phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Weihenstephaner απλή και Vitus. Schneider και Aventinus. 3
Makaros1994 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Σε τί ποτήρια προτιμάτε να πίνεται μπύρα; Όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο. Εγώ προτιμώ αυτό.
nemesiskp Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Αχαχα uniglass.Το εργοστασιο που δουλευει ο πατερας μου στην βουλγαρια και φτιαχνει τα ποτηρια.
Makaros1994 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Αχαχα uniglass.Το εργοστασιο που δουλευει ο πατερας μου στην βουλγαρια και φτιαχνει τα ποτηρια. Πες του να μου στείλει κανένα σετ! Αν και δεν μιλούσα για τη μάρκα.
nemesiskp Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Το καταλαβα οτι δεν μιλουσες για την μαρκα,απλα εκατσε και εβαλες ποτηρι απο εκει.Ποτηρια οσα θες,μας τα φερνει με το κιλο και δεν εχουμε που να τα βαλουμε,οποτε τα μοιραζουμε σε συγγενεις.Τωρα πηρανε και μια παραγγελια απο την heineken(για να ειμαστε και ontopic) καμια 3.000.000 ποτηρια,οποτε κατι θα παρουμε και εμεις εδω.
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Το θέμα με τα ποτήρια δεν είναι τόσο απλό. Η κάθε μπύρα πρέπει να πίνεται στο ποτήρι της, ειδικά οι πιο εκλεπτυσμένες, αυτές που έχουν χαρακτήρα. Υπάρχει λόγος που τα ποτήρια έχουν συγκεκριμένα σχήματα. Οι Weiss πίνονται σε ψηλά μακρόστενα που χωράνε ακριβώς το περιεχόμενο ενός μπουκαλιού. Ξεκινάνε στενεμένα, ανοίγουν ανεβαίνοντας και κλείνουν λίγο πριν την κορυφή. Δε μπορείς να τις βάλεις σε νεροπότηρο ή κρασοπότηρο. Οι μοναστηριακές πίνονται σε κολωνάτα chalice, που είναι σα δισκοπότηρα. Είναι και θέμα ιεροτελεστίας άλλωστε, και αν θες να το κάνεις «σωστά» και όχι όπως να 'ναι. Πρέπει να γουστάρεις την κουλτούρα της μπύρας. 1
freedubus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Τρίχες. Ο στρέητ τρόπος κατανάλωσης οποιουδήποτε αλκοολούχου ποτού είναι κατευθείαν από το μπουκάλι. 1
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Τρίχες. Ο στρέητ τρόπος κατανάλωσης οποιουδήποτε αλκοολούχου ποτού είναι κατευθείαν από το μπουκάλι. http://www.youtube.com/watch?v=qVyRe1685cU&t=0m13s
nemesiskp Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Τρίχες. Ο στρέητ τρόπος κατανάλωσης οποιουδήποτε αλκοολούχου ποτού είναι κατευθείαν από το μπουκάλι. Οχι ρε την μπυρα απο το μπουκαλι.Αφριζει ελεεινα απο τα πανω κατω και δεν την ευχαριστιεσαι.
Dark_son20 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 http://www.bluemoonbrewingcompany.com/OurBeers/Product/belgian-white-belgian-style-wheat-ale ελαφριά δροσιστική και με επίγευση βερίκοκου όπως συμφωνήσαμε 5 άτομα. πολύ μου άρεσε
steliospal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 +1 @ phanispal για την επιλογή ποτηριού αναλόγως τη μπύρα. Blue moon : εμένα μου έβγαζε πάρα πολύ πορτοκάλι και για την ακρίβεια ένας κλώνος της μπύρας που βρήκα είχε μέσα φλούδες πορτοκαλιού. Κι εμένα μ' αρέσει πολύ και ας μη χαίρει τόόόσο μεγάλης εκτίμησης απο μερικούς
leftermann Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Τρίχες. Ο στρέητ τρόπος κατανάλωσης οποιουδήποτε αλκοολούχου ποτού είναι κατευθείαν από το μπουκάλι. Έτσι. Κλαρινάτο το λένε στο χωριόμ.
freedubus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Το έχουν μπερδέψει με κάτι άλλο στο χωριό σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα