Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρε δεν παίρνετε καμια ποικιλία αλλαντικών λεω εγώ; Ακου ...εφημερίδες στο νεροχύτη! :P

Δημοσ.

επειδη λετε οτι οι γυναικες δεν ξερουν να πινουν, το παρακατω καλουδι το καναμε καλα εγω και η κολλητη μου.

p1030884.JPG

• Like 1
Δημοσ.

δεν καταλαβενω τι ενοεις, ετσι κι αλλιως με ενα μπουκαλι ισα που την ακους αν δεν εχεις φαει 5 ωρες πιο πριν.

Δημοσ.

επειδη λετε οτι οι γυναικες δεν ξερουν να πινουν, το παρακατω καλουδι το καναμε καλα εγω και η κολλητη μου.

p1030884.JPG

καλησπερα σας, οι γυναικες ξερουν να πινουν ..οχι ολες αλλα αρκετες..δειγμα η φωτο σου πολυ καλη η chimay

Να πίνετε ξέρετε, να μεθάτε σωστά δεν ξέρετε.

μου θυμισες κατι ωραιο το οποιο θα ηθελα να το μοιραστω, δουλευα χρονια νυχτα σε νησια..οι αγγλοι επιναν για να διασκεδασουν ενω εμεις διασκεδαζουμε πινωντας..ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Δημοσ.

Ρε πιάσε τη Ζέος και άσε την Άλφα.

πολυ καλη η ζεος..μου ειχαν φερει κατι φιλοι, αλλα και η αλφα μαρεσει εχεις λεπτομερειες γα το βαρελακλι της ζεος ? τιμη ? που θα το βρω ?

Δημοσ.

Ρε πέτρο, μιλάμε είσαι ανιωθος ετσι; Οποτε εχει μπαλα, κατεβάζεις καρβουνο ψησιμο φουλ, βαρελάκια μπύρες διαβάζω...

Σωραίος ρε!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει νιώσει κρίση λέμε.

ολο φτηνες μπυρες πινω ρε παιδια αμστελ και λοιπα μονο τελος η αρχητου μηνα αγοραζω ακριβες σεπτεμ και ξενες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...