capten- Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ο Πέτρος στο πανεπιστήμιο του insomnia βελτιώνεται. Αλλα κάποια κουσούρια pou exei από μικρός δεν τον αφήνουν να πάρει το πολυπόθητο πτυχίο. 2
phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Γιατί, είναι φθηνή η Amstel και η Άλφα; Υπάρχουν και πιο ακριβές, υπάρχουν και πιο φθηνές. 1
kanesaxo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Παίδες, είχα αρκετό καιρό να αγοράσω μπύρα απο "σουπερ"μαρκετ ή κάβα, και παρατήρησα προχθές πως οι τιμές έχουν...ξεφύγει κάπως. Είναι η ιδέα μου; Θυμάμαι είδα καπου την κοινή erdinger 2.40ε κοντα τα 500μλ. Που πριν κανα 1.5 χρόνο την επαιρνα (sic) οριακά στα 2ε. Αυξήθηκαν τπτ οι φόροι στο αλκοολ και δε πήρα χαμπάρι;
petros71 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Γιατί, είναι φθηνή η Amstel και η Άλφα; Υπάρχουν και πιο ακριβές, υπάρχουν και πιο φθηνές. Δεν μιλησα γενικα για φτηνες μπυρες φτηνη και καλη μπυρα για μενα παντα ειναι η εδελστεινερ ..καπως ετσι λεγεται ....
leftermann Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Αυτήν την βγάζουν πού και πού τα discount market σε προσφορά πιό φτηνή και από το νερό της βρύσης. Ολίγον νερουλή όμως (σαν το νερό της βρύσης, μουχαχα). 1
petros71 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Επεκτείνει Τη Συμβολαιακή Γεωργία Η Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ Αυτήν την βγάζουν πού και πού τα discount market σε προσφορά πιό φτηνή και από το νερό της βρύσης. Ολίγον νερουλή όμως (σαν το νερό της βρύσης, μουχαχα). Εμενα μου αρεσε οπως και η βολκαν η μαυρη διαφορετικες βεβαια αλλα μαρεσε. Χθες ειδα την εθνικη σε μαγαζι με μπυρες ντραφτ .frantiskeiner ...πολυ καλη weiss βεβαια για σαβαβτοκυριακο θα εχω λager ...μυθος καιζερ χενγκερ αλφα κλπ
petros71 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Συγχαρητρια στις ζυθοποιιες που παραγουν ελληνικο κριθαρι στην ελλαδα και δινουν δουλεια σε ελληνες αγροτες καποιες μοπλις ξεκινησαν και καποιες το κανουν χρονια μπραβο για την επενδυση τους 1
petros71 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Σήμερα το βραδυ θα εχουμε handmade σουβλάκια στο μενού...εγω τα φτιαχνω και ειλικρινα δεν αφηνω τιποτα ..ψωνισα απο σουπερ πειραικη αμστελ πριμιυμ και καιζερ μπλοντ..δεν την εχω δοκιμασει την καινουργια καιζερ
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, προτιμώ την κλασική.
evabb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 ρε πετρο δυο πραματα θελω να σε ρωτησω. 1) εφτιαξες λογαριασμο στο ινσομνια μονο για αυτο εδω το θεμα; 2) απο μπυροκοιλι πως πας; 1
athlios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 τέντα ρέντα. Πετρο να δοκιμασεις και την Pills Hellas καποια στιγμη . Θα σε αρεσει.
freedubus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 2) απο μπυροκοιλι πως πας; Γιατί τι έχει το μπυροκοίλι; 1
evabb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Γιατί τι έχει το μπυροκοίλι; ειναι αντιαισ8ητικο, τουλαχιστον πανω μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα