μου... Δεν θέλω να φάω το thread με τη διαφωνία μας, αν θέλεις στείλε μου pm να το συζητήσουμε. Απαντάει σε αυτό; Aπο την άλλη όμως έχω συναντήσει το αντίθετο , την ενόχλησή σου εναντίον κάποιου που προτιμάει κάτι άλλο απο τα κλασικά λαγκερόζουμα.Αν πας λίγα ποστς πριν θα το δεις. Δηλαδή λέγοντας ξεκάθαρα το πόσο ενάντιος είμαι σε όποιον το παίζει ψαγμένος επειδή ήπιε κάτι άλλο με κάνει ενάντιο σε όποιον προτιμάει κάτι άλλο από τα κλασικά λαγκερόζουμα; Εάν ναι, τότε πραγματικά έχεις κάποιο πρόβλημα να καταλάβεις τι λέει ο άλλος... τέτοιο που εμένα προσωπικά με κουράζει και δεν μπορώ να κάτσω να κάνω συζήτηση. Και δεν τίθεται θέμα διαφωνίας, μιας και δεν έχεις πάρει χαμπάρι (για μία ακόμη φορά) τι γράφεται.
steliospal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ώχου ρε αδελφέ, ειλικρινά, που τη βρίσκεις την όρεξη; είσαι σε ένα τεχνολογικό φόρουμ σε ένα τοπικ που συζητάει για μπύρες, άνοιξε ένα μπυρόνι και τσιλ άουτ Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2012 από steliospal
Lucifer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μπα δε γούεη, το λιντλ ανέβασε ύπουλα-ύπουλα τις γκράφενβάλντερ και είναι πλέον ένα κλικ κάτω από τις βέλτινζ.
petros71 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μπα δε γούεη, το λιντλ ανέβασε ύπουλα-ύπουλα τις γκράφενβάλντερ και είναι πλέον ένα κλικ κάτω από τις βέλτινζ. καλησπερα σας και καλη εβδομαδα ..το αν μια εταιρεια εχει μονοπωλιο ..σε εναν τομεα ενοχλει κανεναν ? α ναι τους ανταγωνιστες της ..ασχολειται κανεις με το ανταγωνιστικο μεταξυ ζυθοποιων ? αν ναι ..πασο λαθος φορουμ λαθος τοπικ λαθος γενικα. Αν δεν ασχολειται και του αρεσει να μοιραζεται εντυποωσεις σχετικα με την μπυρα ειτε ειναι περιπτερου ειτε λαγκεροζουμο ..χαρηκα ειμαι μαζι του .Στεγνωσε το στομα μου ..urguel και krucovise αν και για καποιους λαγκεροζουμα ..συγγνωμη αυτα μου αρεσουν.. Timon, δες το κι αλλιώς: Ναι μεν είναι δικαίωμα του καθενός να πίνει κάτουρα τύπου Amstel, αλλά απ' τη στιγμή που αυτός ο καθένας είναι η πλειοψηφία, τουλάχιστον στη χώρα μας, παίρνει και τους υπόλοιπους η μπάλα. Η μπύρα στη χώρα μας είναι πανάκριβη. Και όχι, δε φταίει μόνο ο ΦΠΑ που ανέβηκε τα τελευταία χρόνια, ούτε οι φόροι. Πάντα ήταν ακριβή, τόσο τα κάτουρα, όσο και η καλή μπύρα. Αν ο κόσμος ήξερε 5 πράγματα παραπάνω, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για όλους. Και αυτό ισχύει για όλα, όχι μόνο για τη μπύρα. Τόσα χρόνια η Αθηναϊκή έχει το μονοπώλιο, τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει πέσει το ποσοστό της, και πάλι όμως παίζει μόνη της μπάλα και εξακολουθεί να παίζει τα «παιχνιδάκια κάτω απ' το τραπέζι». Έχω δει μπροστά μου στο supermarket έναν να θέλει να αγοράσει μπύρα. Βλέπει την 8άδα κουτάκια των 330ml τη Βεργίνα στα 4.20€, την κοιτάει για 2" και παίρνει κουτάκια Amstel τελικά, που και χειρότερη μπύρα είναι, και πιο ακριβή. Μετά λέμε «εμένα δε με επηρεάζει η διαφήμιση, είμαι κύριος του εαυτού μου εγώ». Γενικότερα, ισχύει το knowledge is power, τώρα αν κάποιοι δε βλέπουν σοβαρά κάποια πράγματα για τα οποία παρεμπιπτόντως πληρώνουν και επιλέγουν να μην ασχοληθούν, είναι δικαίωμά τους, με αρνητικές συνέπειες δυστυχώς. Δεν ξερω τι κανει και τι δεν κανει η αθηναικη και η καθε αθηναικη εγω συγγωνμη κιολας αν με το να ψωνισω μια εξαδα αμστελ βοηθω συμπατριωτες μου να μην χασουν την δουλεια τους ναι θα το κανω .
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Ανέφερα την άποψή μου σχετικά με τη ζημιά που έχει προκαλέσει το μονοπώλιο της Αθηναϊκής, τόσο στις τιμές, όσο και στις απόψεις του κόσμου σχετικά με τη μπύρα. Γενικότερα το μονοπώλιο έχει τέτοιου είδους αρνητικές συνέπειες σε πολλές περιπτώσεις. 1
steliospal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 κι εγώ συμφωνώ με τον phanis για τις επιπτώσεις του μονοπωλίου. Με ενοχλεί η μαζικότητα απο συνήθεια και ό,τι αυτό συνεπάγεται (τιμές, μείωση ποιοτητας κ.α.) . @ Πέτρος,Αν αναφέρεσαι σε εμένα , μιας κι εγώ ανέφερα το lagerόζουμο (νομίζω) , προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου το τι πίνεις. Αν πίνεις κάτι και το ευχαριστιέσαι καλά κάνεις και μην ακούς οποιονδήποτε και οτιδήποτε λέω περι μη ποιοτικής ή οποιαδήποτε άλλη βλακεία... Απλά πιστεύω οτι αν πιείς κάποιες άλλες μπορεί και να αναθεωρήσεις , αλλά ξαναλέω επιλογή σου να με αγνοήσεις κιόλας, δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας . Σε αυτό που δεν συμφωνώ είναι η επιλογή μπύρας (και οποιουδήποτε προϊόντος) για να μη χάσει ο κόσμος τις δουλειές του. Προσωπικά θα προτιμήσω ένα ποιοτικό προϊόν , σίγουρα και με συνάρτηση το κόστος και όχι λόγω διαφήμισης ή λόγω "ελληνικότητας" . Ας είναι μάγκας ο Έλληνας να μου πουλήσει καλά προϊόντα και θα τον προτιμήσω έναντι άλλου που επίσης πουλάει καλά προϊόντα. Αν μου δίνει προϊόν που (στα μάτια μου τουλάχιστον) είναι σκάρτο, θα είναι άξιος της μοίρας του για τις επιλογές μου. 1
petros71 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 κι εγώ συμφωνώ με τον phanis για τις επιπτώσεις του μονοπωλίου. Με ενοχλεί η μαζικότητα απο συνήθεια και ό,τι αυτό συνεπάγεται (τιμές, μείωση ποιοτητας κ.α.) .@ Πέτρος,Αν αναφέρεσαι σε εμένα , μιας κι εγώ ανέφερα το lagerόζουμο (νομίζω) , προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου το τι πίνεις. Αν πίνεις κάτι και το ευχαριστιέσαι καλά κάνεις και μην ακούς οποιονδήποτε και οτιδήποτε λέω περι μη ποιοτικής ή οποιαδήποτε άλλη βλακεία... Απλά πιστεύω οτι αν πιείς κάποιες άλλες μπορεί και να αναθεωρήσεις , αλλά ξαναλέω επιλογή σου να με αγνοήσεις κιόλας, δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας . Σε αυτό που δεν συμφωνώ είναι η επιλογή μπύρας (και οποιουδήποτε προϊόντος) για να μη χάσει ο κόσμος τις δουλειές του. Προσωπικά θα προτιμήσω ένα ποιοτικό προϊόν , σίγουρα και με συνάρτηση το κόστος και όχι λόγω διαφήμισης ή λόγω "ελληνικότητας" . Ας είναι μάγκας ο Έλληνας να μου πουλήσει καλά προϊόντα και θα τον προτιμήσω έναντι άλλου που επίσης πουλάει καλά προϊόντα. Αν μου δίνει προϊόν που (στα μάτια μου τουλάχιστον) είναι σκάρτο, θα είναι άξιος της μοίρας του για τις επιλογές μου. στελιο μου αν μου επιτρεπεις δεν ηταν επιθεση σε καναν και για τιποτα για μπυρες μιλαμε γιατι να χαλασουμε τις καρδιες μας? Διαβαζοντας ομως την κουβεντα των δυο φιλων βλεπω τι παιζετε ..μας ενοχλει τελικα το προιον αμστελ κλπ ? η εταιρεια ? δεν εχω καταλαβει σχετικα. δεν εχω προβλημα επισης με τα ελληνικα προιοντα ουτε τα εισαγομενα το τι ειναι ελληνικο ειναι τελικα πολυ μπερδεμενη ιστορια. Απλα και υποκειμενικα για καθε εταιρεια σαν την αθηναικη την νεστλε που καταληγει να κλεινει οπως η κοκακολα η φαγε και αλλες που ερχονται το προβλημα της ανεργιας μεγαλωνει ειναι καθαρα μια υποκειμενικη αποψη. Τελειωνω λεγοντας οτι οταν καποιος ειναι υπολογος για τις πραξεις τους το μονο που περιμενεις ειναι η τιμωρια του. Σχετικα με τα προιοντα που αναφερεις συμφωνω 100 %
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα