athlios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το μπυροκοιλι σε μικροσκοπικά(χαρχαρ) γκομενακια ειναι τοπ. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2012 από athlios
freedubus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 ειναι αντιαισ8ητικο, τουλαχιστον πανω μου. Στον άντρα σου αρέσει; Ή μόνο τον εαυτό σου στον καθρέφτη κοιτάζεις;
evabb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Στον άντρα σου αρέσει; Ή μόνο τον εαυτό σου στον καθρέφτη κοιτάζεις; ουτε στον αντρα μου αρεσει. και να κοιταω μονο τον εαυτο μου,
kanesaxo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Αντιαισθητική η κοιλίτσα στις γυναίκες-κορμιά; ελεος εύα! Εμένα μ'αρέσει πολύ πάντως. Κι εγώ που θεωρώ πως εχω μπυροκοιλίτσα, αρέσει και της γυναίκας. Για την ώρα τουλάχιστο...χαχαχα
evabb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Αντιαισθητική η κοιλίτσα στις γυναίκες-κορμιά; ελεος εύα! Εμένα μ'αρέσει πολύ πάντως. Κι εγώ που θεωρώ πως εχω μπυροκοιλίτσα, αρέσει και της γυναίκας. Για την ώρα τουλάχιστο...χαχαχα τι να κανουμε, δεν με προικισε η φυση με κοιλια, με ολα τα κιλα μου η κοιλια μου ειναι νορμαλ.
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Λίγη κοιλίτσα στη γυναίκα (να μην είναι τελείως flat) μπορεί να είναι πολύ σέξυ.
kanesaxo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Κατσε ευα με μπερδεύεις. Η θα υπάρχει έστω και κοιλίτσα, ή θα είναι κοντά στο σιξ πακ. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο. Οταν λέμε κοιλίτσα στη γυναίκα, ομιλούμε για την αυτήν την ίσα ισα εμφανή "καμπύλη", οχι κάνα κρεματσόλι. Δεν εννοούμε τη κλασσική αντρική μπυροκοιλιά. (κατά τη γνώμη μου πάντοτε).
petros71 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 μια και μιλατε για κοιλιες...η δικια μου τωρα τελευταια ..αρχιζει και ψιλοκρεμεται..η γυναικα λεει οτι ειναι γοητεια...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ? πειραικη , δοκιμασα ζεoς παιδια απιθανη ..και τελειωσα με δυο ξεχασμενες guinness..
petros71 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ΒΙΟΣ 5 για σημερα ....αλλα με χαλαει ο καιρος ...
DimAslan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Εμένα εκτός απ΄την Carlsberg που μου αρέσει πολύ αλλά πανάκριβη η άτιμη, επίσης πάρα πολύ μου άρεσε η Amstel Pilsener. Μου βγάζει αυτό το ποιοτικό της Kaiser χωρίς όμως την πικρίλα... Από τα παλιά θυμάμαι Fischer στις δόξες της και Lucifer...
REDODIN7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 οντως ειναι διαφορετικη την δοκιμασα το σ/κ. Μετα ηπια μια fisher..δεν ηταν κακη ουτε αυτη. Ερωτηση ? τι σημαινει σταρενια ? και θα ηθελα παραδειγματα ? weiss λεγεται σταρενια ? οποιος ξερει βοηθα. ευχαριστω εκ των προτερων την newcastle brown ale ..την εχει δοκιμασει κανεις ? και να του αρεσει εννοω Εγώ πρώτη φορά ήπια φέτος το καλοκαίρι.Ανάμικτα συναισθήματα, στη μπυραρία τη κατεβαζα στο χαλαρό σαν νερακι. Πριν 20 μέρες ομως που πήρα από το σούπερ δεν μου πολύ άρεσε, ίσως να φταίει που την "ήπια" σε παιχνιδι του Ολυμπιακού στο Chsmpions League :-P
Timonkaipumpa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Καλή η Newcastle αλλά αυτό το σιρόπι που έχει μέσα με χαλάει λίγο. Σε ale προτείνω ανεπιφύλακτα την Corfu την κόκκινη. Ξανθιά, απαστερίωτη, με ημ/νια λήξης και από μικρο-ζυθοποιεία. 1
petros71 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Καλή η Newcastle αλλά αυτό το σιρόπι που έχει μέσα με χαλάει λίγο. Σε ale προτείνω ανεπιφύλακτα την Corfu την κόκκινη. Ξανθιά, απαστερίωτη, με ημ/νια λήξης και από μικρο-ζυθοποιεία. οντως το επιβεβαιωνω και εγω για την corfu πολυ καλη μπύρα..δεν εχω δοκιμαει την βεργινα ale ..με την mcfarland ποια η διαφορα ? ρε πετρο δυο πραματα θελω να σε ρωτησω. 1) εφτιαξες λογαριασμο στο ινσομνια μονο για αυτο εδω το θεμα; 2) απο μπυροκοιλι πως πας; Χαλια μαυρα ..ειμαι και αδυνατος ουτε με 15 λεπτα ποδηλατο την ημερα δεν πεφτει...φαντασου δηάδη να μην πιναμε μπυρες το χειμωνα ..αληθεια το χειμωνα τι πινετε συνηθως ..εγω αν βρεθω σε τσιμπουσι μοναστηριακες (chimay αδυναμια μου) η draft ...εσεις ?
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δεν μπορώ καθόλου τις μοναστηριακές... είτε τις "ΠΟΠ" είτε τις απλές. Πολύ γλυκιές. Λες και πίνω μπύρα μαυροδάφνη. Απορώ γιατί έχουν και υποστηρικτές... Εάν ήθελα κάτι γλυκό, έπινα και ρακόμελο ή ρακί με μούστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα