Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το ενδεχόμενο να προτείνω μία ΙΡΑ γιατι μπορεί όντως να σε ευχαριστήσει πιο πολύ απο μία βέλγικη και όχι για να λες στους φίλους σου οτι ήπιες ΙΡΑ το έχεις σκεφτεί ή μπα; Στο φινάλε δε το παίζω κουλτούρα, ούτε λέω κάτι καινούριο και ριζοσπαστικό. Μία δύο μπύρες προτείνω, αν δε γουστάρεις , πιες μία "πράσινη" και κούλαρε, σε τόπικ για μπύρες είσαι. Το ενδεχόμενο να μην νοιάζει τους ανθρώπους ποια είναι "ψαγμένη" και ποια όχι μπύρα, το έχεις σκεφτεί ή μπα; Στο φινάλε, όποιος ασχολείται με "τι λες στους φίλους" και "ποια είναι "ψαγμένη" μπύρα" θα πρέπει να χαλαρώσεις, σε τόπικ για μπύρες είσαι. Εάν είναι δυνατόν δηλαδή... ακόμα σε αυτό βρέθηκε ένας να το παίξει ιστορίας με "ψαξίματα" κτλ και ζητάει και τα ρέστα...! Ό,τι ναι 'ναι. Anyway... σταματάω εδώ γιατί, και όπως φαίνεται, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει κάτι... οπότε κρίμα για το topic.
steliospal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το ενδεχόμενο να μην νοιάζει τους ανθρώπους ποια είναι "ψαγμένη" και ποια όχι μπύρα, το έχεις σκεφτεί ή μπα; Στο φινάλε, όποιος ασχολείται με "τι λες στους φίλους" και "ποια είναι "ψαγμένη" μπύρα" θα πρέπει να χαλαρώσεις, σε τόπικ για μπύρες είσαι. Εάν είναι δυνατόν δηλαδή... ακόμα σε αυτό βρέθηκε ένας να το παίξει ιστορίας με "ψαξίματα" κτλ και ζητάει και τα ρέστα...! Ό,τι ναι 'ναι. Anyway... σταματάω εδώ γιατί, και όπως φαίνεται, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει κάτι... οπότε κρίμα για το topic. Ναι, μετά απο τέτοια επιχειρήματα κι εγώ σταματάω, δεν έχει νόημα . Cheers Btw για να είμαι ontopic Tρομερή Site: μπύρα . Tρομερά αρώματα του λυκίσκου , με όμορφη πικράδα σε γεύση και επίγευση. Τσεκάρετέ την (αν θέλετε και αν ενδιαφέρεστε )
freedubus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Σήμερα το μενού έχει και http://www.youtube.com/watch?v=xR4Msq673vI στο ρηπίτ.
petros71 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το ενδεχόμενο να προτείνω μία ΙΡΑ γιατι μπορεί όντως να σε ευχαριστήσει πιο πολύ απο μία βέλγικη και όχι για να λες στους φίλους σου οτι ήπιες ΙΡΑ το έχεις σκεφτεί ή μπα; Στο φινάλε δε το παίζω κουλτούρα, ούτε λέω κάτι καινούριο και ριζοσπαστικό. Μία δύο μπύρες προτείνω, αν δε γουστάρεις , πιες μία "πράσινη" και κούλαρε, σε τόπικ για μπύρες είσαι. Καλησπερα στελιο και σε ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες, στο τελος τα λογια σου ειναι ολα τα λεφτα ...μπραβο σου ...δεν σε πειραζει που ανοιγω μια αλφα για σενα !!!! 1
steliospal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα στελιο και σε ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες, στο τελος τα λογια σου ειναι ολα τα λεφτα ...μπραβο σου ...δεν σε πειραζει που ανοιγω μια αλφα για σενα !!!! Στην υγειά σου αδελφέ , καλόπιωτη
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μεταξύ μας, τη βαρελίσια Άλφα μια χαρά την πίνω.. Την εμφιαλωμένη όχι και τόσο.
steliospal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Mεταξύ μας, κι εγώ θα το πιώ το λαγκερόζουμό μου. Καλό είναι όμως να δοκιμάζουμε και καμία μπυράκλα όποτε μπορούμε
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ε ναι, εξάλλου τα λαγκερόζουμα είναι μπύρες φαγητού, τις άλλες προτιμώ να τις πίνω για τη γεύση τους και όχι για να ξεδιψάσω, υπάρχει διαφορά. 1
steliospal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ε ναι, εξάλλου τα λαγκερόζουμα είναι μπύρες φαγητού, τις άλλες προτιμώ να τις πίνω για τη γεύση τους και όχι για να ξεδιψάσω, υπάρχει διαφορά. Κι όμως , ξέρεις πόσο καλά πάει ένα homebrew (ή και αγοραστό) pale ale με ένα καλό πιάτο με κόκκινο κρέας και μπόλικα μπαχαρικάκια; (τρέχουν τα σάλια μου) Λαγκεροζούμι προσωπικά θα πιω όταν βρίσκομαι σε κανένα πάρτυ, σε κανένα μπαρο-καφενείο (βλ. Τηνιακό) ή όποτε έχω όρεξη βρε αδερφέ
petros71 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Σήμερα το μενού έχει και http://www.youtube.com/watch?v=xR4Msq673vI στο ρηπίτ. ερωτηση ειναι σε πλαστικο το μπουκαλι στην φωτο ? αν ειναι τσεχια την μονη που εχω πιει και μου αρεσει ειναι η krucovise .. αξιολογο λαγκερ και καλη τιμη σε σουπερ μαρκετ βεβαια
athlios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Boυλγαρος με απαισια γευση αλλα εχω ακουσει για καλες προσφορες...
freedubus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Βούλγαρος με απαίσια γεύση που καλό είναι να αποφεύγεται από νορμάλ κατά τα άλλα ανθρώπους. Ναι πλαστικό δίλιτρο μπουκάλι, 2.80€ από μια γύφτισσα μπακάλισσα στην Πατησίων.
leftermann Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Τι λέτε ρε, απαίσια η καμενίτζα; Κλέφτες κωλοέλληνες, 2.80 το δίλιτρο μπουκάλι, 1 ευρουλάκι είχαν τα 500 μλ βαρέλι μέσα στο στάδιο ναούμ.
freedubus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Τι λέτε ρε, απαίσια η καμενίτζα; Όμοιος ομοίω Βούλγαρος Βουλγάρω αεί πελάζει.
petros71 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 erdinger bergina franciskaner ολες οι veiss σημερα για περαστε ...καμμια αλλη να δοκιμασουμε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα