Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Hoegaarden και Schneider Weisse σήμερα.

Νομίζω ότι η πρώτη μου άρεσε περισσότερο στη γεύση ενώ η δεύτερη στην τιμή.

η δευτερη ειναι πολυ καλη και μου αρεσε προσωπικα ...heineken για σημερα φτηνα και ταπεινα
Δημοσ.

Έλα ρε συ... δεν είναι ανάγκη να πιεις καμία μπύρα των 2+Ε για να έχεις γεύση...

Θα μπορούσα να προτείνω την Septem Pale Ale, ελληνική και με ωραία γεύση. :)

Δημοσ.

Παιδια οι μπυρες ale διαφερουν ως προς την υφη με τις lager;

Ηπια εχθες μια donnigtons ή καπως ετσι και τωρα πινω μια guinness draught, αλλα ειναι πολυ μαπα!! Δε σου δινουν την αισθηση οτι πινεις μπυρα. Ουτε αφρο καλο, ουτε αυτη την ιδεα οτι εχει ανθρακικο μεσα, οτι σου καιει λιγο το λαιμο, δε ξερω εαν με καταλαβαινετε!!

Αντιθετως η stella artois μου αρεσει παρα πολυ.

Διαφερει η μπυρα που βγαινει σε κουτακια και αυτη που βγαινει σε μπουκαλι; Εκτος απο την τιμη.

Δημοσ.

Παιδια οι μπυρες ale διαφερουν ως προς την υφη με τις lager;

Ηπια εχθες μια donnigtons ή καπως ετσι και τωρα πινω μια guinness draught, αλλα ειναι πολυ μαπα!! Δε σου δινουν την αισθηση οτι πινεις μπυρα. Ουτε αφρο καλο, ουτε αυτη την ιδεα οτι εχει ανθρακικο μεσα, οτι σου καιει λιγο το λαιμο, δε ξερω εαν με καταλαβαινετε!!

Αντιθετως η stella artois μου αρεσει παρα πολυ.

Διαφερει η μπυρα που βγαινει σε κουτακια και αυτη που βγαινει σε μπουκαλι; Εκτος απο την τιμη.

σαφεστατα! δοκιμασε leffe σε κουτακι κι αν δεν ξερασεις καλα θα ειναι. παιζει ρολο το υλικο, οπως και η κοκα κολα αναλογα το δοχειο της εχει ελαφρως διαφορετικη συνταγη.

• Like 1
Δημοσ.

Εάν δεν είναι ό,τι να 'ναι η Franziskanner και η Newcastle... τι να πω;

Επίσης, αυτή η Leffe πότε δεν μου άρεσε... και η Duvel επίσης.

Από τις μοναστηριακές (Π.Ο.Π. ή μη) μόνο την Saint Landelin την μαύρη έχω ψηλά. Τις άλλες όχι.

Δημοσ.

Εάν δεν είναι ό,τι να 'ναι η Franziskanner και η Newcastle... τι να πω;

Επίσης, αυτή η Leffe πότε δεν μου άρεσε... και η Duvel επίσης.

Από τις μοναστηριακές (Π.Ο.Π. ή μη) μόνο την Saint Landelin την μαύρη έχω ψηλά. Τις άλλες όχι.

Εχω τις θεωρω πολυ καλες, μαζι με mcfarland, peroni, erdinger και guinness ειναι απο τι αγαπημενες μου :-D
Δημοσ.

Κι εμενα μ αρεσουν πολυ! Χτες και σημερα ηπια pilsner urquell , απο τις αγαπημενες κι αυτη.

Λεω να παραγγειλω απο το internet το ποτηρι της kwak. Κανα καλο site να παρω κανα ποτηρακι ακομα παιζει?

Δημοσ.

ρε παιδιά θα τρελαθώ στο δουβλίνο.

Δεν υπάρχει μπυρα πουθενά με λιγότερα από 1,5€ το 500ρι.

Η γκίνες πάει στα 2 (άσε που εμένα μου φαίνεται σαν μπουγαδόνερο)

εξαίρεση:

πήγα στα λίντλ και βρήκα την πολυσυσκευασία της grafenwalder με 1€ το 500ρι, που έχει ελλάδα 65λ.

Δημοσ.

Απο που τις βρισκετε αυτες και ποσο κανουν; Καποια μπυρα σε γευση και υφη με τις συνηθισμενες που πινουμε; Heineken,fix,mythos κτλ..

Δημοσ.

Απο που τις βρισκετε αυτες και ποσο κανουν; Καποια μπυρα σε γευση και υφη με τις συνηθισμενες που πινουμε; Heineken,fix,mythos κτλ..

Σε σουπερ μαρκετ κυριος ΑΒ Βασιλοπουλο και κανουν μεριπου 1.5 ευρω.Πολυ καλη σε τετοιο στυλ ειναι η Berlin

McFarland, Erdinger...

ΟΚ!

Γουστα εινι εχω πιει la trappe και chimay και δεν μου αρεσαν.
Δημοσ.

...heineken για σημερα φτηνα και ταπεινα

έλα ρε Πέτρο, τι Χάηνεκεν ναούμ. Για φτηνά και ταπεινά, τράβα στο Λιντλ και πάρε καμιά Βέλτινς, ή και κάναν Ερμή ακόμα, φτηνές αλλά αξιοπρεπείς μπύρες. Φτηνότερες κι από την χάηνεκεν. Ο Ερμής είναι σε προσφορά στο 0,50 το μισόλιτρο αυτήν την εβδομάδα.

Δημοσ.

Septem Pale Ale

Ελληνική και πολύ καλή.

Επίσης, Craft Smoked. Ελληνική και πολύ καλή!

Και τις δύο στον ΑΒ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...