Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Craft Weiss: Αρκετα καλη και πολυ κοντα στα γουστα μου! Στα αρνητικα η τιμη της,ειναι ιδια με αλλες καλυτερες μπυρες...

• Like 1
Δημοσ.

Ζηλεύω.

Πολύ κόσμο για τετάρτη. Παλι μαλακία επιλογή ημέρας κάναμε..Εφυγαν 3 Kwak 750ml μετα των αναλόγων λουκάνικων και τυριών.

Εφερε επιτέλους ξανά, augustiner weiss, για όποιον "βόρειο" ενδιαφέρεται.

Δημοσ.

Καλαποθάκη, την εχω διαγράψει. Απο κει που ήταν μπυραρία κοινων θνητών, μου το γύρισαν σε μπυραρία στυλ...κοραλάκι. Κυριλοφαση,κλεινουμε στις μια, πιειτε στα γρήγορα, κτλ. Ουτε ευώ δεν αφήνω.

Δεν την εχω δοκιμάσει αυτή, αλλά λιγο δύσκολο να αλλάξω μπύρα. Εχω κατασταλάξει στη kwak εδω και πολύ καιρό. Ισως την τσεκαρω (θα βάλω τη γυναικα να την παρει, μη δε μ'αρέσει και παει τζάμπα...)

Δημοσ.

Craft Weiss: Αρκετα καλη και πολυ κοντα στα γουστα μου! Στα αρνητικα η τιμη της,ειναι ιδια με αλλες καλυτερες μπυρες...

δοκιμασε την βεργινα weiss εξισου καλη..και ελληνικη και αν θελησεις κατι εισαγομενο υπαρχει και η krucovise weiss ...προσωπικα μου αρεσε!!!
  • Like 1
Δημοσ.

Ένας καλός τρόπος να τσεκάρει κάποιος την ποιότητα μιας μπύρας, είναι να καταναλώσει αρκετή ποσότητα. Αν μετά από 1-2 λίτρα νιώθεις μια χαρά, εκτός από τις νορμάλ παρενέργειες του αλκοόλ, είναι καλή. Αν μετά από το 1ο λίτρο μπούχτισες, το κεφάλι σου πάει να σπάσει και το στομάχι σου χαλάστηκε, είναι μάπα. Μην πίνετε "μια μπυρίτσα" όπως οι γκομενίτσες, πιείτε ΠΟΛΛΕΣ μπυρίτσες, ρευτείτε, κλάστε, γαμήστε δυνατά και πολύ το θηλυκό της αρεσκείας σας και ακούστε μότορχεντ.

Υ.Γ. βεργίνα weiss= ούρα. craft weiss= καλής ποιότητας, αλλά ακριβή, 2.02€ ίσα ρε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...