petros71 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 μοσχαρίσια μπριζολίτσα saignant, camembert, μπαγκέτα..με mcfarland red
petros71 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 αισθανομαι veltins αισθανομαι οσφπ αισθανομαι σαλκε ..και πινω αμστελchampions league !!!
kanesaxo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ετοιμάζομαι για beer art λαδάδικα, να λιγδώσουμε λιγο το αντεράκι μας, μετά Kwak'ς...
linuslost Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Craft Weiss: Αρκετα καλη και πολυ κοντα στα γουστα μου! Στα αρνητικα η τιμη της,ειναι ιδια με αλλες καλυτερες μπυρες... 1
kanesaxo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ζηλεύω. Πολύ κόσμο για τετάρτη. Παλι μαλακία επιλογή ημέρας κάναμε..Εφυγαν 3 Kwak 750ml μετα των αναλόγων λουκάνικων και τυριών. Εφερε επιτέλους ξανά, augustiner weiss, για όποιον "βόρειο" ενδιαφέρεται.
Lucifer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Πάρτε καμιά λούσιφα ή πάτε καλαποθάκη για καμιά τρέμενζ.
kanesaxo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Καλαποθάκη, την εχω διαγράψει. Απο κει που ήταν μπυραρία κοινων θνητών, μου το γύρισαν σε μπυραρία στυλ...κοραλάκι. Κυριλοφαση,κλεινουμε στις μια, πιειτε στα γρήγορα, κτλ. Ουτε ευώ δεν αφήνω. Δεν την εχω δοκιμάσει αυτή, αλλά λιγο δύσκολο να αλλάξω μπύρα. Εχω κατασταλάξει στη kwak εδω και πολύ καιρό. Ισως την τσεκαρω (θα βάλω τη γυναικα να την παρει, μη δε μ'αρέσει και παει τζάμπα...)
petros71 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Craft Weiss: Αρκετα καλη και πολυ κοντα στα γουστα μου! Στα αρνητικα η τιμη της,ειναι ιδια με αλλες καλυτερες μπυρες... δοκιμασε την βεργινα weiss εξισου καλη..και ελληνικη και αν θελησεις κατι εισαγομενο υπαρχει και η krucovise weiss ...προσωπικα μου αρεσε!!! 1
phanispal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Βασικά η Βεργίνα Weiss παίζει να είναι καλύτερη της Craft.
freedubus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ένας καλός τρόπος να τσεκάρει κάποιος την ποιότητα μιας μπύρας, είναι να καταναλώσει αρκετή ποσότητα. Αν μετά από 1-2 λίτρα νιώθεις μια χαρά, εκτός από τις νορμάλ παρενέργειες του αλκοόλ, είναι καλή. Αν μετά από το 1ο λίτρο μπούχτισες, το κεφάλι σου πάει να σπάσει και το στομάχι σου χαλάστηκε, είναι μάπα. Μην πίνετε "μια μπυρίτσα" όπως οι γκομενίτσες, πιείτε ΠΟΛΛΕΣ μπυρίτσες, ρευτείτε, κλάστε, γαμήστε δυνατά και πολύ το θηλυκό της αρεσκείας σας και ακούστε μότορχεντ. Υ.Γ. βεργίνα weiss= ούρα. craft weiss= καλής ποιότητας, αλλά ακριβή, 2.02€ ίσα ρε
phanispal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Νταξ δεν είναι Ζέος αλλά δεν είναι και Amstel.
freedubus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Weiss λέμε, που κολλάει η ζέος και η άμστελ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα