phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχω δοκιμάσει την πρώτη, από αυτά που έχω διαβάσει όμως, γνώμη μου είναι να μείνεις εκεί που είσαι. Βέβαια και η Guinness δεν έχει ούτε έντονη/δυνατή γεύση, ούτε αρώματα, ούτε είναι βαριά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει χαρακτήρα και ότι δεν πίνεται ευχάριστα.
petros71 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Παρακαλώ μια σύγκριση Fix Dark και Guinness! Ποιά είναι πιο πικρή/βαριά/ακριβή στο σουπερμάρκετ κλπ. ;;; Είμαι φαν της Guinness και σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Fix Dark. Πείτε όμως αν αξίζει ο κόπος μην κάνω μαλακία. Να τις δοκιμασεις και τις δυο ..αν μου επιτρεπεις φυσικα ...υπαρχουν και αλλες μαυρες εισαγομενες και μη, κοζελ, αμστελ bock, craft k.a.
Timonkaipumpa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Καλή η Fix Dark, ως μία μαύρη μπύρα αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να πει Guiness Vs Fix Dark. Βέβαια, εάν την πάρεις αντί για Guiness, τότε θα γίνει η όποια σύγκριση και θα είναι υπέρ της Guiness. Πάντως, εμένα η Kozel δεν μου άρεσε. 1
nemesiskp Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Σημερα εχει εξοδο σε ενα μαγαζακι που ανακαλυψα στον ασπροπυργο,με 2.5 ευρω η βαρελισια 500αρα.Και κατεβαινει πολυ ευκολα παναθεμα την,κουτρουβελι θα γινουμε παλι. Δεν ξερω βεβαια τι μπυρα ειναι.Το ποτηρι λεει αμστελ αλλα αμστελ ΔΕΝ ειναι για κανενα λογο.
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιος Ασπρόπυργος ρε, δες εδώ: http://www.poikili-stoa.com/ :Ρ Βαρέλι Βεργίνα, 2€ 1
nemesiskp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Πριν λιγο ηρθα και οπως ειπα ειμαι κοματια. Τωρα μας τα λες;Η επομενη βολτα θα ειναι κατα εκει,βλεπω εχει και κοντα σταθμους μετρο οποτε ειμαστε κομπλε. ΥΓ. εκανα κανα 10 λεπτο να γραψω αυτο το μυνημα.......... 1
petros71 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Σαββατοκυριακο ..και μπαλα ..με καλη παρεα..για ποδοσφαιρο...ΠΑΝΩΝΙΟΣ -ΑΕΚ με αλφα για τον 1 ..ουστ !!
livewire Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Παρακαλώ μια σύγκριση Fix Dark και Guinness! Ποιά είναι πιο πικρή/βαριά/ακριβή στο σουπερμάρκετ κλπ. ;;; Είμαι φαν της Guinness και σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Fix Dark. Πείτε όμως αν αξίζει ο κόπος μην κάνω μαλακία. Ρίξε και αυτή στο τραπέζι: 1
Tenshi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 H Gulden Draak τι λέει;Εμφανίστηκε πρίν κανα-δυο βδομάδες στο super,άλλα λυπάμαι τα 2,99 μόνο και μόνο για να κορέσω την περιέργειά μου...
phanispal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 http://chefkang.blogspot.gr/2011/08/gulden-draak.html Είναι πολύ καλή. Αν σου αρέσουν οι δυνατές και γλυκιές, δοκίμασέ τη.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 H Gulden Draak τι λέει;Εμφανίστηκε πρίν κανα-δυο βδομάδες στο super,άλλα λυπάμαι τα 2,99 μόνο και μόνο για να κορέσω την περιέργειά μου... Θα κολλησεις απλα! Αλλά πρόσεξε γιατί ...10% αλκοόλ!
Tenshi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Θα κολλησεις απλα! Αλλά πρόσεξε γιατί ...10% αλκοόλ! Α,δέν τρέχει τίποτα.Έχω σολάρει και La Trappe quadrupel.
Cossutius. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Άσχετο αλλά μόλις δοκίμασα μια αρκετά γνωστή μπυρα, τη Desperado. Εντάξει. Καλό "αναψυκτικό" γιατί μπύρα δεν είναι Αμα διψάς τη πίνεις άνετα...χεχεχε
insomniaK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Η ατάκα είναι του λούσι ή του λεφτερ και έχει ειπωθεί στη δεύτερη Τρίτη σελίδα του παρόντος για την κορόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα