cris41 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μπυροφιλοι..! Η μπυρα Leffe πως διαβαζεται; Λέφ ή Λεφφέ;
cris41 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Λεφ! Αρα καλα την ειπα(βαση γαλλικων) και μου ειπε ο σερβιτορος "Λεφφέ εννοειτε"!
evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Αρα καλα την ειπα(βαση γαλλικων) και μου ειπε ο σερβιτορος "Λεφφέ εννοειτε"! ναι. ας τον απολυσει καποιος.
cris41 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 ναι. ας τον απολυσει καποιος. Ε ενταξει! Γινεσαι κακια :Ρ
evabb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ε ενταξει! Γινεσαι κακια :Ρ το ξερω, την επομενη φορα ομως να του την πεις με υφακι 15 καρδιναλιων. αμ πως...
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Και τι δεν έχει ειπωθεί όσον αφορά στην προφορά πολλών ετικετών, αλλά δεν είναι κι εύκολο να ξέρει ο καθένας πώς προφέρονται. Για παράδειγμα, πόσοι προφέρουν τη Chimay «Τσιμέι» και όχι «Σιμέ». Βέβαια, το να διορθώνεις το σωστό με λάθος είναι τραγικό.
nemesiskp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Και εγω τσιμεη την προφερω Ακου "σιμε" πσσσσ,την επομενη φορα που θα παρω θα το παιξω εμπειρια
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ε εντάξει, εδώ πολλοί λένε «περριέρ», στο «τσιμέι» θα κολλήσουμε; :Ρ http://inogolo.com/guides/beer Ας μάθουμε γι' αρχή να πίνουμε καλή μπύρα, όσο το επιτρέπει η τσέπη μας, και μαθαίνουμε πώς προφέρεται η Rochefort και η κάθε ετικέτα Παρεμπιπτόντως, η Rochefort 10 (Ροσφόρ), είναι απίστευτη μπύρα. 1
evabb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ε εντάξει, εδώ πολλοί λένε «περριέρ», στο «τσιμέι» θα κολλήσουμε; :Ρ http://inogolo.com/guides/beer Ας μάθουμε γι' αρχή να πίνουμε καλή μπύρα, όσο το επιτρέπει η τσέπη μας, και μαθαίνουμε πώς προφέρεται η Rochefort και η κάθε ετικέτα Παρεμπιπτόντως, η Rochefort 10 (Ροσφόρ), είναι απίστευτη μπύρα. υπαρχει κι αλλος τροπος να την προφερει κανεις;
nemesiskp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 υπαρχει κι αλλος τροπος να την προφερει κανεις; Ρόσεφορτ ΟΥΓΚ......
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Εύα δεν ξέρω σε τι επίπεδο είναι τα γαλλικά σου (καλό καθώς φαίνεται), αλλά κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να την προφέρει είτε όπως λέει ο nemesiskp, είτε «Ροσφόρτ» ή ακόμα χειρότερα, «Ροτσφόρτ».
nemesiskp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν καταλαβες,το "ρόσεφορτ" ειναι true story
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα