athlios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδη δε σε παιρνει στην αγκαλια του για να σε ανεβασει σπιτι; Τοσο φτωχος πια;
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 http://www.collectandgo.be/cogo/fr/branch/392/ δειτε τιμες εδω.
insomniaK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ασε μωρέ Άθλιε, με αυτήν που έμπλεξε ο κακομοίρης... Εχει βαρεθεί να την πιπώνει σε κάθε παιχνίδι του Τσάμπιονς λιγκ. - αχ να χαμε μια μπύρα! - 3.44€ - Ας φτιάξουμε καμιά μολότοφ! - Μπα, έχει επιστροφή 8 σεντς το μπουκάλι.
athlios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Στο "βαλτο ζμπατος" δηλαδη τι λεμε;; Επίσης οχι νταξει ξερωγω την εχω κοψει για γαματο τυπακι. Μη λεμε μαλακιες. Για προτεινε καμια μαυρη ετσι ΠΙΚΡΗ σκατομπυρα τωρα.
insomniaK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 - πήγα σούπερ μάρκετ εχθές και πήρα ταμπόν και ένα καφασάκι μπύρες. Άντρα μου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο τα ταμπόν. Τι άθλιος που σαι, με έκοψες... Πιο σκατομπύρα δε γίνεται: weihenstephaner korbinian, είναι bock.
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 υπαρχουν ωραιες σκατομπυρες αλλα δυσκολα να τις βρεις στο εξωτερικο. η πλεον σκατομπυρα σε μαυρη που την σιχενομαι ειναι η orval, αυτη λογικα υπαρχει στην ελλαδα. επισης γαματη μαυρη 1
athlios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ειχα πιει παλιοτερα μια γκριμπεργκεν καπως ετσι λεγονταν. Κατι τετοιο ψαχνω.
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Hoegaarden και Schneider Weisse σήμερα. Νομίζω ότι η πρώτη μου άρεσε περισσότερο στη γεύση ενώ η δεύτερη στην τιμή. 1
Cossutius. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Timon τη βρηκες τη μπύρα που έψαχνες τελικά ρε ή σε έστειλα τζάμπα??
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Hoegaarden και Schneider Weisse σήμερα. Νομίζω ότι η πρώτη μου άρεσε περισσότερο στη γεύση ενώ η δεύτερη στην τιμή. ειναι δυο τελειως διαφορετικες μπυρες, πως τις συγκρινεις;
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Σταρένιες.... @cossotius Δεν κατέβηκα ακόμα Αθήνα. Όταν κατέβω, θα ενημερώσω
athlios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Hoegaarden και Schneider Weisse σήμερα. Νομίζω ότι η πρώτη μου άρεσε περισσότερο στη γεύση ενώ η δεύτερη στην τιμή. Η πρωτη σπερνει η δευτερη σερνει. βαιχενστεφανερ για σημερα, 1+1 δωρο λογω οκτομπααααφεστ. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Η Weihenstephaner είναι καλή... ! Πόσο η μία; Η Hoegaarden δεν μου άρεσε τόσο πολύ πάντως. Όχι για την τιμή της τουλάχιστον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα