freedubus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 εκτο λίτρο ζεος και συνεχίζω. θα ήθελα να πεθάνω από υπερβολικη δοση αλλα δυστυχώς είναι ΤΟΣΟ καλό αυτό το σταφ που δεν πρόκειται γουατκαναησεεεη αηγκεσ htγοζεντμεντουμπι γουηντερ ιζ καμηνγκ...καλα περασαμε το καλοκαιρι αλλα... 2
freedubus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 μετάνιωσα που δεν έβαλα το δάχτυλο στη μπρίζα
leftermann Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 1. δεν χωράει. 2. αν χωράει, ποτέ δεν είναι αργά, βάλτο τώρα.
petros71 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Απέναντι από το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ, νυν Τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης. Κατι πιο κοντινο ? πηρα κανα δυο ζεος και δεν της ξαναβρηκα στην καβα κοντα μου ..και ψωνισα αλφα
Lucifer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μόνο σε 2 μέρη έχω βρει Νέδα, στην Ζαχάρω που είναι δίπλα στο ποτάμι και σε αυτό το μαγαζί. Ρεθυμνιακή υπάρχει και στα καρφούρ. Επίσης δεν ξέρω τι εννοείς με το "κοντινό" γιατί δεν ξέρω που μένεις. 1
bnvdarklord Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ελα ρε δεν ήξερα οτι η Νέδα κυκλοφορεί και εκτός Ζαχάρως.
freedubus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.nedabeer....id=25&Itemid=14 Αλλά σκατά, lager και μαλακίες, ένα αδιάφορο άψυχο αποτυχημένο είδος μπύρας, καλύτερα ζέος. Τους πατάμε τους καλαματιανούς τόσο στο χόρτο όσο και στη μπύρα. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2012 από freedubus 1
haHa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δεν μπορώ καθόλου τις μοναστηριακές... είτε τις "ΠΟΠ" είτε τις απλές. Πολύ γλυκιές. Λες και πίνω μπύρα μαυροδάφνη. Απορώ γιατί έχουν και υποστηρικτές... Εάν ήθελα κάτι γλυκό, έπινα και ρακόμελο ή ρακί με μούστο. Ακόμα και η La Trappe η 4πλή... δεν μου αρέσει. Πολύ γλυκάδα. Πίνεις δύο γουλιές και μετά μπουχτίζεις από το τελείωμα σε κάθε γουλιά. Και δεν είναι γλυκάδα γλυκάδα... είναι μία βαριά, σχεδόν γλυκιά, γεύση που έχουν και σε μπουχτίζει. Αλλά αυτή την βαριά γεύση, ειδικά στο τελείωμα, των abbeye δεν την μπορώ καθόλου. Δεν είναι έντονη γεύση... είναι βαριά. Γλυκιά και βαριά. Υπαρχουν μοναστηριακες που δεν ειναι γλυκες.. Και σε μενα δεν μου αρεσουν οι γλυκες τυπου La trappe που περιγραφεις , αλλα δοκιμασε πχ Tripel Karmeliet ή την ξανθια Leffe. Ειναι μοναστηριακες, δυνατες σχετικα σε περιεκτικοτητα αλκοολ αλλα δεν ειναι πολυ γλυκες. -------------- Προσωπικα, η Tripel Karmeliet μαζι με την Duvel ειναι οι αγαπημενες μου.
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 H Karmeliet είναι τρομερή. Προχθές άνοιξα μία του 1½ λίτρου, Reserve 2011, ονειρική. Η ξανθιά Leffe δε νομίζω ότι είναι της ίδιας κλάσης.
haHa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) H Karmeliet είναι τρομερή. Προχθές άνοιξα μία του 1½ λίτρου' date=' Reserve 2011, ονειρική. Η ξανθιά Leffe δε νομίζω ότι είναι της ίδιας κλάσης.[/quote'] Οχι δεν ειναι ιδιας κλασης. Αλλα τις ανεφερα μαζι γιατι ειναι μοναστηριακες χωρις να ειναι γλυκες ! --- Ζηλεψα τωρα με την 1.5 λιτρο karmeliet! Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2012 από haHa
phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Άσε, φοβερή αλλά και ακριβή σε σχέση με το μπουκάλι των 330ml. Μου την είχαν φέρει πέρσυ.
petros71 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μόνο σε 2 μέρη έχω βρει Νέδα, στην Ζαχάρω που είναι δίπλα στο ποτάμι και σε αυτό το μαγαζί. Ρεθυμνιακή υπάρχει και στα καρφούρ. Επίσης δεν ξέρω τι εννοείς με το "κοντινό" γιατί δεν ξέρω που μένεις. Περιστερι ιλιον ξερεις ? ουτε στα καρεφουρ εχει παντως. Την παρασκευη δεν βρηκα ουτε αμστελ πιλσενερ
steliospal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Απ' όσο έχω διαβάσει δεν χάνεις και πολλά. κλασικό lagerόζουμο λένε. Αν θες να δοκιμάσεις κάτι καλό και ελληνικό , δοκιμάζεις ζέος pilsener, septem όλες, crazy donkey απο τη σαντορίνη αν μπορείς να τη βρεις . Ακόμα και η Βεργίνα είναι καλύτερη 1
*Kezar* Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Απο τις αγαπημενες μου corsedonk Agnus βαρελι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα