Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θεωρητικά, η Μακεδονική Ζυθοποιία χρησιμοποεί πολύ καλής ποιότητας πρώτη ύλη.

Στην πραγματικότητα δε μπορώ να είμαι σίγουρος βέβαια, αλλά ποιος είναι;

• Like 1
Δημοσ.

H πραγματικότητα του καθενός είναι όταν ρίχνει τη μπύρα στο ποτήρι και την πίνει.

Εγώ βρήκα οτι η βεργίνα βάης είναι από μέτρια έως και μπλιάχ.

Επιφυλάσσομαι βέβαια για τη βαρελίσια εκδοχή της, καθώς δεν έχω δοκιμάσει.

Αααυτά...

Δημοσ.

ααααυτά, είπε ο μέγιστος μπυροπότης, ο απόλυτος γνώστης του ζύθου, που θεωρεί ότι 1-2 λίτρα μπύρας είναι πολλά:

Ένας καλός τρόπος να τσεκάρει κάποιος την ποιότητα μιας μπύρας, είναι να καταναλώσει αρκετή ποσότητα. Αν μετά από 1-2 λίτρα νιώθεις μια χαρά, εκτός από τις νορμάλ παρενέργειες του αλκοόλ, είναι καλή. Αν μετά από το 1ο λίτρο μπούχτισες, το κεφάλι σου πάει να σπάσει και το στομάχι σου χαλάστηκε, είναι μάπα. Μην πίνετε "μια μπυρίτσα" όπως οι γκομενίτσες, πιείτε ΠΟΛΛΕΣ μπυρίτσες, ρευτείτε, κλάστε, γαμήστε δυνατά και πολύ το θηλυκό της αρεσκείας σας και ακούστε μότορχεντ.

σόρρυ κολλητέ, αλλά μετά από 1 ολόκληρο λίτρο κακής μπύρας, της χειρότερης, ποιά θεωρείς εσύ χειρότερη, την βεργίνα, την βεργίνα ασπούμε, μετά λοιπόν από 1 ολόκληρο λίτρο βεργίνα μπουχτίζεις, το κεφάλι σου πάει να σπάσει και το στομάχι σου χαλάστηκε; Ενώ αν πιείς ένα ακόμα ολόκληρο λίτρο μπύρα και δεν έχεις πάθει τα παραπάνω, η μπύρα είναι καλή ε; Και αυτοαποκαλείσαι και θρασάς ε; Ουστ ρε μαλάκα.

Δημοσ.

Εμένα το μίνιμουμ όταν λέω "θα πιώ μια μπυρίτσα" είναι 2 λίτρα. Αλλά δεν είμαι εγώ το μέτρο σύγκρισης. Άλλοι λέγοντας "μια μπυρίτσα" εννοούν ένα καφάσι, άλλοι ένα κουτάκι. Οπότε πρέπει να προσαρμόσω την "αρκετή ποσότητα" στο 1 λίτρο που, με βάση την εμπειρία μου, είναι ο μέσος όρος μπυροποσίας του μέσου μπυροπότη Έλληνα που λειτουργεί με βάση το "μια (μπύρα) είναι καμία, δύο είναι πολλές, τρείς είναι λίγες".

Ουστ ρε μαλάκα.

http://www.youtube.com/watch?v=nN45a5z8imQ

Δημοσ.

μη το ξεφτιλίζεις ρε φίλε. Πες απλά "οκ, γράψε μια μαλακία στον φρηντούμπα", και άσε τώρα την εμπειρία σου, τον μέσο όρο μπυροποσίας του μέσου μπυροπότη και ξερωγώ εντάξει και ΠΑΟΚάρα ναούμ.

• Like 1
Δημοσ.

Έλα, πάρε μπας και μάθεις από θρας, γιατί απο μπύρες δεν θα μάθεις ποτέ.

"Να προσαρμόσω την "αρκετή ποσότητα" στο 1 λίτρο που, με βάση την εμπειρία μου, είναι ο μέσος όρος μπυροποσίας του μέσου μπυροπότη Έλληνα που λειτουργεί με βάση το "μια (μπύρα) είναι καμία, δύο είναι πολλές, τρείς είναι λίγες". Μαλάκα σε πειράζει να το κάνω υπογραφή αυτό;

http://www.youtube.com/watch?v=aFMFUmK_wKQ

Δημοσ.

Θεωρητικά, η Μακεδονική Ζυθοποιία χρησιμοποεί πολύ καλής ποιότητας πρώτη ύλη.

Στην πραγματικότητα δε μπορώ να είμαι σίγουρος βέβαια, αλλά ποιος είναι;

λενε ομως οτι χρησιμοποιουν ελληνικο κριθαρι γιατι να πουνε ψεματα ? το ιδιο κανει εδω ακι χρονια η αθηναικη να λεει και αυτη ψεματα ?

Δημοσ.

Ολες οι μπυρες ειναι καλες ..ολες οι μπυρες ειναι θηλυκες ..για αυτο ο καθεις γουσταρει και διαφορετικη ...ξανθιες μελαχροινες ολες καλες ..."καταπινω" την ελληνικη πρωτοτυπια πινοντας βιος 5 ..εχει δοκιμασει κανεις ?

Δημοσ.

Ολες οι μπυρες ειναι καλες ..ολες οι μπυρες ειναι θηλυκες ..για αυτο ο καθεις γουσταρει και διαφορετικη ...ξανθιες μελαχροινες ολες καλες ..."καταπινω" την ελληνικη πρωτοτυπια πινοντας βιος 5 ..εχει δοκιμασει κανεις ?

Εχω δοκιμασει βιος 5.Ενταξει καλη αλλα δεν τρελαθηκα.Γενικα απο ελλαδα σαν την ζεος δεν υπαρχει καμια.

Δημοσ.

"καταπινω" την ελληνικη πρωτοτυπια πινοντας βιος 5 ..εχει δοκιμασει κανεις ?

Πρώτη φορά είδα σαπουνόνερο σε γυάλινο μπουκάλι.

Την πρώτη ήπια απο περιέργεια

Την δεύτερη για να επιβεβαιώσω

Την τρίτη ήπια fix και ναματηνπαναγίασουλεω χάρηκα μπύρα...φαντάσου δηλαδή...

• Like 1
Δημοσ.

εμενα παλι δεν μου θυμισε κατι που εχω ξαναπιει ...σαν μπυρα δεν ειναι συγκρισιμη με οτι αλλο κυκλοφορει ..οσο για την βραβευση ..αληθεια βραβευτηκε η βιος 5 ? απο ποιον ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...