Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει την πρώτη, από αυτά που έχω διαβάσει όμως, γνώμη μου είναι να μείνεις εκεί που είσαι.

Βέβαια και η Guinness δεν έχει ούτε έντονη/δυνατή γεύση, ούτε αρώματα, ούτε είναι βαριά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει χαρακτήρα και ότι δεν πίνεται ευχάριστα.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρακαλώ μια σύγκριση Fix Dark και Guinness! Ποιά είναι πιο πικρή/βαριά/ακριβή στο σουπερμάρκετ κλπ. ;;; Είμαι φαν της Guinness και σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Fix Dark. Πείτε όμως αν αξίζει ο κόπος μην κάνω μαλακία.

Να τις δοκιμασεις και τις δυο ..αν μου επιτρεπεις φυσικα ...υπαρχουν και αλλες μαυρες εισαγομενες και μη, κοζελ, αμστελ bock, craft k.a.

Δημοσ.

Καλή η Fix Dark, ως μία μαύρη μπύρα αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να πει Guiness Vs Fix Dark. Βέβαια, εάν την πάρεις αντί για Guiness, τότε θα γίνει η όποια σύγκριση και θα είναι υπέρ της Guiness.

Πάντως, εμένα η Kozel δεν μου άρεσε.

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα εχει εξοδο σε ενα μαγαζακι που ανακαλυψα στον ασπροπυργο,με 2.5 ευρω η βαρελισια 500αρα.Και κατεβαινει πολυ ευκολα παναθεμα την,κουτρουβελι θα γινουμε παλι. :P

Δεν ξερω βεβαια τι μπυρα ειναι.Το ποτηρι λεει αμστελ αλλα αμστελ ΔΕΝ ειναι για κανενα λογο.

Δημοσ.

Πριν λιγο ηρθα και οπως ειπα ειμαι κοματια. :P :D

Τωρα μας τα λες;Η επομενη βολτα θα ειναι κατα εκει,βλεπω εχει και κοντα σταθμους μετρο οποτε ειμαστε κομπλε.

ΥΓ. εκανα κανα 10 λεπτο να γραψω αυτο το μυνημα.......... :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Παρακαλώ μια σύγκριση Fix Dark και Guinness! Ποιά είναι πιο πικρή/βαριά/ακριβή στο σουπερμάρκετ κλπ. ;;; Είμαι φαν της Guinness και σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Fix Dark. Πείτε όμως αν αξίζει ο κόπος μην κάνω μαλακία.

Ρίξε και αυτή στο τραπέζι:

svijany010.jpg

• Like 1
Δημοσ.

H Gulden Draak τι λέει;Εμφανίστηκε πρίν κανα-δυο βδομάδες στο super,άλλα λυπάμαι τα 2,99 μόνο και μόνο για να κορέσω την περιέργειά μου...

• Super Moderators
Δημοσ.

H Gulden Draak τι λέει;Εμφανίστηκε πρίν κανα-δυο βδομάδες στο super,άλλα λυπάμαι τα 2,99 μόνο και μόνο για να κορέσω την περιέργειά μου...

Θα κολλησεις απλα! Αλλά πρόσεξε γιατί ...10% αλκοόλ! :P

Δημοσ.

Άσχετο αλλά μόλις δοκίμασα μια αρκετά γνωστή μπυρα, τη Desperado.

Εντάξει. Καλό "αναψυκτικό" γιατί μπύρα δεν είναι :-)

Αμα διψάς τη πίνεις άνετα...χεχεχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...