Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστυχώς όχι, ψάχνοντας το βρήκα κι εγώ. Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα, δεν ξέρω μήπως δουλεύουν μόνο με χονδρική :/ Δυστυχώς όχι, ψάχνοντας το βρήκα κι εγώ. Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα, δεν ξέρω μήπως δουλεύουν μόνο με χονδρική :/ OK. Να 'σαι καλά πάντως και για το info και για την απάντηση. Θα το ψάξω και εάν βρω κάτι το ποστάρω και εδώ για να μαθαίνουν ούλοι Ξανά thnx! Για το ποτήρι που ψάχνει ο τιμωνκαιπουμπα να του απαντήσει ο Λευτέρης. Αν θυμάμαι κάλα, που θυμάμαι, ο Λευτέρης είχε παραγγείλει, πριν τα παιδιά, ποτήρια απο κάπου στα ξένα και είχε γράψει κάπου δω καλή κριτική για τη συσκευασία και το χρόνο παράδοσης. Thnx για το info. Θα προσπαθήσω πάντως να μάθω πόσο θα στοιχίσει από Ελλάδα και εάν είναι πιο φθηνά από amazon το παίρνω από εκεί μιας και έχω και τέτοιο feedback από το service τους.
insomniaK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τον Λευτέρη, όχι εμενανε, αν και μεταξύ μας από μπύρες δεν σκαμπάζει, με την προίκα σε οικοσυσκευή την έριξε τη σύζυγο... 1
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δρόσισε κάπως, αλλά συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Άλλη μια 7άδα απαστερίωτη Ζέος in da house \μ/ 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Και μιας με την δεύτερη πήρα απάντηση για το ποτήρι που έψαχνα... Μήπως κανείς ξέρει από πού, στην Ελλάδα, μπορεί να αγοράσει κανείς Alba μπύρα;
Cossutius. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Και μιας με την δεύτερη πήρα απάντηση για το ποτήρι που έψαχνα... Μήπως κανείς ξέρει από πού, στην Ελλάδα, μπορεί να αγοράσει κανείς Alba μπύρα; Η Σκωτσέζικη με τη λιγο φρουτένια γεύση δεν ειναι αυτη? Υπάρχει (η τουλάχιστον υπήρχε μέχρι πριν λιγο καιρό που ειχα πάει) στη κάβα στον σταθμό του Αμαρουσίου.
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι αυτή: Θα πάω εκεί που είπες (σε 20 μέρες περίπου) και θα ενημερώσω! Thnx!
Cossutius. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτή ειναι. Επιβεβαίωσε ομως με κάποιον γνωστό σου γιατί έχω να επισκεφθώ την Κάβα περίπου 6 μήνες. Μη σε στείλω και τζάμπα. Είναι η κάβα επί της Βασιλίσσης Ολγας στο τετράγωνο ανάμεσα στις οδούς Ερμού και 28ης Οκτωβριου, παράλληλα με τις γραμμές. Καλά πιώματα
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Εισ' ωραίος ρε. thnx. Επειδή δεν παίζει γνωστός, θα πάω εγώ. Αξίζει το chance Και πάλι thnx.
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Την Wein Keller δε λες στη Βασιλίσσης Όλγας 2; Αν ναι, πάρε στο 210 8020429.
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως.. σήμερα μετά από μέρες χωρίς μπύρα.. άνοιξα δύο Maisel's και ξανα-κατάλαβα τι ωραίες που είναι οι Weiss!!!!!!!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 H ΠειραΪκή lager premium είναι απαστερίωτη? 1
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δε νομίζω, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Σχετικά με τις weiss, πιστεύω πως πρέπει να είσαι σε «φάση» για να τις απολαύσεις. Εννοώ ότι προσωπικά, υπάρχουν φορές που ενώ έχω δίψα για μπύρα, δεν κατεβαίνουν εύκολα, κι άλλες φορές κατεβαίνουν σα νερό. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δε νομίζω, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Σχετικά με τις weiss, πιστεύω πως πρέπει να είσαι σε «φάση» για να τις απολαύσεις. Εννοώ ότι προσωπικά, υπάρχουν φορές που ενώ έχω δίψα για μπύρα, δεν κατεβαίνουν εύκολα, κι άλλες φορές κατεβαίνουν σα νερό. Είναι γεμάτη η γεύση τους... μπορεί να μην έχουν ατάκα, σε σχέση με άλλες, αλλά έχουν γεμάτο σώμα και κατάληξη που σε γεμίζει. Αρκετοί λένε (και το έχουν γράψει και σε αυτό το thread) ότι είναι σαν να τρως... και δεν έχουν και άδικο. Αλλά είναι οι άτιμες ωραίες... προσωπικά τις ευχαριστιέμαι (αρκεί να είναι καλή weiss) σε κάθε φάση. 1
IOSTEFO Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως κάθε χρόνο OKTOBERFEST αφιερωμένο στους μπυροβιους. http://www.ad.nl/ad/nl/5594/foto/photoalbum/detail/3320678/378717/0/Dirndls-en-bier-op-Oktoberfest.dhtml
salazar1991 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκιμασα προσφατα μια γιαπωνεζικη.Asahi λεγεται.Μου αρεσε αρκετα μπορω να πω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα