Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Πέτρος στο πανεπιστήμιο του insomnia βελτιώνεται.

Αλλα κάποια κουσούρια pou exei από μικρός δεν τον αφήνουν να πάρει το πολυπόθητο πτυχίο.

• Like 2
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες, είχα αρκετό καιρό να αγοράσω μπύρα απο "σουπερ"μαρκετ ή κάβα, και παρατήρησα προχθές πως οι τιμές έχουν...ξεφύγει κάπως.

Είναι η ιδέα μου; Θυμάμαι είδα καπου την κοινή erdinger 2.40ε κοντα τα 500μλ. Που πριν κανα 1.5 χρόνο την επαιρνα (sic) οριακά στα 2ε.

Αυξήθηκαν τπτ οι φόροι στο αλκοολ και δε πήρα χαμπάρι;

Δημοσ.

Γιατί, είναι φθηνή η Amstel και η Άλφα; Υπάρχουν και πιο ακριβές, υπάρχουν και πιο φθηνές.

Δεν μιλησα γενικα για φτηνες μπυρες φτηνη και καλη μπυρα για μενα παντα ειναι η εδελστεινερ ..καπως ετσι λεγεται ....

Δημοσ.

Αυτήν την βγάζουν πού και πού τα discount market σε προσφορά πιό φτηνή και από το νερό της βρύσης. Ολίγον νερουλή όμως (σαν το νερό της βρύσης, μουχαχα).

• Like 1
Δημοσ.

Επεκτείνει Τη Συμβολαιακή Γεωργία Η Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Αυτήν την βγάζουν πού και πού τα discount market σε προσφορά πιό φτηνή και από το νερό της βρύσης. Ολίγον νερουλή όμως (σαν το νερό της βρύσης, μουχαχα).

Εμενα μου αρεσε οπως και η βολκαν η μαυρη διαφορετικες βεβαια αλλα μαρεσε. Χθες ειδα την εθνικη σε μαγαζι με μπυρες ντραφτ .frantiskeiner ...πολυ καλη weiss βεβαια

για σαβαβτοκυριακο θα εχω λager ...μυθος καιζερ χενγκερ αλφα κλπ

Δημοσ.

Συγχαρητρια στις ζυθοποιιες που παραγουν ελληνικο κριθαρι στην ελλαδα και δινουν δουλεια σε ελληνες αγροτες καποιες μοπλις ξεκινησαν και καποιες το κανουν χρονια μπραβο για την επενδυση τους

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα το βραδυ θα εχουμε handmade σουβλάκια στο μενού...εγω τα φτιαχνω και ειλικρινα δεν αφηνω τιποτα ..ψωνισα απο σουπερ πειραικη αμστελ πριμιυμ και καιζερ μπλοντ..δεν την εχω δοκιμασει την καινουργια καιζερ

Δημοσ.

ρε πετρο δυο πραματα θελω να σε ρωτησω.

1) εφτιαξες λογαριασμο στο ινσομνια μονο για αυτο εδω το θεμα;

2) απο μπυροκοιλι πως πας;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...