Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ρε δεν παίρνετε καμια ποικιλία αλλαντικών λεω εγώ; Ακου ...εφημερίδες στο νεροχύτη!
evabb Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 επειδη λετε οτι οι γυναικες δεν ξερουν να πινουν, το παρακατω καλουδι το καναμε καλα εγω και η κολλητη μου. 1
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Να πίνετε ξέρετε, να μεθάτε σωστά δεν ξέρετε. 1
evabb Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 δεν καταλαβενω τι ενοεις, ετσι κι αλλιως με ενα μπουκαλι ισα που την ακους αν δεν εχεις φαει 5 ωρες πιο πριν.
petros71 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 επειδη λετε οτι οι γυναικες δεν ξερουν να πινουν, το παρακατω καλουδι το καναμε καλα εγω και η κολλητη μου. καλησπερα σας, οι γυναικες ξερουν να πινουν ..οχι ολες αλλα αρκετες..δειγμα η φωτο σου πολυ καλη η chimay Να πίνετε ξέρετε, να μεθάτε σωστά δεν ξέρετε. μου θυμισες κατι ωραιο το οποιο θα ηθελα να το μοιραστω, δουλευα χρονια νυχτα σε νησια..οι αγγλοι επιναν για να διασκεδασουν ενω εμεις διασκεδαζουμε πινωντας..ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
petros71 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μολις τακτοποιησα μια παγωμενη πειραικη (πολυ καλη)...!!! για το βραδυ λογω ψητου θα την δω αλφα ......
petros71 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ρε πιάσε τη Ζέος και άσε την Άλφα. πολυ καλη η ζεος..μου ειχαν φερει κατι φιλοι, αλλα και η αλφα μαρεσει εχεις λεπτομερειες γα το βαρελακλι της ζεος ? τιμη ? που θα το βρω ?
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Την απαστερίωτη του ενός λίτρου εννοείς; Δεν έχει βαρελάκι.
kanesaxo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ρε πέτρο, μιλάμε είσαι ανιωθος ετσι; Οποτε εχει μπαλα, κατεβάζεις καρβουνο ψησιμο φουλ, βαρελάκια μπύρες διαβάζω... Σωραίος ρε! 1
petros71 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχει νιώσει κρίση λέμε. ολο φτηνες μπυρες πινω ρε παιδια αμστελ και λοιπα μονο τελος η αρχητου μηνα αγοραζω ακριβες σεπτεμ και ξενες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα