Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπημενη η Septem Sundays, και γενικοτερα οι μπυρες τις Septem, αμεσως μετα ακολουθει η franziskaner. Για πιο καθημερινες μπυροποσιες, να 'ναι καλα η Fix και η Amstel!

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακόμα και η La Trappe η 4πλή... δεν μου αρέσει. Πολύ γλυκάδα.

Πίνεις δύο γουλιές και μετά μπουχτίζεις από το τελείωμα σε κάθε γουλιά.

Και δεν είναι γλυκάδα γλυκάδα... είναι μία βαριά, σχεδόν γλυκιά, γεύση που έχουν και σε μπουχτίζει.

Δημοσ.

Εξαρτάται την περίπτωση και την περίσταση.

Πχ. όταν την έβαλα συνοδεία με πιατέλα/ποικιλία τυριών και αλλαντικών, ήταν εξαιρετική.Άρεσε στον κολλητό και είπε να την υιοθετήσει.

-Την πρώτη φορά μου την πρόσφερε με πατατακια

-Την δεύτερη φορά μου την πέταξε σε ένα τραπέζι γεμάτο απο ψητά κρεατικά (μπριζόλες-λουκανικα-καμπεμπ-σουβλακια στα κάρβουνα)

Τον ενημέρωσα οτι την τρίτη φορά θα του σπάσω το μπουκάλι στο κεφάλι...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτές οι μπύρες πίνονται άνετα μόνες τους ή με καλούς ξηρούς καρπούς.

Με κεμπάπ και άλλα τέτοια σίγουρα χάνουν πολύ.

Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο αν τις πίνεις στο ποτήρι τους και σε τι θερμοκρασία.

• Like 1
Δημοσ.

Με τυριά προτιμώ μία καλή Weiss.... ή μία καλή Wit. Το ίδιο και με αλλαντικά.

Με κρεατικά... μία ale (ακόμα και οι πολύ καλές ελληνικές) είναι υπέροχη.

Αλλά αυτή την βαριά γεύση, ειδικά στο τελείωμα, των abbeye δεν την μπορώ καθόλου. Δεν είναι έντονη γεύση... είναι βαριά. Γλυκιά και βαριά.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτές οι μπύρες ταιριάζουν με γλυκά, επιδόρπια κλπ. ή πίνονται ως τέτοια, να ξέρετε. Δεν είναι μπύρες φαγητού. Μοναστηριακή με κεμπάπ...οκ...μερικές φορές καλύτερα απλώς να παίρνεις τη FIX.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα σας,διαβαζοντας σημερα τα ποστ βλεπω πολυτιμες πληροφοριες και μπραβο σας. Δοκιμαζω ολες τις μπυρες τελευταια επαθα πλακα με την πειραικη, πολυ καλη για μενα παντα, αδυναμια μο υθκαι μενα οι weiss αλλα μονο με ψητα ..στην δυσκολη θα προτιμησω την amstel premium που οσο ναναι ξεχωριζει.

Δημοσ.

Λοιπόν, στην Πρίγκηπο (ναι, οκ, ξέρω) πέραν του ότι έχει schlenkerla βαρέλι, έχει ωραία συλλογή από ελληνικές μπύρες. Πέραν της κορυφαίας ρεθυμνιακής, έχει κωλοφάκην ΝΕΔΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, στην Πρίγκηπο (ναι, οκ, ξέρω) πέραν του ότι έχει schlenkerla βαρέλι, έχει ωραία συλλογή από ελληνικές μπύρες. Πέραν της κορυφαίας ρεθυμνιακής, έχει κωλοφάκην ΝΕΔΑ.

που είναι τούτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...