petros71 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστω για τις γνωσεις ,macfarland ηπια αλλα δεν τρελαθηκα ...η κοκκινη της κραφτ μου αρεσε περισοτερο αντιθετα η newcastle brown ειναι καλη επιλογη
petros71 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 πειραικη χριστουγεννιατικη δοκιμασε κανειςς? αντε ρε παιδια ..μαυρη ακουω και μονο amstel bock και guinness βλεπω ...
steliospal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά ρίξε μία ματιά Site: εδώ 1
petros71 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά ρίξε μία ματιά Site: http://beeramatismoi...r.html''>εδώ To εχω διαβασει αυτο αλλα το συγκεκριμενο σαιτ ειναι λιγο χρυσαυγιτικο ...αμα εχεις πιει η πινεις αμστελ μυθος αλφα και αλλες ..σε πετανε οξω!! αντε να δουμε τι θα πιουμε το σαββατοκυριακο με το ψητο χερακι .....για weiss με κοβω ..βεργινα μαλλον ...ή φραντζισκανερ ? αφου δεν εχω πληρωθει τι λεω ? θα αμστελωθω !!!
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εάν πάρεις weiss Βεργίνα, μην πάρεις ταυτόχρονα καμία άλλη καλή Weiss (π.χ. Maisel's). Απλά δεν θα πίνεται η Βεργίνα. Αν και με ψητό εγώ θα πρότεινα καμία Brown Ale, ειδικά εάν έχεις καμία sauce τύπου BBQ. Όπου, εάν έχεις τα δύο αυτά, θα ΠΡΕΠΕΙ να ψηθείς να φτιάξεις και καραμελωμένα κρεμμύδια
steliospal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 To εχω διαβασει αυτο αλλα το συγκεκριμενο σαιτ ειναι λιγο χρυσαυγιτικο ...αμα εχεις πιει η πινεις αμστελ μυθος αλφα και αλλες ..σε πετανε οξω!! αντε να δουμε τι θα πιουμε το σαββατοκυριακο με το ψητο χερακι .....για weiss με κοβω ..βεργινα μαλλον ...ή φραντζισκανερ ? αφου δεν εχω πληρωθει τι λεω ? θα αμστελωθω !!! Τα παιδιά των μπυραματιστών , είναι η ζωντανή απόδειξη οτι η μπύρα έχει τόσο "ψάξιμο" και τόσο πολλές και διαφορετικές γεύσεις, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο την "χλίδα" του κρασιού.
petros71 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Τα παιδιά των μπυραματιστών , είναι η ζωντανή απόδειξη οτι η μπύρα έχει τόσο "ψάξιμο" και τόσο πολλές και διαφορετικές γεύσεις, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο την "χλίδα" του κρασιού. Θα συμφωνησω οτι τα παιδια την ψαχνουν πολυ απλα δεν χρειαζεται τοσο κυνηγι συγκεριμενων ετικετων ευρειας καταναλωσης απλα δειχνει εμπαθεια ..και ειναι κακο αυτο σε αντιθεση με τα τοσα χρησιμα που προσφερουν
steliospal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Θα συμφωνησω οτι τα παιδια την ψαχνουν πολυ απλα δεν χρειαζεται τοσο κυνηγι συγκεριμενων ετικετων ευρειας καταναλωσης απλα δειχνει εμπαθεια ..και ειναι κακο αυτο σε αντιθεση με τα τοσα χρησιμα που προσφερουν Έλα ρε Πέτρο, οι μπύρες που έχουν πιεί τα παιδιά , απέχουν έτη φωτός απο τις μαζικές εμπορικές. Αν είχες γευτεί κι εσύ κάτι τόσο διαφορετικό , με αυτό που σου πλασάρουν σαν μπύρα, πιθανώς τα ίδια θα έλεγες. Ακόμα και σπίτι σου μπορείς να φτιάξεις καλύτερη μπύρα απο τις μαζικές. 1
petros71 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Έλα ρε Πέτρο, οι μπύρες που έχουν πιεί τα παιδιά , απέχουν έτη φωτός απο τις μαζικές εμπορικές. Αν είχες γευτεί κι εσύ κάτι τόσο διαφορετικό , με αυτό που σου πλασάρουν σαν μπύρα, πιθανώς τα ίδια θα έλεγες. Ακόμα και σπίτι σου μπορείς να φτιάξεις καλύτερη μπύρα απο τις μαζικές. συμφωνω για το σπιτι θελει μερακι ρε στελιο και εχεις δικιο για τις μαζικες μπυρες αλλα με ενοχλει η στοχοποιηση και η χουντα των ανθρωπων ..δοκιμαζεις π.χ. τιμπερλαντ αξιας 195 € και συγκρινεις με φειδας 60 € ? καταλαβαινεις τι εννοω ? ειναι δυνατον να εχει σχεση η αμστελ με την chimay ή την duvel ?
steliospal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 ειναι δυνατον να εχει σχεση η αμστελ με την chimay ή την duvel ? Προσωπικά προτιμώ να δώσω 1 € παραπάνω για να πιώ μία σεπτεμ πχ (που είναι και ελληνική - ούτε ποσοστά να έπαιρνα - ) παρά να πιω μία πράσινη/αμστελ. Μη με παρεξηγείτε, αν κάτσει θα την πιώ την φτηνόμπυρα, αλλά όταν έχω επιλογές δε θα τη προτιμήσω. 3
petros71 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Προσωπικά προτιμώ να δώσω 1 € παραπάνω για να πιώ μία σεπτεμ πχ (που είναι και ελληνική - ούτε ποσοστά να έπαιρνα - ) παρά να πιω μία πράσινη/αμστελ. Μη με παρεξηγείτε, αν κάτσει θα την πιώ την φτηνόμπυρα, αλλά όταν έχω επιλογές δε θα τη προτιμήσω. Δηλαδη δεν διαφωνεις ? δεν συγκρινουμε μπυρες ευρειας με περιορισμενης καταναλωσης. Η αμστελ και η πρασινη γιατι δεν ειναι ελληνικες ? τοσα χρονια δεν ειναι στην ελλαδα ? με εγκαταστασεις με εργοστασια.
steliospal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Φυσικά και όχι . Δε συγκρίνεις βούρτσες με... 2
petros71 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 ετσι φιλε στελιο συμφωνω, να μην κοροιδευουμε ομως αυτους που ειτε δεν ενημερωνονται ειτε γουσταρουν να συνεχισουν να πινουν ειτε αμστελ πρασινη μυθος λεβενμπροι καιζερ κλπ. ειναι χειροτερο να ενημερωνεις και ταυτοχρονα να ξεφτυλιζεις στο ονομα ενος προιοντος ανθρωπους. 1
Lucifer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί να μη τους κοροϊδεύουμε. Όταν μπορείς να πιεις κάηζερ (που δεν είναι και η επιτομή της μπυράκλας) με 10 σεντς παραπάνω από μια άμστελ και πίνεις την σκατόμπυρα, είσαι βλάκας. Πώς να γίνει δλδ. Και μιλάω για κάηζερ γιατί βρίσκεται σχεδόν παντού, άμα πιάσουμε και τα περιπτερομπακάλικα που πουλάνε φίσερ και φιξ και κραφτ, ε είσαι μαζόχας. Ακόμα πιο κάτω πάει αν έχεις λιντλ δίπλα και παίρνεις άμστελ αντί για βέλτινζ. Είσαι ο κλασσικός ψηφοφόρος της μεταπολίτευσης: εμμένεις στα σκατά από συνήθεια. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί να μη τους κοροϊδεύουμε. Όταν μπορείς να πιεις κάηζερ (που δεν είναι και η επιτομή της μπυράκλας) με 10 σεντς παραπάνω από μια άμστελ και πίνεις την σκατόμπυρα, είσαι βλάκας. Πώς να γίνει δλδ. Και μιλάω για κάηζερ γιατί βρίσκεται σχεδόν παντού, άμα πιάσουμε και τα περιπτερομπακάλικα που πουλάνε φίσερ και φιξ και κραφτ, ε είσαι μαζόχας. Ακόμα πιο κάτω πάει αν έχεις λιντλ δίπλα και παίρνεις άμστελ αντί για βέλτινζ. Είσαι ο κλασσικός ψηφοφόρος της μεταπολίτευσης: εμμένεις στα σκατά από συνήθεια. Είναι εντελώς διαφορετικό αυτό που αναφέρεις από αυτό που, νομίζω, ότι έθιξε ο petros71. Προσωπικά πιστεύω (λανθασμένα ή όχι, δεν ξέρω) ότι έθιξε το θέμα του "ελιτισμού". Δεν διαφωνώ με την θεωρία του "ανθεκτικότερου", αλλά όχι στη γνώση πάνω σε ένα hobby. Έτσι, μπορεί κάποιοι να μην γνωρίζουν για μπύρες. Να μην έχουν τον χρόνο να ψάξουν. Να μην, να μην, να μην. Εάν και σε αυτό τον τομέα έχουμε μερικούς να μας σκοτίζουν τον έρωτα παίζοντάς το "ιστορία" τότε να πάει στην ευχή και η μπύρα και η ευχαρίστηση που δίνει. Επίσης, μερικοί ενώ έχουν δοκιμάσει διάφορες μπύρες μπορεί να εμμένουν στην Amstel και Heineken. Γιατί όχι; Εδώ μερικοί καπνίζουν Gitane και Stuyvesant (την googlαρα την ονομασία ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα